#3157277
18 Apr 24
Djevojka i ja smo u duljoj vezi i planiramo useliti skupa. Prije nego što smo se mi upoznali, ona je digla kredit i krenula u gradnju kuće. Kuća je lijepa, dobro građena i ukusno namještena, nemam prigovor na to. Ali nekako je njena, sve je napravila samo po sebi, njeno je ime na vlasničkom listu. Ja živim u ujakovom stanu, on je u Njemačkoj. Stan nije renoviran od 90-ih. Ja želim da se uselimo kod mene i skupa renoviramo stan da to bude naše, ona neće ni čuti. A nekako mi glupo da se ja useljavam njoj, imam još malo muškog ponosa.
138
3322
192
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
18 Apr 24
Ti neces u njen ali bi je doveo u ujakov i jos da ga renovira. Ebo te ponos.
Anonimus:
18 Apr 24
Kako da se useli kod tebe i da renovirate da to bude vase, kad nije vase, nego ujakovo!?
Anonimus:
30 Apr 24
Hahahaha, eto kako muskarci reaguju, ovo je i super test. 😁 Mnogi "dovedu" zenu kuci misleci da je mogu tretirati kako zele.
Anonimus:
27 Apr 24
Pa bilo bi glupo ziveti u malom stanu pored kuce koju ima, mislim jeb* tte ponos, ona se puno toga odrekla zbog te kuce, a ti bi sad da ona sav taj trud odbaci jer ti imas neki muski ponos
Anonimus:
23 Apr 24
Mi smo renovirali stan na kiriju. Promjenili smo podove, plocice, kupatilo i wc, stavili terasu... Pa ja tu zivim vec godinama, necu valjda zivjeti u raspadu, samo eto zato jer ulazem u tudje. Boli me briga cije je, hocu da se tu osjecam lijepo... I da nas istjera sutra, opet bih isto uradila... Ne svatam ljude koji zive u namjestaju iz osamdesetih.
Anonimus:
23 Apr 24
Hoces da ona renovira stan koji nije ni tvoj uopste. Pa ti si decko em tup em sponzika,
Anonimus:
22 Apr 24
Dadneš joj pola iznosa za kuću i renoviranje i onda je vaše, isk moj kompromis ja bi pristala na to :)
Anonimus:
22 Apr 24
I sad bi ona trebala s konja na magarca jer ti imaš komplekse
Anonimus:
22 Apr 24
Svasta. Ja na to nikad ne bi pristala. Ocito imas problem i bolje joj je bez tebe.
Anonimus:
22 Apr 24
Prvo, je li stan tvoj ili od ujaka? Kažeš da živiš u ujakovom stanu, a onda da bi ga renovirali pa da bude vaše. ako imaš već stan koji je u tvojem vlasništvu, zašto ne živite kod nje? ti onda ionako stan imaš, pa kad zagusti, imaš nekretninu.
Anonimus:
22 Apr 24
Ti si iskompleksirana budala
Anonimus:
21 Apr 24
Ponos ti ne dozvoljava da zivis zajedno sa devojkom i otplacujete taj kredit, ali ti ponos dozvoljava da zivis u ujakovom stanu i da ona ulaze u nesto sto nije cak ni tvoje. Jako, ali jako inteligentno i pronicljivo od tebe
Anonimus:
21 Apr 24
Ti zelis da ona izadje iz svoje kuce i useli se u stan tvoj ujaka? Wtf
Anonimus:
21 Apr 24
Kokuz pa jos i balkanjeros. Kakva dobitna kombinacija. Srecom mi ta cura deluje pametna, vredna pa ce te napucat dobro.
Anonimus:
21 Apr 24
Da bude vase, al na tvoje ime haha
Anonimus:
21 Apr 24
Leb te! Gde si ti čuknuo glavom? Očekuješ da devojka izađe iz svog doma, useli se u stan tvog ujaka i da ga renovira prema tvojim potrebama??? Tvoja devojka ako ima malo pameti pobeći će od tebe glavom bez obzira.
Anonimus:
21 Apr 24
Malo si glup ocito
Zed:
21 Apr 24
Autor je neopterećen potrebnim znanjem.
Anonimus:
21 Apr 24
U koji tvoj stan da se useli!?
S:
21 Apr 24
omg šta sam pročitala! Ti imaš ponos i hoćeš curu da dovedeš u tudji stan, da ne bi živjeli u kući koju je ona kupila. Ti si balkanski idiot! Ali srećom ima ih dosta pa se možete družiti 😉
Anonimno A:
21 Apr 24
A zasto bi zaboga ulagao u nesto, sto uopste nije tvoje?? Ti nisi ponosan, nego glup...
Anonimus:
21 Apr 24
Autor je mlađi punoletnik
Anonimus:
20 Apr 24
Mene bi bilo sramota reči djevojci da renoviramo tuđi stan ,a djevojka kuću sebi napravila .
