#3158622
26 Apr 24
Moj otac je moj uzor. Takav čovjek se ne rađa često. Fizički sposoban za sve, zna da vozi kamion, auto, brod, oko struje zna sve, u školi nije bio neki đak i nije nešto mnogo završio ali je pokrenuo vlastiti biznis i dobro zarađuje, ima nas dvije ćerke i nikada nije poželio sina, istina je da smo i mi njemu pomagale oko svega, i kada treba da se nosi ormar na 5. sprat i cijepaju drva, ali je i on nama kuvao ručak i porubljivao hlače. Nikada nam nije branio da se šminkamo, oblačimo, izlazimo, pijemo, čak nas je i ohrabrivao, a dobra smo djeca bile, stvarno. Mama je išla na posao jer je htjela, ali je bila domaćica u periodu kada smo mi bile male, a ništa nam nije falilo nikada. Rođendane, godišnjice, praznike, nikada nije zaboravljao. On i majka često putuju negdje sami. Tehnologiju zna da koristi. Nama je išao na roditeljske i bio jako aktivan po pitanju naše škole, ali nikada strog. On je taj koji nas je tješio kad smo tužne, vodao doktorima kad smo bolesne. A čovjek je sa sela..
3357
61
63
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
26 Apr 24
E to je definicija pravog muskarca. Dobrog muza i oca i coveka.
Anonimus:
26 Apr 24
Ovo je prelijepo čitati.
Anonimus:
06 May 24
To sto si cepala drva i nosila ormar samo pokazuje da je hteo od tebe da napravi vrednu osobu, dakle samo jos jedan plus za njega.
Anonimus:
04 May 24
Jesi mu dirala pimpek?
Anonimus :
03 May 24
Takav je i moj otac. A na moju veliku srecu u suprug sa kojim uzivam u braku vec 20 godina. Pored mog tate kao primer muskarca na nista "manje" ne bi mogla da pristanem.
T:
01 May 24
Mogu samo da maštam o takvom ocu, blago tebi, čuvaj ga 🌸💜
Anonimus:
01 May 24
Lijepo je procitati nesto lijepo 😍❤️❤️❤️🌸
Anonimus:
01 May 24
I najbitnije od svega je da takav čovjek nađe ženu koja cijeni i poštuje sve to. Nažaslot luno je onih koji ne poštuju ovakve ljude, a u priči svi ih žele.
Nebitan lik... :
01 May 24
Samo da je.em mater ovoj stoci sto je osudila... Toliko!
Anonimus:
01 May 24
Tko god je napisao ovaj komentar da si mogla da budes ku**a je sigurno imao prekrasnog oca koji ga je volio i podrzavao i nadasve lijepo odgojio... Vjerojatno crkaje od ljubomore dok cita ovo pa mora izbacit bijes iz sebe.
❤️:
01 May 24
Divota! Nisam imala takvog oca, a nažalost ni moje dijete nema takvog oca. Blago svima koji imaju divne i posvećene očeve, koji jednako vole i poštuju i svoje žene i dijele sa njima sve, pa u kućanske obveze. Baš je žalosno da je to rijetkost i da se takvim ljudima divimo, umjesto da to bude normalno.
Goran:
01 May 24
Takav je bio moj deda. Osim sto kuhinju nije voleo. Po majci. Ali otac je bio samoživi skot hedonista i neradnik i ako je nešto dobro uradio to je da ga nisam žalio kad je umro. Ni do danas ga nikad poželeo nisam.
Anonimus:
01 May 24
Ima jos takvih očeva.Moj tata je takav bio,čak je teske stvari prosao kad sam ja bila mala.Nazalost preminuo je.
Anonimus:
30 Apr 24
Rasplakala sam se jer je i moj tata takav bio. Maksimalno posvecen porodici i deci. ❤
Anonimus:
30 Apr 24
Da nisi napisala "a čovek je sa sela", dobila bi lajk.
