#3158386
23 Apr 24
Dam šansu dečku koji niti je obrazovan, niti je fizički privlačan, koji je non stop ponavljao da je ružan, znači niti ima samopouzdanje, da bi on mene otkačio jer "nisam zgodna". Mere su mi 85-67-100.
74
281
44
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
23 Apr 24
Ljudi,nemojte ulaziti u veze da spasavate nekoga,ni musko ni zensko. Takve osobe cim ih spasite vas napuste.
Anonimus:
23 Apr 24
Htio te je spustiti na svoju razinu kako bi te mogao kontrolirati. Česta pojava muškaraca.
Anonimus:
24 Apr 24
Ma u veze samo kad ti se neko svidja je*es davanje sansi
Anonimus:
24 Apr 24
Mere uglavnom ništa ne znače, ako neko ne ume da hoda, ne ume da se obuče, nema osnovnu kulturu ponašanja, ne drži do higijene, nije pročitao nijednu knjigu, nema smisla za humor, itd, itd. Poznajem gomilu žena i muškaraca koji su neodoljivi, a ustvari uopšte ne izgledaju po standardima lepote.
Anonimus:
23 Apr 24
E pa onda prestani davati sanse likovima koji ti se nude, vec se bori za one koji ti se sidjaju.
Anonimus:
23 Apr 24
Ljudi poput tebe zaslužuju da budu ispaljeni. Čuj, samo zato što on tebi nije lijep ni ništa, misliš da on treba da bude počastvovan što si mu ti pružila priliku.
Anonimus:
23 Apr 24
Мени се чини да ти овдје себе прецјењујеш. Зашто мислиш да би њему била премија и да би требао да љуби под којим ти ходаш?
Anonimus:
23 Apr 24
Jao, sa 24 sam imala 66 kg, 177 cm visine i mjere 98-65-100 i mislila sam da nisam zgodna. Jos prirodna plavusa...Sad vidim da sam fkt bila bomba. Cure i nase projekcije 🙄
Anonimus:
23 Apr 24
Koliko si jadna govori cinjenica da si napisala svoje mjere.
Anonimus:
23 Apr 24
Ma da imas najbolje sise i dupe, a da ti je faca kao Keba nisi zgodna.
Anonimus:
23 Apr 24
Znači, gore sitna naspram guzice, zasto guzate tripuju da su zgodne
Jelena 99:
23 Apr 24
Pretpostavljam da zbog ogromne guzice misliš da si zgodna. Pali fukso. Nadam se da ćeš naći nekoga ko će biti tvoj nivo, lep, zgodan, crn, visok, faks, svoj stan, mercedes i da će te varati na svakom ćošku, da neće nikad biti s tobom nego uvek na nekim poslovnim putevima i sastancima, a onda ćeš reci kako ti niko ne pomaže oko deteta i da je muz uvek na poslu a ti sama. E neka svima tako ko ne želi ljubav nego krtirijume.
Anonimus:
23 Apr 24
Ma ajde ti i tvoji kriterijumi. Ja kad sam se zaljubila, jedva sam čekala kad će me pozvati na telefon, poslati poruku, kad ceno se videti. Sad mi je on muž i najsrećnija sam zena na svetu. A svi su govorili, šta će ti on, niži je od tebe, nema posao, ima trogodišnju školu, ti izgledaš kao miss sveta naspram njega. Ćao ne zanima me, ja sam se zaljubila i ništa nije bilo bitno, samo on.
Anonimus:
23 Apr 24
Dejtaj unutar svojeg ranga, niti pucaj previsoko niti snižavaj kriterije iz sažaljenja. te rugobe se pokažu kao najgori tip osobe i puni zlobe i kompleksa
Anonimus:
23 Apr 24
Spustila sam i ja jednom kriterije misleći da će me momak koji je povučen i šutljiv držati kao kap vode na dlanu. Umjesto toga, njegova nesigurnost i kompleksi su me skoro koštali života. maltretirao me emocionalno, psihički, financijski i fizički. Točno tim redom. Ne valja spuštati kriterije, jer ionako tražimo ono što sami imamo za ponuditi, a nesigurnost i kompleksi nisu dobar temelj za vezu.