Anonimus:
20 Apr 24
I ovakve budale nadju devojku, jos takvu da ima svoju kucu, posao, platu. A on u uljakovom, a jos bi da ona trosi svoje pare na nesto sto nije ni njeno ni tvoje. Malo si odlutao kad su delili mozak, zar ne?
E. :
20 Apr 24
Moj muž nije htio sa mnom kupovati nekretninu nego smo se uselili u kuću njegovog strica koji nema ženu ni djecu. Naravno da sam mu rekla može ali lijepo sredi sve pa ćemo onda. Da ja ulažem u nešto što nije tvoje a ni naše, neću. Ti ako vjeruješ toliko svom stricu, vjeruj.
Anonimus:
20 Apr 24
kompleksi te satrase nisi za nju i cao
Anajaj:
20 Apr 24
Ako je ozbiljno.. ona napravi da kuću ti je urediš iznutra i opet ti dođe na isto. Ujedno ako renoviraš ujakov stan, a ujak se jednom vrati iz DE di ćete onda?
ZA SRNU:
20 Apr 24
Pravi muškarac vodi devojku u svoj stan a ne u ujakov i još da renovira... ili da sami počnu iz početka... Ili podrzava sposobnu devojku. A ko se gde pita uglavnom zavisi od mozga!
Anonimus:
20 Apr 24
Kuća nije ''nekako'' njena već je katastarski i gruntovno njena, 1 kroz jedan. Ovdje mi provijava tvoja pokvarena želja da ona na tebe prepiše dio ili čak cijelu kuću. Budi siguran da ti je ideja potpuno jalova iako ti ''nemaš prigovor'' na to kakva je kuća. Takva seljadija je rasprostranjena po srbiji ali vidjećeš ako zucnes cura će se u najboljem slučaju smijati a u ispravnom će te šutnuti. A to ti ne gine prije ili kasnije ako se ne prizemljiš , goljo.
Anonimus:
20 Apr 24
Ovo nije muski ponos vec debilizam
Anonimus:
20 Apr 24
Ovo su oni sto se nadaju da ako se ujak ili stric nije ozenio da ce sve njima ostavit. Ako se covek drzne da se ozeni i stvara svoju porodicu oni su jos i ljuti kao da je uzeo sto njihovo. Imala sam takvu zaovu zena je djecu ubjedila da to sto je suprug stvarao ce biti njihovo, godinama joj je trebalo da prihvati da on ima svoju porodicu.
Anonimus:
20 Apr 24
Pošto si već tako ponosan kupi stan i renoviraj ga, nemoj da tražiš od nje i stan od ujaka. Pa nek se useli kod tebe u već opremljen stan da ne mora ništa da ulaže
🙄:
20 Apr 24
Ti si nesposobni jazavac. Živiš u njegovom stanu kojeg nitko nije uredio od 90ih. Ona ima SVOJU kuću koju uređuje, ti si ljut jer je ona sposobna sama sebi osigurati kuću, a ti nisi i sada liječiš svoje komplekse i želiš da ona svoje novce ulaže u tuđi stan i da svoju kuću ostavi praznom da živi s tobom bijednikom u tuđem stanu na koji nema prava. Kad se budete uselili skupa vidjet će ona da je s jazavcem i ostaviti te.
Anonimus:
20 Apr 24
Onda se raziđite i bok,ne paše ti ta kuća,ne paše ti taj stan,pa ni ja nebi pored nove kuće išla u stan koji treba renovirati,a ova zjapi prazna u koju je brdo para uloženo. Po meni je to od tebe malo nezahvalno,ako se ne možeš nositi s tim onda to morate riješiti razgovorom i to je to. Sretno!
Anonimus:
20 Apr 24
Kad si muško, ti uzmi pa sagradi još veću kuću pa ju onda pozovi sebi 😁
Anonimus:
20 Apr 24
Sto bi renovirali ujakov stan?
Mala Mu:
20 Apr 24
Bolje go na mrazu, nego na mirazu 😂
Anonimus:
20 Apr 24
Hahahahaha, 🚹 tolčino. 😂😂😂
Anonimus:
20 Apr 24
Reći ću ti samo jedno, moli Boga da ja nikad ne sretnem tvoju djevojku jer ću dati sve od sebe da ju preotmem. Jbt, ja bih si ruku odrezao da nađem curu koja je ambiciozna i koja grize i bori se za svoju budućnost i onda bih ju tetošio jer je to rijetkost. A tebi pala s neba takva i sad izvodiš bijesne gliste. Da bi se pozvao na muški ponos, prvo moraš naučiti biti muško.