Anonimus:
30 Apr 24
Svaka mu čast
Anonimus:
29 Apr 24
Blago vama.Nisam odrasla sa ocem,nije me hteo,i sad u zrelom dobu,osecam nedostatak ocinske figure,svesna sam i svojih mana,koje su posledica.
Maki:
29 Apr 24
Ovu ispovest kao ja da sam pisala, moj otac je takodje bio uvek tu uz mene i sestru. Malo je reći koliko ga volimo, puštujemo i cenimo. Majka je uvek bila u senci, dok je nas je on vaspitavao, a da nismo ni primetile da smo odrasle u prave ljude. Mi smo ponosne na njih kao roditelje što su nas izveli na pravi put pored svih poteškoća, a verujem da su i oni ponosni na nas. Tajo i mama, volimo vas ❤️
Anonimus:
29 Apr 24
Prekrasno, dobar je to uzor i drago mi je da ga cijeniš
Anonimus:
28 Apr 24
Meni je takodje moj otac uzor. Volim te tata najvise na svetu!
Anonimus:
28 Apr 24
Nikad ti nije ništa branio, čak te je ohrabrivao, pa mogla si onda da budeš ku**a, tata bi sigurno bio ponosan na tebe.On bi ti reko bravo kćeri, tako treba, podaj svakome nije olovka pa da se potroši.Kakav roditelj za primjer, šta s***te, jest primjer kako ne treba odgajati djecu.Njoj nije trebao otac nikako jer svakako je mogla raditi sve što hoće ko i odrasli.
Anonimus:
27 Apr 24
Tvoja mama je imala puno sreće s takvim čovjekom. Živi bili.
Anonimus:
27 Apr 24
Zivio otac i zivjela majka
Anonimus:
27 Apr 24
Ne vidim šta je ovo toliko dobro i zbog čega je on dobar otac.Znači cura kaže da joj nije ništa branio, niti da se opija, šminka, niti da se svakako oblači i još kaže da je ohrabrivao da to radi, jeste li vi to ikako pročitali, ohrabrivao je curu da se napija po svakakvim rupama i radi sve što ona hoće.Nije to nikakav primjer dobrog oca, takvima se trebaju oduzeti djeca, pa cura je faktički mogla da radi šta god joj padne na pamet.
Anonimus:
27 Apr 24
Jao sad svi kao ne kapiraju zašto je naglasila da je sa sela, kao da u manjim i ruralnijim mjestima sa Balkana možeš automatski očekivati da svi poštuju žensku djecu i znaju sa njima… dajte budite realni. Ali da, takav je i moj djed, koji je odrastao na selu, prosto njegova duša i inteligencija je besprekorna, najveći feminista u mom kućanstvu 😂 a ima onu dobru stranu tradicionalne muškosti- sve zna da radi, porodičan… daj bože i meni bar upola takvog muža sutra!
Anonimus:
27 Apr 24
Sigurno vas kasno dobio.
Anonimus:
27 Apr 24
Zato vi zivite idealnu sliku porodice. A za to je potreban psihicki zdrav i mentalno jak muskarac.
Anonimus:
27 Apr 24
Dolazim iz takve obitelji,tako da mi je ovo procitati bas drago☺️ pozdrav za tatu,ljudinu!
Anonimus:
27 Apr 24
Al ako cemo lagati, gdje ces ovakav biti na balkanu, nema sanse, niti imas vremena nit zivaca za ovakav potencijal
Vuk:
26 Apr 24
Definicija pravog muškarca.
Neksija Blaire:
26 Apr 24
Naš je otac bio isti takav, dok se sestra i ja nismo udale. Danas obe imamo i ovakve muževe 💗
Anonimus:
26 Apr 24
Nema više takvih muškaraca, ovi mlađi bacaju tantrume ko djeca od 2 godine kad im ne želiš glumit mamu i čistit za njima dok oni cijeli dan leže i prde na kauču ili vise u kladionici
Anonimus:
26 Apr 24
Divno za procitati :) Volite ga i postujte, zvucite kao bas krasna porodica, sve cetvero.
Anonimus:
26 Apr 24
Kakve veze ima ako je sa sela ? Hoces da kazes da na selu zive nevaspitani i neobrazovani ljudi, i sad je tvoj otac izuzetak ?
