Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#3144132
14 Mar 24
Živela sam par meseci sa bivšim dečkom od koga sam uvek imala podršku i razumevanje i osećala se voljeno. Kada su došli njegovi roditelji da se upoznamo spremila sam 3 jela, 2 rolata, 2 salate i 2 vrste kolača. Ne jedem meso pa je sve pripremljeno bez mesa. Pitala sam dečka želi li da kupi ili spremi nešto posebno sa mesom, ali je rekao da nema potrebe jer on voli moju kuhinju. Uz to ravnopravno kuvamo i delimo obaveze, pa znam da nije do toga da ne zna. U svakom slučaju kada sam postavila sto njegov otac je počeo sa uvredljivim komentarima kako nisu došli da pasu travu. U tom je moj dečko pozvao i naručio roštilj. Ja sam ustala otišla u našu sobu, spakovala stvari kojih nije bilo puno pozdravila se sa njegovim roditeljima ljubazno i otišla. Ceo život sam gledala kako očeva porodica ponižava moju majku i nas i kako otac nikada nije stao na našu stranu. Posle te situacije sve moje emocije su se ugasile i nikada mi nije palo na pamet da mu se vratim iako me je zvao.
3621
266
167
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#224

Jednom sam se, kad su neki likovi krenuli da me biju, sakrio u WC, a kad su hteli da provale vrata od WCa rekao sam im da se sazale jer imam proliv.

odobravam 13689   •   osudujem 377   •   komentari 38
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579214   •   osuđujem 13497   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1808   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3159959

Ne želim na tim bildinge. Ne treba mi nova porodica na poslu, imam svoju. Ne treba mi da glumim od radnog mesta kuću niti da živim za posao. Odradim radno vreme, odem kući. Dobar sam radnik ali želim ...(više)

odobravam 1364   •   osuđujem 58   •   komentari 0
Detaljnije