Anonimus:
20 Apr 24
Dečko, tebi nisu sve daske na broju
Anonimus:
20 Apr 24
Aha ti racunas da ce ujak tebi prepisat stan jer je on u njemackoj i ne treba mu pa ni on u njemackoj ne zaradjuje milione nije stan kutija sibica kako me nervirate vi dzabalebarosi a djevojka ti je zena i po zasluzuje boljega!
Anonimus:
20 Apr 24
Ja koliko vidim, pa ti nemas ni gaća na gujici i opasno te drma ljubomora spram sposobnije djevojke, haha. A onda tu bolest pakuješ ovako i onako, ponos trice i kučine...
Anonimus:
20 Apr 24
Ne pravi se lud. Cura ti sama izgradila i opremila kuću, još kažeš da je sve dobro napravila, ali tebi toliko smeta što se tebe nije ništa pitalo i što se usudila kuću koju je sama izgradila upisati na sebe. I to te žulja toliko da bi da ti ona sad sređuje još jedan, lošiji stan. Obični parazit koji bi da ga cura vuče, ali da se nekako ne vidi da ga vuče.
Anonimus:
20 Apr 24
Svi su vec napisali ono sto bi i sama rekla, tako da nema smisla. Ima svoje, ali ce ici u nesto sto je od tvog ujaka i jos bacati novce na renovaciju. Ako ti je muski ponos u pitanju, odseli kod nje, placaj rezije i hranu, eto muskog ponosa.
Anonimus:
19 Apr 24
Reci cu ti iskreno, ti si daleko od njene klase. Licno mislim da ovo neces smjeti izustiti takvoj curi. Naprosto nece ti se dati da se provaljujes pred njom a svakako znas da cura koja je sama kucu napravila i opremila ne mrda odatle. Pa nije ona to pravia slucajno mali. Ona je to pravila da shutne svakog balkanjera koji joj ne bude po volji i u pravu je. A ti ako mozes da budes bogatiji od nje, tj da napravis bolju kucu onda bi ona mozda i presla kod tebe.
😂:
19 Apr 24
Prije da je muška glupost, a ne ponos…
Anonimus:
19 Apr 24
Nemas ti ponos jer ne bi onda ziveo u tudjoj kuci. Samo si bezobrazan po balkanski.
Anonimus:
19 Apr 24
Onda ti, muški ponosu, kupi svoj stan i sam ga renoviraj pa neka se onda ona useli kod tebe. Ako želiš da budeš ponosan muškarac onda to budi do kraja.
Anonimus:
19 Apr 24
Pričaš o nekakvom "ponosu" a želiš da ti devojka umlati pare u renoviranje ujakovog stana. Čuješ li ti sebe?
L:
19 Apr 24
Ali ovo-njeno je ime na vlasničkom listu.. Bogati a čije bi bilo,ako je ONA digla kredit,kupila kuću i uredila...najbolje da je i tebe upisala, da nebi ti jamrao oko ponosa...majko mila... Stoga milo, ako je napismeno da taj ujakov stan ostaje tebi, onda ti lijepo digni kredit, uredi taj stan i iznajmi ga. I živi kod nje. I imaš kud nazad ako te slučajno jednog dana izbaci iz SVOJE kuće van.
Zayebant :
19 Apr 24
Nisi ti samo ponosan, nego si dobro i qlup lil
Anonimus:
19 Apr 24
Pa ti nemas stan, nisi planiroa da ga imas vec si se pritovario ujaku. Djevojka je planirala i ostvarila svoj zivot. Ti uzmi ili ostavi decko jer ona je bolja, dzaba tebi taj mudechi ponos tj ZALUDU.
Anonimus:
19 Apr 24
U braku smo već skoro dve godine. Pre dva meseca smo dobili i sina. Moj muž me počeo ignorisati. Na neki način imam osecaj da se "ohladio". Ja ga volim idalje neizmerno. Plasim se da me prestao voleti, ne pruža mi pažnju kao pre, sve je postalo nekako formalno.
Anonimus:
19 Apr 24
Ovi sto su odobrili, pravac psihijatar. Ponos ko u autora. Nikad ništa uradili nisu, sve palo s neba.
Anonimus:
19 Apr 24
Da ti ipak ona spasi ponos i prepiše kuću?
Anonimus:
19 Apr 24
Citam i ne verujem. Da se prekrstiš!
Anonimus:
19 Apr 24
Da ti kažem, nemaš ti ni P od ponosa, jer da imaš ne bi prisvajao ujakov stan(kod mene). I pritom tetao devojku da ulaže u "tvoj ponos".
Anonimus:
19 Apr 24
Ako imas i malo ponosa onda kupi kucu, sredi je i pozovi je da zivi s tobom...sta jos necu ovdje procitati, zena si sredila kucu i sad je ti zoves da ulaze u stan tvoj ujaka da to bude vase 😂😂😂😂 sreca pa je cura ocito sposobna i pametna pa nece pristati na ovo
Anonimus:
19 Apr 24
Gde ti se tačno nalazi taj muški ponos?
