#3158337
22 Apr 24
U prvim razredima Osnovne škole sam nekoliko puta išla u ćošak, i to me je baš pogađalo da sam plakala dok sam bila u ćošku.
423
52
26
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
23 Apr 24
Ja sam tako u vrticu zavrsila u cosku, jer nisam pevala pesmu To mi je bilo tako ponizenje, jezivo Saosecam se sa tobom
Anonimus:
23 Apr 24
Mene tako kaznila učiteljica,bukvalno ni za sta. Meni se od stajanja smuči I ja se onesvestim. Bila sam malokrvna...ih kad su joj došli moji mama i tata u školu. Dobro ih je upamtila .
Anonimus:
29 Apr 24
Sad verovatno kad ti neko kaže da mu se ne svidjas ili da nece da ti uradi nesto sto ti trazis od njega,padas u nesvest i dramis do ludila glumeci zrtvu jer su svi protiv tebe,pahuljice.
Andjelka:
29 Apr 24
E jaka ti trauma!
me too:
29 Apr 24
Ja sam bila mirno i povučeno dijete stoga su uvijek nemirne dječake stavljali da sijede samnom u klupi.Kasnije su malo promijenili taktiku pa bi kraj mene smještali popularne,pametne djevojčice koje su bile brbljave.S dječacima bi ja postala nemirna i brbljava a ove popularne bi uvijek gledale da sjednu sa svojim prijateljicama.
Јјјјј:
29 Apr 24
Сви смо ми некад били у ћошку, вероватно заслужено. То је било време кад се поштовао наставник, а не ово сад.
Nepoznata:
29 Apr 24
U "prvim razredima"?Koliko si to puta bila prvi razred?
Anonimus:
29 Apr 24
Ja sam jednom u vrtiću završila u ćošku i plakala sam jer sam bila ona "dobra devojčica". Sad kad se toga setim, uopšte mi nije žao. Više puta sam se žalila na dečaka koji me je maltretirao, čupao za kosu, štipao... ali je uvek bilo "ko se bije, taj se voli". Kad sam ja njega gađala plastičnom stolicom, nije više nikad. Ćošak je vredeo na duže staze
Anonimus:
29 Apr 24
Mo'š mislit'.
Anonimus:
23 Apr 24
Zato sto odgajatelji i ucitelji bili krivo skolovani za svoje struke.Danas se zna da nagrade i kazne nisu dobre za djecji odgoj, polako se mijenja skolski sistem.
Anonimus:
23 Apr 24
Ja sam u tom periodu skoro svaki dan išla u ćošak. Imala sve petice, ali bila istovremeno i brbljiva i volela da se glupiram. Toliko sam puta bila u ćošku da sam se brzo navikla i nije mi više predstavljalo nikakav blam ni uvređenost.
Anonimus:
23 Apr 24
Joj ne se*i života ti. Zbog takvih pahuljica i jesmo raspad sistema. Svi smo mi bili u ćošku i niko nema emotivne rane zbog toga, sem samoubijeđenih posebnih kojima je svako kriv i svako im "čini zlo". Odrasti!
Anonimus:
23 Apr 24
Ja bih kroz čitavu osnovnu školu svako malo bila izbacivana sa sata i svaki put bi plakala
An:
23 Apr 24
A nije te pogađalo praviti nered?
Anonimus:
23 Apr 24
neposlušna deca bolje prolaze u životu, volela bih da sam takva bila
Anonimus:
22 Apr 24
Jednom mi se samo desilo i to zato sto me školska drugarica lažno optužila da sam joj “smetala” a taj dan nisam odmor uopste provela u njenom društvu. Imam 44 i još joj nisam oprostila. Enisa, duguješ mi izvinjenje.
Anonimus:
22 Apr 24
Tako je meni bilo kući, samo sa podignutim rukama, trauma iz detinjstva
Brodski:
22 Apr 24
Svi smo nekada bili u cosku. Ne brini, to je sve ok. Nema razloga da te pogadja. To je deo skole, odrastanja. Smejaces se tome jednog dana i imati dobru pricu za svoje klince. Briga te sta drugi misle o tebi kad si u cosku. Ponekad je cool biti malo nevaljao i zavrsiti u cosku, veruj mi.
mimi:
22 Apr 24
A duša🥺
Anonimus:
22 Apr 24
nas je učiteljica tukla po dlanovima pred celim razredom...
Anonimus:
22 Apr 24
Pa sto si pravila jade?
Anonimus:
22 Apr 24
I ja sam bila izbacena sa casa ali u 1. osnovne, isla u cosak jednom, zamalo dobila ukor a inace su me svi profesori i nastavnici okarakterisali kao mirnu i pametnu devojcicu. Desava se svima da imaju male incidente, sto zbog sebe to zbog drugih. Danas sam ja vaspitac i kad pogledam bas mi je ,,cudno" sto su nastavnici slali decu u cosak kada detetu nista nije jasno tj objasnjeno sta je skrivilo i zasto se tamo nalazi.
Ostavi komentar