Anonimus:
26 Apr 24
I mater i ćaća su mi takvi! E da je više takvih ljudi...
Anonimus:
26 Apr 24
Ja uvek hvalim majku i oca, a moje drugarice glorifikuju oca čak i kad se majka isto ili jednako trudi.
Anonimus:
26 Apr 24
A majku ko j*be. Ta "zaljubljenost" ćerke u oca i oca u ćerke je odvratna.
Anonimus:
26 Apr 24
zato mu je bog i dao ćerke, da se nastavi neka korist u familiji
Anonimus:
26 Apr 24
zato mu je bog i dao ćerke
JA:
26 Apr 24
Kakav divan post sam procitala
N:
26 Apr 24
Pa bas zato sto je sa sela je sposoban covjek za sve, to mora tako na selu.
Anonimus:
26 Apr 24
Vau, naježila sam se :)
Anonimus:
26 Apr 24
I moj otac je takav. Završio je faks radio i u firmi i bavio se poljoprivredom jer to mu je i struka. Vredan, radan, za sve je sposoban. Moju majku voli mnogo, ide s njom svuda, putuju, idu u pozorište, nas kao male vodili svuda na more na izlete... U braku su već 33 godine. Majka je ista kao i on što se osobina tiče. Jedni razlika je što znaju biti strogi i znali su nas grditi kad smo bili nestašni ali opet brzo popuste i sve je kao i obično. Zahvalan sam Bogu što ih imam takve.
Anonimus:
26 Apr 24
To sto je neko sa sela ne govori o njegovim kvalitetima.Moze biti i sa marsa a biti dobar covek, muz i otac.Sve je do osobe, do njegovog karaktera i njegove licnosti.A isto tako jako bitnu ulogu tu igraju njegovi roditelji, odgoj i sredina u kojoj je rastao jer ga je to napravilo na coveka kakav je danas..
Anonimus:
26 Apr 24
Dobijem lepru svaki put kad neko glorifikuje zivot na selu
Anonimus:
26 Apr 24
opis moje majke, bukvalno sve zna žena da radi, ali džabe kad kod nas najsposobnije žene najviše gaze muškarci i tome već ne znaju da se odupru
Anonimus:
26 Apr 24
sa sela nego odakle bi bio takav
Anonimus:
26 Apr 24
Kako ce sad ove femcelke da polude.
Anonimus:
26 Apr 24
Kako je lijepo pročitati da neko hvali svoje roditelje, danas kada se porodice rasipaju i svako gleda samo sebe.Ima nade!
Anonimus:
26 Apr 24
Žalim ljude koji imaju samo žensku djecu.
Anonimus:
26 Apr 24
Bravo i za oca i za majku 😊
Anonimus:
26 Apr 24
Nek si rekla da nije bio odlikas i studirao, nek si rekla i da je sa sela. Ja ne znam zasto nas narod veruje da je neko bez faksa los ili ako je sa sela – da je primitivan. Reci ce ovde u kom. da to nije tako, ali jeste jer cim bude neka ispovest, toliko pljuju ljude bez faksa ili sa sela. Onda nemojte to da radite. Dodjes ti i sl. koji ovo napisu da ih razuveri, ali ne vredi kad oni i pored svega ovoga isto misle.
Anonimus:
26 Apr 24
Nema to veze sto nije zavrsio fakultet. Imam komsinicu koja je vredna, sposobna, radi, kuva, uredna, cista... I nije zavrsila faks. Nikad od nje ruznu rec nisam cula da je rekla za nekog, divna osoba, puna razumevanja i saosecanja. Dok znam jednu koja je obrazovana, a mrzi sve, osudjuje, vredja... Tako da dzaba joj obrazovanje kad je los covek.
Anonimus:
26 Apr 24
Na Balkanu je ovakav otac retkost. Cak mislim da je tvoj jedini takav. Tuzno je sto ocevi ne rade bar nekoliko ovih stvari koje si navela.
Ostavi komentar