Terra:
19 Apr 24
Dosta si ponosan za dečka koji je toliko glup.
Anonimus:
19 Apr 24
Kako bre imas ponos, a hoces u ujakov stan da dovedes devojku? Logicno da je njeno ime, pa nece tebe upisati haha
Anonimus:
19 Apr 24
Zašto bi ona renovirala stan od tvog ujaka?? Plus ona ti je djevojka, danas jesi sutra nisi. Nije ti zena. I ko drugo, ona ti pomogne stan renovirat a ti je šutneš, pa nije cura glupa fala Bogu. Imala sam jednog takvog ko što si ti.
Xoxo:
19 Apr 24
Šalu na stranu ali ideja ti je preglupa, pročitaj više puta šta si napisao ako ti nije jasno gdje je problem. Naravno da ćeš kad se useliš u "njenu" kući donjeti svoje stvari nešto ćete s vremenom izmjeniti da se tu osjeti da to nije samačka kuća, bez brige pa nisi ti jedini koji se uselio ženi
Anonimus:
19 Apr 24
"Muški ponos" po ovome što si napisao živiš kod ujaka u nekoj raspaloj kućetini koju niko nije takao 30 godina. Gde je bio taj muški ponos do sad?
Anonimus:
19 Apr 24
Želiš da ona uloži u stan koji nije njen? 🤣🤣🤣
Јјјјјј:
19 Apr 24
Какав си слепац мајку ти је*ем 😂
Srna:
19 Apr 24
Svi udarili po momku kako je glup i slično a niko ne shvata poentu. Momak želi da bude muškarac a ne da se uda. Koliko god to danas bilo popularno veliki problem su takve samostalne žene jer ugrožavaju muškarce. Pravi muškarac je taj koji treba da odvede ženu u svoju kući. Podvlačim, pravi muškarac. Svaki muškarac koji ode da živi kod žene je papak i uvek zadnji u svemu jer je tu žena gazda.
Anonimus:
19 Apr 24
“imam jos malo muskog ponosa” ali nisam sposoban da renoviram sam stan, ali ti treba devojka koja ce da ulozi pare u stan tvog ujaka. :D Balkanska posla, ja sam musko, imam ponos,… Nije mi jasno sta jos uvek radi ta sposobna devojka koja je sama sagradila i sredila svoju kucu sa tobom.
Anonimus:
19 Apr 24
Ti si debil xD
Nzm:
19 Apr 24
Dajte ljudi,ne palite se,ovo nije istina
Anonimus:
19 Apr 24
Kako vas prostor, ako je stan ujakov? I jos da ona ulaze u tudi stan, pored svoje kuce koju je sama kupila. Kakav ti je to musko ponos. Ajde da kupis ti se i kucu, sredis ke pa ke pozoves da zivi u tvojoj, a njena nek stoji za svaki slucaj. Ali ovo sto pises pored ponosa proslo nije.
Ana:
19 Apr 24
Nadam se da ce tvoja devojka uvideti sa kim ima posla i pobeci glavom bez obzira
😆:
19 Apr 24
Znaci pucaju kompleksi,kao aj da ulozimo u stan koji nije moj cisto da se ja ne osecam manje musko….
Anonimus:
19 Apr 24
Koliko imaš godina? Il' si proracunat ili teska sirovina. Sačuvaj bože, šta je sa današnjim svetom.
Anonimus :
19 Apr 24
Konacno neko normalno zensko. Nije valjda lida da ulaze u tudji stan a ima svoju kuvu novo napravljenu. Ujakov stan ako ostaje tebi, ti sredi i iznajmljuj. Tako ces ti uvek imati nesto svoje a ona nesto svoje. A zajedno zivite kod nje i delite racune. Posle mozete videti hocete li ulagsti dalje itd, moze jos neki stan ili nesto drugo sto imate zajendo. Od ponosa se ne zivi, zivi se od dobrih i pametni poteza koji doprinose u zivotu.
Anonimus:
19 Apr 24
Kod tebe u ujakov stan!?
Anonimus:
19 Apr 24
Koji muški ponos, pa to nije tvoj stan. Mnogo gore. + da renovira ujakov stan.
Anonimus:
19 Apr 24
Ne procitah odavno nista gluplje,bezobraznije i sebicnije,boze svasta
Anonimus:
19 Apr 24
Svašta s tobom!?. Nećeš u njenu kuću a ona da renovira ujakov stan. Ajde da je tvoj...
Anonimus:
19 Apr 24
Onda kad si tolko ponosan stvori sebe svoje i ne gnjavi zensku da se odrice sebe radi tebe i tvog ponosa
Lilly:
19 Apr 24
Jednom i nikad vise ne ulazem novac u tuđu nekretninu. Umjesto da budem ponosan na nju jer ipak je nesto sama stekla, ti bi da ulaze novac u nesto sto nije ni tvoje. Uostalom budi musko pa sam sredi ujakov stan.
