Saveti za administriranje

Osnovni kriterijumi pri odobravanju:
- Iskrenost
- Originalnost
- Važnost za druge

Kada administrirate, pojaviće vam se ispovesti koje su na čekanju. Možete izabrati Da ili Ne, ukoliko želite da vidite ispovest na sajtu. Administriranjem, učestvujete u odluci koje će ispovesti biti objavljene.

Kako administrirati?
- Izbegavati sadržaje koji se ponavljaju
- Izbegavati sadržaje koji su nedovoljno jasno formulisani
- Izbegavati sadržaje koji za cilj imaju vređanje i bilo kakav neprimeren sadržaj

Administriranjem nam pomažete da najinteresantnije ispovesti budu objavljene. Na taj način zajedno podižemo kvalitet sadržaja na sajtu.

Da li želite da ova ispovest bude objavljena?

Jedna od najvećih želja mi je bila oduvek da imam jednu osobu sa kojom mogu popričati i posavetovati. Nije bilo bitno porodica, društvo, neki dečko ali nije išlo. Eh sada u 30-oj sam odustala od svega I svih. Sve što sam izgovorila ili je prenošeno dalje kao trač ili je korišteno protiv mene u svakom smislu. Dosadilo mi stvarno. Prijatelji-ne daj Bože nikome takve, porodica.... A zbog blage naravi privlačim baš manipulatore koji misle da mogu kako hoće sa mnom pa kada vide da ne mogu nazivaju me ludom i umisljenom a koriste čak i moju životnu situaciju da me emotivno ucenjuju. Verovatno je do mene sta znam ali zla i dvolična nikad ne mogu biti. A izgleda da se to danas traži u svim odnosima i da je normalizovano... Moj moto je ako mi ne želiš dobro i radiš i pričaš protiv mene- daleko ti lepa kuća. Nemam ja energiju za ono neprijatelje drži blizu. Ne mogu pozdravim a kamoli pričam sa takvim ljudima šta god mi bili rod ili ne.


Saveti za administriranje