#3140801
15h
Obožavam muškarce u odjelima, i nekim elegantnim izdanjima, košulje, fino sređene frizure. Tako mi je žao kad vidim zgodnog i bogatog momka kako fura neki fazon trenerke patike i stalno tako, a mogao bi se oblaciti kao bog.
262
217
23
share
odobravam
osuđujem

#3141266
16h
Skoro sam srela svoju prvu ljubav i ne mogu da ga prepoznam. Bili smo zajedno od 20. do 23. godine i nakon toga se rastali na lep način jer smo oboje shvatili da se ljubav ugasila. Dečko je iz jako bogate i ugledne porodice, ali je uvek bio normalan i prizeman. Nije isticao koliko ima i studirao na državnom fakultetu kao i svi vršnjaci. Čak je i vozio 3x jeftiniji auto od onoga što je mogao da priušti. Danas radi na dobroj poziciji koju mu je tata sredio, vozi besna kola, bahati se. Skoro je uhapšen zbog neke tuče i posedovanja oružja bez dozvole. Prema meni je bio skroz kulturan i fin, javili smo se lepo jedno drugom, ali sam u čudu u šta se pretvorio. Nemam nikakve emocije prema njemu, ali uvek mi je bio u sećanju kao dobar i kulturan dečko. Sa ovim momkom kog sam videla ne bih izašla ni na kafu, a kamoli bila 3 godine sa njim.
391
31
12
share
odobravam
osuđujem

#3141262
04 Dec 23
Neću nikad zaboraviti riječi oca kad sam se krenuo muvati sa curama: “Sine imaš sestru, odnosi se prema curi kao što bi ti volio da se netko odnosi prema njoj”. Urezalo mi se to i nikad nisam ponižavao, zavlačio ili varao curu. Nažalost puno roditelja nije sina naučilo kako da se odnosi prema djevojci. Previše sam puta u društvu vidio kako kruže golišave slike koje paćenici podijele od bivših cura pa od nje naprave ku*vu i slično. Uvijek sam imao gole slike od bivših koje bi mi slale u vezi ali bih po prekidu odmah izbrisao jer će ta cura jednog dana biti nečija žena i majka. 27 mi je godina i želim to prenjeti na sina ako ga ikad budem imao. Naučite sebe i sinove da se tako ne ponižavaju i da imaju cijeli život čist obraz.
1310
41
56
share
odobravam
osuđujem

#3146194
04 Dec 23
Prezirem korporacijske proslave Nove godine. Godinama u nazad sakupimo se u nekoj elitnoj kafani gde nam direktor priva da smo dream team, lideri, da imamo najjači market share poziva na iće i piće da sve to proslavimo. I onda masa sa platama na nivou proseka luduje jer sa istim tim platama ne može da priušti takve izlaske, pije i jede kao da je zadnje i nazdravlja sa direktorom čija je plata pola miliona jer ima budale koje će da rade za prosečnu platu i kafanu jednom godišnje i možda neki team building u leto.
772
40
28
share
odobravam
osuđujem

#3141604
04 Dec 23
Što više novca dajem u humanitarne svrhe, nekako mi se čini da mi sve više novca dolazi.
768
33
19
share
odobravam
osuđujem

#3141390
03 Dec 23
Radim u školi i skoro su onemogućili učenicima da puše cigarete, osim ispred skole za vrijeme velikog odmora. Prije su mogli pusiti i na malim odmorima, a sad je škola zaključana i otključa se samo za vrijene velikog odmora. Učenici su onda počeli pušiti u vc, al se i tome stalo u kraj. Prije par dana su i pobunu napravili, al bezuspješno. Predložila sam da im obezbjedimo prostoriju u kojoj se smije pušiti. Uprava nije bila za to. Šta vi mislite, kako je bilo u vašim školama, dal u drugim školama postoji takva prostorija?
116
884
118
share
odobravam
osuđujem

#3141334
03 Dec 23
Zašto se meša poštovanje i pomaganje roditeljima sa dopuštanjem roditeljima da ti se mešaju u život? Majka moga muža je žena koja, pre svega, ne prihvata da je odrastao čovek. On ima 30 godina ona ga svakodnevno pita je li jeo, govori mu kad treba da se obrije, šta da obuče, gde da idemo na letovanje, šta ćemo mi sa našim platama i stotine drugih stvari. Ljubomorna je kada mi se obraća muž uopšte a kamoli kada traži moje mišljenje. Molim dušebrižnike da se uzdrže komentara majka mu je, pa i ja sam nečija kćerka pa su me naučili, odgojili i pustili da idem sa svojim mužem. Pomažemo i mojim i njegovim, on je divna osoba (sa problemom kojeg ne priznaje) ali najiskrenije ne bih nikada preporučila nijednoj devojci da se uda za Balkanca. Majke odgajaju za sebe sinove, nikako za njihov život i porodicu.
687
62
46
share
odobravam
osuđujem

#3141617
03 Dec 23
Volim svoju ženu najviše na svetu!
944
41
13
share
odobravam
osuđujem

#3141465
02 Dec 23
Započnem konverzaciju s nekom devojkom ako u par navrata napiše poruku u kojoj se koriste skraćenice a da pritom ne zna da sastavi 2 krštene rečenice uz one smajlije gde se smeje ko nenormalna odmah obustavljam svaku konverzaciju. Mislim da neko od 25+ godina mora znati način komunikacije.
745
289
55
share
odobravam
osuđujem

#3141394
02 Dec 23
Bila sam sigurna da ću se udati za njega. Jako se teško zaljubljujem ali njega sam volela najviše na svetu. Više od svih i svega. Ostavio me je, samo mu je odjednom sve dosadilo... Danas, posle skoro godinu dana od raskida, videla sam kako se ponaša i gleda svoju novu devojku. Voli je kao što sam ja želela da voli mene. Voli je kao što sam ja volela njega. I tek mi se danas srce slomilo, prvi put u životu.
737
76
37
share
odobravam
osuđujem

loading..