Anonimus:
19 Apr 24
Još i mamu useli da živi s vama I sretan balkanc!
Anonimus:
19 Apr 24
Pametna žena. A ti živi sam dok ne odrasteš.
Anonimus:
19 Apr 24
Mentalna sirotinjo
ja:
19 Apr 24
ti bi jedino bio zadovoljan da ti ona prepise kucu da se vodi na tebe
Anonimus:
19 Apr 24
ti da imaš ponosa, ne bi imao obraza da je tražiš da ulaže i renovira tuđi truli stan.
Anonimus:
19 Apr 24
njeno ime je na vlasničkom listu njene kuće, tvoje nije nigdje. I sad bi ti da pored svoje kuće ulaže u tuđe. Kako da ne
Anonimus:
19 Apr 24
klasicni balkanac 😅
2612:
19 Apr 24
Pa da si rekao da su njeni roditelji to gradili za nju,pa ajde i nekako,ali ovo je bas cista glupost. Cura je ocigledno kucila za sebe i za svog partnera. Verovatno se vodrci time da dobar deo danasnjih momaka zivi na racun mame,tate,ujaka i htela da je ona stvori nesto sa 10 prstiju,da uvek ima gde... A i ti mi zvucis lljubomorno,a ne ponosno. Kao da ti je krivo sto ona ima kucu,a ti zivis kod ujaka,a tu ste sa godinama.
Anonimus:
19 Apr 24
Ovaj bi da skucena cura, kuci tudji stan.
Mrs:
19 Apr 24
Cuj,zasto bi ona renovirala tudji stan?! Tako je moja komsinica momku opremila novo kupatilo na spratu kuce ( podigla jadna kredit) i on je sutnuo kad je zavrseno a 2 god.bili u vezi. 2 mjeseca nakon toga ,on se naravno zeni za drugu. Zene,NIKAD ne ulazite u tudju kucu.
Anonimus:
19 Apr 24
Reci joj neka bjezi od tebe
Glasno razlisljam:
19 Apr 24
Onda ujak odlucu da se vrati u svoj stan koji ste vas dvoje sredili zajedno i naravno imate dve opcije - da zivite sa ujakom ili da se iselite i da vam on plati koliko ste ulozili. Ujak vam naravno nece vratiti novac, vi cete se preselitu u njenu kucu (ili ce ti mozda pasti na pamet da iznajmite stan da bude "vase"). Momak sta ti tacno nije jasno???
Anonimus:
19 Apr 24
Samo muško može blebnuti nešto tako glupo i to još mrtav ladan
Anonimus:
19 Apr 24
Nikada ne bih renovirala nista sto ima muskarcevo ime i prezime kao vlasnika
Anonimus:
19 Apr 24
Ne bi tako pametan sa mnom bio ni 5 dana, a kamoli imao mogućnost doseliti se kod mene.
Anonimus:
19 Apr 24
Pa naravno da ne želi ni čuti. Nisam ništa manje ni očekivala od cure svjesne da je najbolje pobrinuti se sama za sebe, upravo zbog takvih kao što si ti.
Anonimus:
19 Apr 24
Da je tebi do ponosa ti bi vam obezbijedio krov nad glavom. A budući da ponosa nemaš nego samo opako kalkuliraš, iskalkulirao si da bi super bilo iskoristiti djevojku da ulaže u nešto što čak nije ni tvoje, a kamoli njeno. Makni se od nje
Anonimus:
19 Apr 24
Mislis da renovirate ujkov stan? Kod tebe decko iq je 20.
Anonimus:
19 Apr 24
Ma kako da ne, devojka otplacuje kredit za svoju kucu, sad ce jos da daje pare za stan necijeg ujaka. Jesi ti glup ili se sprdas ovde?
Anonimus:
19 Apr 24
Hahaha, muškog ponosa. Trebaš da menjaš taj poremećen mentalitet. Pa i moj tata je došao da živi u kuću moje mame kad su se venčali. Ja sam u maminoj kući odrasla. I šta? Ne zaboravite da je vas žena rodila, dojila, da je svako ljudsko biće u materici prvo žena i tek kasnije možda dobije muški polni organ. Jadna ta devojka pored tebe...
Anonimus:
19 Apr 24
Koji panj...cura ima sreden prostor, ali on bi u UJAKOV i da sreduju skupa, jer je njena nekretnina "po njenom". pa donesi i to "svoj duh" u taj prostor. zasto bi, kad je puno pametnije srediti tudi prostor da te ovaj moze izbaciti cim sredis stan.
Anonimus:
19 Apr 24
I šta kad se ujak poželi vratit u svoj stan kad ode u mirovinu,onda ti ženo služi ujaka i sve što je potrebno...a tvoja kuća nek stoji prazna,nadam se da ti je cura pametna pa neće pristat na to....
