Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Ne znam što je ljudima toliko fascinantno što se nikad nisam napila, imam 20 godina, ok, nemam ništa protiv što drugi piju, ja nemam potrebu da se opijam, i svi mi kazu: "Ne znaš šta propuštaš, ali ne brini, napićemo te mi", e vala nećete... :D
11033
645
80
share
odobravam
osuđujem

Imam sačuvanu osobu u imeniku pod imenom 'Gjjpppplhkhhrpoipqz', ali bukvalno. Nekako sam upisao taj broj dok sam bio pijan i dan danas mi žao da ga obrišem, a uvek me nasmeje.
10468
167
25
share
odobravam
osuđujem

Kada trebam birati između dobre i loše odluke, svaki put savršeno izaberem lošu.
10818
232
10
share
odobravam
osuđujem

Razvio sam telekinetičku moć i sad krišom sprdam ljude. Ne smem da se bahatim i glupiram previše, da me ne bi zatvorili u neku ustanovu i mučili a na kraju ubili.
8632
1308
117
share
odobravam
osuđujem

Mrzim kad majka ili otac pokušavaju da se prave važni pred mojim društvom, i odvale nešto što uopšte nije smešno pa ih svi iskuliraju, a mene pojede blam. Ali nekako mi ih je žao u tom trenutku, i slatki su pošto samo hoće da se osete tako mladi u mom društvu.
10591
335
14
share
odobravam
osuđujem

Radim kao trgovac i ne volim kad mi drugari dođu i žele nešto da kupe...jer mi glupo da im naplatim...
9381
671
18
share
odobravam
osuđujem

Često mi se desi da prdnem u društvu pa onda kao pomeram stolicu da ispadne kao da škripi. ali stolica koja škripi ne smrdi!
9949
561
19
share
odobravam
osuđujem

Uvek kada stojim na semaforu i čekam zeleno svetlo, čačkam telefon i kao pišem poruku, a u stvari ni nemam kredita...
9499
551
22
share
odobravam
osuđujem

Kada sam prvi put dobila trčala sam kod starijeg brata da mu kažem i plakala sam jer sam mislila da umirem. A on da bude dobar brat kaže ne brini ništa to se i meni neki put desi. I dan danas se smejemo za to.
22090
138
110
share
odobravam
osuđujem

Uvijek sam imala tako poremećen odnos sa tatom... bio je alfa mužijak, onako sav važan kada udari majki šamar jer mu nisu ispeglane čarape... plašila sam se kada me zovne imenom... a voljela sam ga više od bilo koga i od sebe.. bilo je teško cijelo djetinjstvo vući ga za rukav i pitati "Je li ovako dobro? Voliš li me sada malo više"... Odustala sam od svega što volim, prestala sam da idem na hor, da igram folklor... Prestala sam biti djevojčica jer on želi sina.. Nosila sam široke majice i trenerke kada sam počela da se razvijam, jer samo "kurve" oblače farmerice i tunike... Trebalo mi je skoro 20 godina da zavolim sebe, takvu kakva jesam.. osjećajna, ludasta, ljubavna (majčin opis mene), plačljiva, ponekad tako zbunjena, ali svoja i posebna.... Njega ne volim od kada sebe volim.. Ali je uspio... On je natjerao dio mene da se plaši svega, da ne vjeruje, da preispituje svaku rečenicu po sto puta, da se ustručava, da se uplašim pred svakim većim izazovom..
5531
541
43
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva