#3163342
27 Apr 24
Znate šta je luksuz? Luksuz je da živiš život onako kako ti želiš. Ne treba ti ničije odobrenje. Prosto radiš ono što želiš, ideš ka ciljevima. Ali naravno danas je većini luksuz skup automobil, sat, mnogo para. Tužno, ali istinito.
619
28
8
share
odobravam
osuđujem
Anonimus:
27 Apr 24
To se zove SLOBODA!
Anonimus:
27 Apr 24
nije luksuz nego hrabrost koju mnogi nemaju
Anonimus:
02 May 24
Svaka čast na ispovesti.
Anonimus:
30 Apr 24
Ni ja nemam para bato 🤣🤣
Ne:
28 Apr 24
Luksuz jesu skup auto,sat i mnogo para,a ziveti zivot onako kako zelis je sloboda,a raditi ono sto zelis je uspeh.Ni sloboda ni uspeh ne bi trebalo da budu luksuz,ali evo pogledaj statistiku,koliko zena zivi s nasilnikom jer nema novca i koliko njih radi neki posao a ne onaj koji zeli,tako da ispada da je jos veci luksuz od mnogo para,biti slobodan.
Anonimus:
27 Apr 24
E to! Jos kad mi kazu "sta ce narod reci" ja zivim za sebe ne za druge!Onda dodju iz njemacke pa izigravaju gospodu "de mi ocisti izmet u wcu" "e necu,ocisti ti tu tvoju wc solju koju nazivas ustima!" "Zasto duge siske?,zasto ih ne skratis?" te "zasto si osisala siske" a nema to veze sa njima ja siske osisala radi sebe a ne radi neke iskompleksirane babetine!Pa kad mi kao slag na tortu kazu "udovoljavaj ljudima koji te lazu,ogovaraju,krive za probleme sa kojima ja nemam veze" uf bre!
Ostavi komentar