Anonimus:
19 Apr 24
Molim te, spasi curu od svog ponosa i mentalne bijede i makni se od nje dok ju nisi uništio svojim prepametnim kombinacijama. Vidis da joj sasvim dobro ide u zivotu bez tebe.
Anonimus:
19 Apr 24
Da, odlicno si to osmislio. Da ona ode iz svog, novog, lijepo uredjenog, i da lupa novce cak ne ni u tvoje, nego ujakovo. Smatras li ti svoju djevojku idiotom?
Anonimus:
19 Apr 24
Toliko si ponosan da ti je ideja da cura renovira ujakov stan
Anonimus:
19 Apr 24
Ona bi kraj svoje kuce koja je na njeno ime, trebala urediti stan koji nije na njeno ime. Lijepo si ti to smislio, nema sta
Anonimus:
19 Apr 24
Nemam rijeci na tvoju ideju
Anonimus:
19 Apr 24
Ti si dečko mentol.Ona ima svoje i umesto da se uselis kod nje ti bi kod ujaka da ulazes a ujak sutra dodje i izbaci vas.Nemas mozga uopšte.Da je pametna ostavila bi te.
Qur:
19 Apr 24
Ujak verovatno nema dece i stan će ostati njemu. Vi se morate dogovoriti gde ćete živeti. Šta fali da živiš kod nje? Jedino ako su neke druge stvari na strani ujakovog stana a ne tvoj ego.
E svasta:
19 Apr 24
Pre nego sto ste se upoznali,ona je digla kredit sebi za svoju kucu i sad ga otplacuje i robija za svoje.Ne razumem sta ti hoces?Da ponovo digne kredit pa sredi od tvog ujaka,ne cak ni njenog,sto nije sredjeno 30+ godina?!Brale,tako svet ne fukcionise,ti da imas ponosa,kupio bi i zaradio za svoje a ne bi ti bila problem cura,koja je pre nego sto te upoznala sebe skucila.
Anonimus:
19 Apr 24
Ah taj fragilni muski ego. Bolje da se ona downgrade-a nego da vam oboma bude bolje..
Anonimus:
19 Apr 24
Nemas ti ponos, nego si selj acina teska. Izvoli pa zaradi sebi nekretninu ako te to muci.
Anonimus:
19 Apr 24
Logicno da se ljuti kad nije tvoje. Tu ne vrijedi kupiti ni uticnicu. Doci ce ujak i reci -moje je. Vjeruj
Anonimus:
19 Apr 24
Sramota te da uselis kod nje a nije te sramota sto trazis da ona renovira ujakov stan. Da li si ti normalan covjece, pa naravno da te odbila 🤣 Ti kao da nemas ni grama mozga.
Anonimus:
18 Apr 24
glup si.Ujakov stan da renovirate zajedno,a kuca gotova.Zar je bitno jel njena ili tvoja.Ili vec mislis da je varas pa nemozes u njenoj kuci
Anonimus:
18 Apr 24
Svasta s tobom, da renovirate nesto sto nije cak ni tvoje.Sutra dodje ujak i cao zdravo.
Anonimus:
18 Apr 24
Ti si teški odron, hoćeš da ona renovira stan da ujku dočeka sređen stan kad se vrati. Pa kad imaš muskog ponosa, što nisi sam ujaku renovirao stan, muškarčino nego bi da ti ona pomogne. Ona napravila kuću, jasno je da je devojka imućna i samostalna i ti bi sad da ona radi kako ti hoćeš
Anonimus:
18 Apr 24
Jesi li ti glup? Zena ima vlastitu novoizgrađenu kucu a ti bi da zajedno uselite i renovirate stan koji nije tvoj.
Anonimus:
18 Apr 24
Jel' moguce da je netko ovoliko glup?!
Anonimus:
18 Apr 24
Mucak si veliki! Hoćeš u ujakov stan i da ga renoviras a devojka ti lepo nudi sve na gotovo! Normalno je da će da uredjuje po svom kad saradjuje! Budi frajer i ili je pusti da dise
Anonimus:
18 Apr 24
Sramota te kod nje, ali nije te sramota da zivis kod ujaka i jos da teras nju da renovira to?? Saberi se..... Ako je to toliki problem onda zaradi pa kupi svoj.
Anonimus:
18 Apr 24
Nikad na to ne pristaj. Svoje napravi i tu si gazda
Anonimus:
18 Apr 24
Pa čije ime da bude na vlasničkom listu nego njeno, ona je kuću sagradila i opremila? Treba li tebi nesposobnom parazitu da je prepiše? Stidi se g....e kad obraza nemaš 🤮
Anonimus:
18 Apr 24
Pa nista, živi sa ponosom i ne poštuj ženu, ko te ebe
Anonimus:
18 Apr 24
Nadam se da će ona pročitati ovo i šutnuti te ko kamenčić. Čuj, pored SVOJE kuće da ulaže u prčvarnik koji nikada ni deo neće biti njen. Gari, da li si rođen glup, ili te neko učio glupoći? 🙄
Anonimus:
18 Apr 24
Hoce lik da se ogrebe da mu riba sredi ujaku stan u kojem on nije ulozio ni dinara. Kakav pajser. Ona ce biti jos veci ako pristane.
