#3157900
16 Apr 24
U očima joj se vidi da joj se sviđam. Okreće glavu kada sam blizu kako bi me krišom pogledala, nadajući se da je neću vidjeti. A ja kao mrtav čovjek. Osim pozdrava za dobro jutro, ništa od mene nije više čula. Radimo zajedno i nerijetko se vidimo u ovoj zgradi. Iako mi srce igra kao ludo i iako mi se jako dopada, nikada joj neću reći nešto više od dobro jutro jer me kući čeka supruga koju volim kao i naš sin. Budem li na trenutak izgubio kontrolu nad ovim osjećajima, dajem otkaz na poslu kojeg volim. Tako sam odlučio.
807
486
51
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
16 Apr 24
Normalno je da nekad pomislis da imas konekciju sa jos nekim iako si u vezi/braku, pogotovo ako duze traje....ono sto je bitno je sta radis povodom toga. Ti si ispravno odlucio, nemoj se dati niskim strastima, sigurno ta cura nije vrijedna malog prsta na ruci tvoje supruge.
Sunce :
16 Apr 24
Evo ga opet ovaj što balavi za koleginicom treći put za 10 dana. A kući ga avaj čeka žena.
Psiholog:
23 Apr 24
Projiciraš svoju podsvijest na osobu koju ne poznaješ. Ne upuštaj se nipošto u aferu jer ta emocija nije stvarna. Tu osobu ne poznaješ.
Anonimus:
21 Apr 24
Joj, tako sam i ja i morala sam dati otkaz. Šta se to desi ljudima koji su u braku, nije mi jasno. Ima muža, djecu, stan, kuću, sve. I onda mozak ode u 3 p.m. J... ti mozak retardirani, da me bar neko ubije
Nzm:
20 Apr 24
Cemu negativni komentari? Svi se bezgresni? Sta covjek vise da uradi?
Anonimus:
20 Apr 24
Ne znam vala.Moze da ti neko bude simpatican, ali da puludis, nikako.Mozda i volis zenu na neki nacin, ali nije ona "tvoja" prava, jer da jeste, ne bi se tako osecao.Uzas
Ja:
20 Apr 24
Svakome kome se ovo desi neka se stavi u obrnutu poziciju. Tvoja žena na poslu gleda lika, misli na njega a doma tebi i djetetu dolazi i leži pored tebe u krevetu.
Lux:
20 Apr 24
Moraćeš da pustiš to iz sebe. Bolje pre nego kasnije. Izbambusaj namigušu par puta, spustiće ti se pritisak. Žena ne mora da zna, naravno.
Anonimus:
19 Apr 24
Sugestija je čudo
Anonimus:
19 Apr 24
Kako da kazem za gresnu ljubav za tvoja oka dva i da mi srce zarobi zena zena udata
.:
19 Apr 24
Vec godinu dana samo o njegovim ocima i njegovom pogledu mastam
🙄:
19 Apr 24
Ni za osudu ni za odobrenje. Za odobrenje zato sto kazes kako ti se jako svidja (imas zenu čoveče, kakvo svidjanje nisi klinac) a nije za osudu jer nisi nista uradio i kako kažeš nećeš, za to svaka čast. Ali se dovedi u red, nije vredno da zbog 10minuta uživanja izgubiš ženu i dete.
Mala crna :
19 Apr 24
Tako ja gledam naneta, presladak je. Nadam se da ćemo biti zajedno jednog dana.
♾:
19 Apr 24
Oprosti mi boze, ali umirem kad me pogleda
Ana:
19 Apr 24
Ma daa breee, ti joj se sigurno svidjaš...odakle ti samo toliko natkačeno samopouzdanje? Možda je i ona top riba, ima nekoga a na poslu je samo ljubazna. Ne sekiraj se, neće ti se raspasti brak, ali ne tvojom već kolko vidim njenom odlukom.
Anonimus:
19 Apr 24
Otresi ti to prijatelju i da vidis kako sve dodje na svoje. Mani se patetike
Anonimus:
19 Apr 24
Ljudi, on je sa zenom minimum 10 god. Vi ovde poredite sa dugim vezama od 3 god. i kao nikad niste drugog pogledali. Pa nije ni on tad, zato je odlucio i da zeni svoju zenu nadajmo se. Nijedna druga nije postojala dugo vremena za njega. Vreme tece, zivot se desava i dopadne ti se neko drugi. I sta sad? Bitno je da nista ne uradi i da se kontrolise, oci ne moze iskopati i prestati da komunicira sa zenama do smrti.
E svasta:
19 Apr 24
Jel ovo jedna te ista ispovest koja kruzi,napisana na 3 nacina,sa identicnim problemom razlicito opisanim?Negde pocne sa zenom i detetom koje voli,negde je to na kraju i uvek ce dati otkaz.A sta ocekujes,druze,da komentari budu drugaciji,pa na sve 3 svi pisu isto-da zenu volis u koleginicu ne bi gledao,i nema dalje,pisi jos 100 puta ali podrsku dobiti neces.
Anonimus:
18 Apr 24
Pa ti veruj muskarcu u price da te voli. Udaj se, prezivi horor trudnoce i porodjaja. Nemoj spavati naredne 2 godine zbog deteta, izmeni zivot iz korena... Da bi shvatila da ti je muz g*vno koje se pali na mladu koleginicu. Jos se utripovao da nju zanimas tako ozenjen sa malim detetom. Verovatno jedva ceka da te skine sa... Stikle.
