#3158360
22 Apr 24
Iskreno verujem da će mi se ovaj fakultet nekad isplatiti.
458
29
13
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
22 Apr 24
Ne smem ni da pomislim suprotno
Anonimus:
23 Apr 24
Meni se nije isplatio. Zali boze vremena i mladosti. Zavrsio sa jedan tehnički fakultet u Beogradu sa prosekom preko 9,50.
Anonimus:
23 Apr 24
Meni se moj nije ispalatio. Duboko sam razocaran zbog utrosenog vremena na studiranju a danas mi to ne donosi nikavu sigurnost. Plata mizerna. A pri tome sam zavrsio drzavni fakultet sa prosjekom 8,85.
Anonimus:
23 Apr 24
Na fakultetu dali se druzite samo s svojim spolom ili je moguce druzenje i s suprotnim spolom?
Anonimus:
23 Apr 24
Svi smo verovali
Anonimus:
23 Apr 24
Pa zavisi koji je fax u pitanju. Ja npr studiram medicinu. Neki mi govore da s tim ima posla a neki da nema. Ja sam slusala srce i upisala ono sto volim. Ali bi bilo jako porazavajuce da posle 6 godina truda i ucenja na kraju radim na pijaci....Mada mislim da se uvijek posao nadje sa ovom strukom, evo ne znam.
Anonimus:
23 Apr 24
Zavisi sta studiras
Anonimus:
23 Apr 24
Za skoro svaku osobu koja poznajem se isplatio (uključujem i sebe tu)
Anonimus:
23 Apr 24
Meni moj neće. Već sam se pomirio s tim.
Doktorka nauka :
22 Apr 24
Teško
Anonimus:
22 Apr 24
Ja sam zavrsila Visoku skolu za vaspitace, tokom studija su nam govorili da cemo imati posla dok su van skole svi imali suprotan stav. Ja sam nekako imala zelju i volju da nadjem posao iako mi je u podsvesti bilo da mozda i necu. Ali kad god sam ucila, polagala i padala ispite, imala sam samo jedan cilj a to je diploma. Ona na kraju nista ne znaci dok se ti sam ne snadjes u praksi a koliko si vest i koliko srece imas u ovoj drzavi zavisi da li ces naci posao.
Anonimus:
22 Apr 24
Nadam se da hoce, posebno ako uzivas u njemu i ako si srcem birala profesiju. Meni se moj nije isplatio, evo me u IT sektoru, ne volim ga ali volim broj na kartici kad mi legne plata.
Ostavi komentar