#3157760
18 Apr 24
Pojedini muškarci se u braku ponašaju kao deca, a čude se kada prestanu da budu privlačni partnerkama.
1140
68
39
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
19 Apr 24
i još se pitaju kakvo je to čudo zavladalo pa se žene više ne udaju hahah
Anonimus:
19 Apr 24
Sta drugo ocekivati od ljudi. Niko nece biti dobar prema vama ako od toga nema neku korist. Zena se razboli-muskarac ode. Muskarac ostane bez posla-zena ode. Dete se osamostali - zaboravi da mu roditelji uopste postoje. Planeta Zemlja ima kozu a ljudi su kozna bolest.
Muškarac:
22 Apr 24
@1 Iphone je razvikano i preskupo smeće. Neću ga kupiti iako mi nije problem. Imam Meizu 21 (650 €), vozim Mercedes C63s AMG, kuća mi ima drvene prozore ali bmk jer ionako radim vani. Radim vodovod i cjevariju i zarađujem od 2500-6000 eura netto ovisi u kojoj državi radim i koliko imam radnih sati, smještaj i prijevoz ne plaćam.
Muškarac:
22 Apr 24
Nipošto nemojte imati zajednički budžet ako zarađujete više od žene jer će vam sve potrošiti na sebe i isključivo svoje prohtjeve koje će predstavljati kao "ali dragi to je za nas, naše". Sudjelujte s pola troškova u režijama i pobrinite se oko djece naročito oko školovanja, ali im ne kupujte luksuze.
Anonimus:
21 Apr 24
Ima i infantilnih žena koje zahtevaju konstantno hranjenje ega. Nema to veze sa polom. To su nezrele ličnosti.
Žena :
20 Apr 24
Muškarci će ostati deca dokle god ih majke ne sutnu da odu da žive sami pre braka. Oni iz majčine kuće odu kod žene i ponašaju se isto. Jedini način da ih naterate na razvoj jeste da im se ne date tako i da ne pristajete na ogromne kompromise.
Zayebant :
19 Apr 24
Ili zasto muskarci pribjegavaju ljubavnicama lol
Anonimus:
19 Apr 24
Nista gore od razmažena muškarca koji sebi dodeli milion prava a nijednu obavezu,
Anonimus:
19 Apr 24
Žene treba samo kresati i menjati. One su tu da služe muškom rodu i da nam rađaju decu. Vaš je problem što mislite da vredite više od toga. Bog je ženu stvorio da služi muškarcu,pomirite se sa tim.
Anonimus:
19 Apr 24
A ako si dobar i brizan prema njoj joj dosadis, da bi te ostavila i nasla nekog balvana koji je ne postuje. Kako zelite da se ponasamo ?
Anonimus:
19 Apr 24
žene su džangrizave samo kad muškarci ne valjaju, znači uglavnom ne valjaju
Anonimus:
19 Apr 24
Zene shvatite sto pre da muskarci ne umeju da vole,oni to ne znaju.Znaju da se ponasaju lepo dok imaju beku korist od vas i dok mu je lepo sa vama,ali to nije ljubav.Ne vole iskreno i jako kao sto zene znaju da vole.Takvi su i nemojte da polazete puno nade u njih.Gledajte samo sebe pa sve ostalo.
Anonimus:
19 Apr 24
Muskarci vise nisu muskarci.Konstantno povredjuju osobu sa kojom su,rade stvari zbog kojih se nikada ni ne pokaju bar malo,ne postuju te i ne slusaju tvoje potrebe niti zelje.Zene od njih ne dobijaju skoro pa nista.Dok zene za njih rade sve,pruzaju im paznju brinu za njih,kuvaju im peru i peglaju,emocionalna su im podrska...Mi to nikad necemo dobiti od njih i ne treba nista ni ocekivati.
Anonimus:
19 Apr 24
Ma neki postanu odvratni, bez kupanja, tusiranja, zapuste se ko nekakvi starci i sta ocekuju! Da neko zeli u krevet na takav nacin, ali varaju se. To samo odbija i hladi zenu.
Anonimus:
19 Apr 24
Mnoge zene u brakovima postanu dzangrizave i nepodnosljive. Posle se cude kada muz pronadje ljubavnicu
Anonimus:
19 Apr 24
Njima zena treba da im bude mama.
Anonimus:
19 Apr 24
Meni je to simpatično.
Anonimus:
18 Apr 24
Ja ne znam šta je to, bivši je počeo da mi lajkuje stare slike a u braku je. Dok smo ze zabavljali nije davao dojam takve osobe. Šta im se to tačno desi u braku?
Anonimus:
18 Apr 24
Tako se ponasaju i van braka, a zene ocajne, pa bude daj sta das, onda serija kukanja i tako ukrug.
Anonimus:
18 Apr 24
Vecina zena ostaje u takvim brakovima 🤔
Anonimus:
18 Apr 24
Upravo zato sam i prestala da ga gledam kao muškarca. Daj mi da jedem, spremi mi šta ću obući, napravi kolače, daj čiste peškire, operi mi obuću i uveče kaže da ga privlačim. Ti mene ne privlačiš, ne znam na osnovu čega kad si nesposobniji od bilo kojeg deteta, da ne pričam da me nikad ne zove da izađemo ili da nekad opere suđe
Anonimus:
18 Apr 24
A kad kažemo pojedini mislimo većina…
Anonimus:
18 Apr 24
tripuju da će žene stvarno seks u braku da gledaju kao dužnost hahah jezivo, svuda prikrivenih sîlôvatelja u suštini
Anonimus:
18 Apr 24
Nisu se sigurno pre braka ponasali mnogo drugacije
Anonimus:
18 Apr 24
misliš svi
Anonimus:
18 Apr 24
Koliko smo mi muskarci privilegovani to nije normalno ,evo citam ovdje na ispovestima godinama sve o manama muskaraca i vidim da se slabo pise greskama zena. To je zato sto su name zene divne I lijepo vaspitane I mi ih ne zaluzujemo. Najbolje ozenit neku strankinju jer nismo dostojni balkanskih princeza.
Anonimus:
18 Apr 24
Vecina zena se opusti i usvinji. Zderu kao ale, sve otromboljene.
Anonimus:
18 Apr 24
Pojedine zene se ugoje kao prasice i posle se cude.
2.:
18 Apr 24
Većina se žali da je loše i prosjećna plaća je 1000 eura, kod nekog je možda malo više, zavisi o sektoru, ali sad govorim za većinu. Sad kad razmišljam o režijama, troškovima za auto, hranu itd. kako nekome to uspjeva sa takvim primanjima? Ovo je anonimno pa me zanima kako netko to uspijeva ako može dati odgovor.
1.:
18 Apr 24
Zanima me od kud ljudima za Iphone i općenito mobitele do 1000 eura. Okej, postoji plaćanje na rate, ali mi nije jasno kako netko tko živi u HR gdje je većina prosjećnih primanja, visoke cijene i inflacija kod svake druge osobe vidim najnovije Iphone ili Samsung?
Ostavi komentar