Anonimus:
23 Apr 24
Daj molim te ne zamaraj se merama. On je debil
Anonimus:
23 Apr 24
Niko te nikad nece zeznuti kao osoba zbog koje spustis kriterijume. Ne spustajte kriterijume (ni muskarci ni zene). Ako vam kriterijumi nisu realisticni, radite na tome da postanete osoba koju vas idealan partner/vasa idealna partnerka zeli. Ni slucajno, ali NI SLUCAJNO ne spustajte.
Anonimus:
23 Apr 24
tako ti i treba kad si u vezi iz sažaljenja. Budi sledeći put s nekim ko ti se u stvari sviđa, a ne koga ti je žao.
Anonimus:
23 Apr 24
nemas struk
Anonimus:
23 Apr 24
Sve lijepe djevojke su tako naučile tu lekciju. Ja ružne i "niskoprofilne" više ni na ulici ne pozdravljam.
Anonimus:
23 Apr 24
Pa jasno ti je valjda da to nije razlog, jer građena si skroz ok. Razlog je nešto drugo, što smo svi mi ovde već posle prvog čitanja tvoje ispovesti shvatili. Kako da ti kažem...
Anonimus:
23 Apr 24
Kakve mere bre? Mere čega? Jesi li ti glupa devojka, koji dečko ide da meri devojke?
Anonimus:
23 Apr 24
ne zna se ko je od vas dvoje gluplji .
Krembil :
23 Apr 24
Kakva glupa izjava 😳 znači ako izgleda neprivlačno onda on ne sme da raskine vezu sa atraktivnom devojkom WTF 😳 Jer eto ti si bila duša pa si mu jelte jadnom učinila da ti bude momak
Anonimus:
23 Apr 24
Sve ok, ali zasto si onda bila s njim? S cime te tocno privukao, jer ni karakter mu nije jaca strana.
Anonimus:
23 Apr 24
Covjek ima identitet i samopouzdanje, ti si prazna flasa koja misli da je zgodna a zapravo nisi i jos si tupava. Zasluzila si!
Anonimus:
23 Apr 24
Zašto...mislim zašto si dala šansu? Ali ovi što pitaju kakve veze imaju mere, devojka po ovome ima kuk, struk, sise ...znači lepo izvajana.
Anonimus:
23 Apr 24
sta ti je 100? Nivo kompleksa?
Anonimus:
23 Apr 24
A ja sam dosadan jer te želim nasmijavati i graditi konekciju, neka birajte i dalje smokljane
Anonimus:
23 Apr 24
A lice ?
Anonimus:
23 Apr 24
Bitno da ti znamo mjere, po tome ne znamo koliko si stvarno zgodna niti kvalitetna osoba.... a on je sam bio upozorenje čim je non stop govorio za sebe da je ružan... i što bi sad.. možda nit ti nisi neki ulov
Anonimus:
23 Apr 24
Pa i nisu ti nesto mere, ako cemo tako detaljno, u cm 🙄
Anonimus:
23 Apr 24
Normalna iskustava sam imala samo s deckima s kojima sam i fizicki i po obrazovanju/placi bila na slicnom nivou. Kad god sam si rekla: "pa dobro nije to tako bitno", bilo je bitno - ne meni, nego njima. Na pocetku sve bude lijepo, pa krenu usporedbe, kompleksi izlaze na povrsinu, komentari da ti sroza sampouzdanje, ljubomorni ispadi itd... ne kazem da je to pravilo ali meni se zaredalo nekoliko takvih iskustava. Od tada pucam visoko i nemam tih problema.
cveba:
23 Apr 24
kakve veze imaju mjere.. 🤣
Ostavi komentar