Anonimus:
18 Apr 24
Ili kupi ujakov stan pa da imaš je pozvat negdje ili nešto svoje da imaš. U tudjem se ne ulaze nit sredjuje. Ona ima svoju kuću iako po meni musko ne treba se udavat ,realno ona je stvorila kuću i bolje ti je kod nje da živite jer je ipak vaše,možeš joj isplatit pola iznosa i onda je zajedničko ,ili kupuj nešto svoje dok živiš sa njom pa onda se preselite gdje vam pase. U svakom slučaju radi na tome da ne živiš u ujakovom stanu ,pogotvo da se ne useliš sa curom u njega.
M:
18 Apr 24
Stan NIJE tvoj! To je problem. Zasto bi ulagali u tudje? Idi u njenu kucu, ostavljajte pare sa strane pa mozda kupite i nesto zajednicko
Anonimus:
18 Apr 24
E sad joj to predlozi u lice, pa da ostanes bez devojke. Kako je ona uopste sa tobom u vezi? Ocigledno je vredna i sposobna, plus veoma odgovorna sa novcem. Ti zivis u tudjem, hoces tudje da uredjujes po svome, ni za to uredjenje nemas dovoljno novca nego cekas nju da delite, i jos na sve to si zatucan? Sedi di si i cuti, da ona ne shvati pre braka kakav si i pobegne. Ostaces i bez zene i kuce legendo.
Anonimus:
18 Apr 24
Muski ponos? Nazovi to pravim imenom - muska glupost! Znaci taj stan nije tvoj nego ujakov. I ti bi sad da ona ulozi svoje pare ne u tvoj stan, vec tudi? I to nakon sto je vec ulozila u nesto svoje? Pa nije retardirana! A tebi je jasno da taj stan nije tvoj i da mozda nikad nece biti tvoj i da ti mozes uloziti u njega sve pare svijeta i da to ne znaci da te ujak jednog dana nece izbaciti van? budala si kakve nema
Anonimus:
18 Apr 24
ima cura i pravo. zašto da ulaže novac u nešto što nije njeno
Anonimus:
18 Apr 24
Stidis se kod nje da se uselis, a ne stidis se da joj trazis pare za renoviranje svog stana? I kako si zamislio da to bude vas stan, hoces prepisati onda pola stana na nju? Ili ce to samo u teoriji biti vas stan? :D pa renoviraj ga druze ti, pa je zovi da se doseli. Ako ti je jos malo tog muskog ponosa ostalo.
Anonimus:
18 Apr 24
pametno sto bi ti mogao da zelis je da nesto svojim rukama stvoris! nit imas gdje da je dovedes, nit je dobro da opet se negdje udomis! nisi u stanju ni tu gdje budes sam renovirati.uradi sam sebi nesto korisno svojim zivotom.
Realna:
18 Apr 24
Muski ponos a zivis u ujakovom stanu? Tako mi tog ponosa. Zamisli, ne samo sto se on nekome uselio na gajbu dok se ne snadje vec bi tu i da se kuci.
Anonimus:
18 Apr 24
Nisi ti ponosan, ti si zao. Kazes toj curi vjv na dnevnoj bazi da je volis a iskoristio bi ju da namjesti tvom ujaku stan jer si ti mica ponosna. odvratno.
Eto:
18 Apr 24
Prevod:Ja se stidim svoje zenske jer ona od mene ne zavisi koliko ja od nje
Anonimus:
18 Apr 24
Stan je u vlaasnistvu ujaka, dakle nije tvoj, sta treba, da ga renovirate ti i devojka, pa da vas ujak istera kad god pozeli? Zasto ulagati u tudje? Devojka je pametna a ti si balvan.
Bob:
18 Apr 24
Kako si namazan. Hoces cura da ti renovira ujakov stan. Zelim sve najbolje toj devojci! Nadam se da cita ispovesti!
Anonimus:
18 Apr 24
Stan ne moze biti vas vec je UJAKOV. A ako ti ponos toliko smeta, pusti curu da uziva i makni se. U najgorem slucaju, kupi sam sebi garsonjeru i neka bude samo tvoja, ali samo ako mozes doprinositi domacinstvu, a ne da ti garsonjeru ona otplacuje jer ti nista drugo ne ucestvujes zbog kredita.