Anonimus:
18 Apr 24
Pa brate, koga lazes nego sebe. Ti zenu ni ne volis rodjo. Volis je kao osobu kako neko vec rece ovde, jer je verovatno divna majka detetu i posvecena zena. Ali cim tebi titra u grudima zbog druge, nema tu hleba za tu tvoju zenicu. Da ima pravde pa da sazna i fino ode od tebe.
Anonimus:
18 Apr 24
nikakav otkaz ti neces dati! jesi se ufuro u postenje. da dobro mislis, davno bi se ponasao normalno, od samog pocetka te ludnice,dao do znanja da si ozenjen i pokosijo ovo vec iz korijena. ti te igrice jos forsiras. hoce ti se to obit o glavu.
Anonimus:
17 Apr 24
Bar se oboje suzdržavate, proći će jednom.
Anonimus:
17 Apr 24
Najvrv sve umislio
Тамни мали цвјет:
17 Apr 24
Нешто у браку не штима чим то толико траје. Најбоље би било удаљити се, да се не виђате никако. Или да се надаш да ће она наћи некога па више неће обраћати пажњу на тебе. А опет с друге стране се надаш да се то неће скоро десити. Тешка ситуација.
Anonimus:
17 Apr 24
Ti si u glavi prevario zenu. Ja nikad ne bi voljela da mi se kao supruzi ovo desi. Ako ti se dopada neko, otvoreno reci. Ako je prevaris(sto jesi u glavi) tek ti je tad problem,jer ces ispasti govno,pa makar budi covjek. A razumijem i zbog djeteta,opet je opcija biti otvoren i pricati sa suprugom.
Anonimus:
17 Apr 24
Ne sviđaš se ti njoj, ma uopšte. Oženjen si i imaš dete, to nikome nije primamljivo da se ne lažemo. Nego je žena skontala da si smrtno zatreskan u nju po tvom ponašanju. Zato okreće glavu. Meni deluje da se "paralizuješ" kad je vidiš i jedino uspeš da kažes "dobro jutro." Otići će ona odatle ne brini. Ima ta daleko više prilika u životu od tebe.
Anonimus:
17 Apr 24
Koliko svi moralizuju. Nismo svi isti, niti svi dodjemo u iskusenje. Covjek nije uradio nista zabranjeno niti zeli. Mi ne znamo kako mu je u braku i da li mu fali malo vise pogleda i adrenalina sa suprugom, svi zadju u tu fazu posebno kad dodju djeca. to ne znaci da je ne voli i da bi je prevario i povrijedio. Vazno je da se kloni tog iskusenja i zaboravi vremenom. Nek baci kamen ko je bezgresan!
Anonimus:
17 Apr 24
Ti si prevaru u srcu već počinio.
Anonimus:
17 Apr 24
👀👀👀
Anonimus:
17 Apr 24
Željko?
Anonimus:
17 Apr 24
Idi posle posla direkt kuci, operi sudove, slozi ves, provedi sat vremena sa detetom i zenom. Videces kako neces imati vremena za razmisljanje o k*rvanju.
Anonimus:
16 Apr 24
Jel se to samo meni desava, da kada volim nekoga, drugi ne postoje. Jednostavno, vidim da je neko lep i zgodan, ali to je to. Gadi mi se sama pomisao da me neko drugi dodiruje. Jednom mi se to u vezi desilo, da sam sama sebe uhvatila da flertujem sa drugima i raskinula sam. Naravno, duze vreme nisam volela tog momka, i tacno mi je laknulo kad smo prekinuli. Kakve su vam to ljubavi, nije mi jasno.
Kami:
16 Apr 24
Svaka čast u suštini. Možda nije tvoja odluka da ti se dopada, ali je tvoja odluka da se iskontrolišeš.
Anonimus:
16 Apr 24
Muskarci....🙄
Anonimus:
16 Apr 24
Ne filozofiraj srece ti, nego to otresi! Nece zena i sin nidje.
Anonimus:
16 Apr 24
Bilo vec.
Neki tamo:
16 Apr 24
Kada sam bio u vezi sa svojom dugogodisnjom devojkom nikada nisam gledao nitinpozeleo drugu, jednostavno sve ostale su bile off dok sam bio sa njom
Dragan:
16 Apr 24
Sine,kloni se ćorava posla..Oženjen si i čuvaj to što imaš kao najveće blago,jer blago i jest... I više od blaga..
Anonimus:
16 Apr 24
Lele, šta napisa ti čoveče. Ti ne voliš ženu kao partnera,toga moraš biti svestan. Čim si se ti zaljubio u drugu ili ti se 'dopala',nebitno, to ne valja ništa. Ti ženu voliš kao čoveka i majku svog deteta,ništa više. Mene niko ne može da ubedi da neko može voleti nekog,a da se zaljubi u nekog drugog.
Anonimus:
16 Apr 24
Ne znam da li je ovo za osudu, izgleda da ne postoji zauzeta osoba kojoj se nije bar na trenutak neko svideo. E sad, jedino je stvar karaktera i odluke, ko će se iskontrolisati a ko neće
legura :
16 Apr 24
srce ti igra za nekom koju ni ne poznaš i koju bi okrenuo,a voliš ženu. jel bi vjerovao svojoj ženi da te voli i ima takvu situaciju na poslu?
AIR-max:
16 Apr 24
Ona je pametna za razliku od tebe, pokušava da te se kloni,verovatno je slobodna devojka, a ti ozenjen i plus imaš dete. Muškarci..
Anonimus:
16 Apr 24
prvo pojeb pa otkaz haha ma nemoj... a i ne laži bre navadićeš se kao svako muško
Ostavi komentar