Anonimus:
18 Apr 24
Ako ti je ponizenje da zivis kod zene, izvoli frajeru pa zaradi za svoj stan kao sto je zaradila ona. Ti ne samo da ne planiras da zaradis za stan, nego ne planiras ni da renoviras ujakov stan o svom trosku nego da delite. Lepa ti je racunica stvarno.
Anonimus:
18 Apr 24
Imas ponos neces kod devojke, ali zato hoces kod ujaka. Decko, to nije tvoje, a kamoli vase. Ni jedna iole pametna devojka nece ulagati novac u renoviranje stana ujaka svog momka.
Anonimus:
18 Apr 24
koji siti degenerik, pa haj makar da je stan tvoj pa i da renovirate.. kakav muskarac zivi na tođoj grbaci, muskarcina nema sta
L:
18 Apr 24
Pa, okej, živi sam i ponosan onda.
Anonimus:
18 Apr 24
Pa jedino ako se pozdravila s pameti da ulaze u stan koji nije ni napola tvoj, a kamoli tek njen i vjerojatno nece ni biti. Nisi ni ti decko bas najbistriji. Nema to veze s muskim ponosom, nego bi da je namagarcis da ti pomogne srediti stan, a poslije se pravit glup da joj nista nisi duzan jer niste u braku.
Anonimus:
18 Apr 24
Ja ovo ne bih pristala da uradim po bilo koju cenu. U tuđi stan da ulažem koji pri tome nije ni tvoj već ujakov i može da te izbaci kad hoće.
jesi mi ponosan:
18 Apr 24
Najbolje nađite sredinu prodajte oboje, i kupite nešto treće. Onda se posvađajte i svak nek sebi ispila pola
Anonimus:
18 Apr 24
Nije to muški ponos nego muška nesigurnost. Nije cura glupa da troši pare na renoviranje stana koji ne samo da nije njen nego nije ni tvoj. Ostavi curu i spasi je, bojiš se činjenice što je ona nešto ostvarila a ti nisi.
Anonimus:
18 Apr 24
Ti bi da ti cura pomogne renovirat ujakov stan? ok...🤣
Anonimus:
18 Apr 24
Ljubav za ljubav sir za pare.kuca je njena ti mozes samo da se obezbjedis cuvajuci racune svojih ulaganja u slucaju razvoda.I to je ok
M:
18 Apr 24
Teras devojku da pored vlastite kuce ulaze pare u stanu TVOG UJAKA? Sine, kad je izgubis (a ako je pametna hoces) zbog svog balkanskog primitivizma nemoj da si nama dosao da kukas i places. Mi te obavestavamo da se pare ulazu samo u vlastitoj imovini, nemoj posle da bude otisla je a ne mogu bez nje. Lavica sagradila celu kucu a ti ovde lupetas svasta.
Anonimus:
18 Apr 24
Kakavo vaše, kad je ujakovo. Da imas ponosa imao bi svoje.
Anonimus:
18 Apr 24
Znaci zelis da se ona odrekne svog ulaganja, udobnosti i komfora da bi ti zadrzao to malo muskog ponosa? Umeasto da budes srecan sto zeli da to njeno podeli sa tobom. Pa da. Raskini. Stace ti devojka koja zna sta zeli, koja ima svoj krov nad glavom, koja nije sponzorusa vec zeli da podeli s tobom sve sto ima. Cuvaj svoj ponos i zivi u tudjoj garsonjeri iz 90ih sam.
Tina :
18 Apr 24
Ne ulagati u ništa prije braka. I je bih ni živjela s nekim prije braka. Uostalom, trebaš bit sretan za nju što ima nešto svoje i lijepo.
Anonimus:
18 Apr 24
Pravi balkanski medo
Anonimus:
18 Apr 24
A sto bi sada trebala dignuti kredit da sredi i tvoju kucu da bi ponos bio namiren. Svasta.
Anonimus:
18 Apr 24
Problem vidim jedino ako vam nabija na nos da zivite u njezinom . Moj muz zivi u kuci koja je moja ali nikada mu nisam to spomenula ili svojatala. To je naše kao i sve ostalo sto posjedujemo.
Anonimus:
18 Apr 24
hahah jel ti imaš imalo svijesti? Ona ima SVOJE, ti nemaš. Ona uređuje svoje, ti bi uređivao tuđe? I dođe ujak provest penziju u svoj stan i šta onda?? Nemaš ti muškog ponosa, niti logike. Da meni ovakvo nešto dečko predloži, ne znam jel bi se smijala ili raskinula odmah.
Anonimus:
18 Apr 24
Je***o te ponos !
Anonimus:
18 Apr 24
Pa niste u braku. Naravno da ces raditi sta god ti je u tvom interesu. Ako se jednog dana vencate onda ce biti druga prica. Nezavisno od toga, ne znam da li bi preterano ulagao u nesto sto nije u mom vlasnistvu.
Ostavi komentar