Saveti za administriranje

Osnovni kriterijumi pri odobravanju:
- Iskrenost
- Originalnost
- Važnost za druge

Kada administrirate, pojaviće vam se ispovesti koje su na čekanju. Možete izabrati Da ili Ne, ukoliko želite da vidite ispovest na sajtu. Administriranjem, učestvujete u odluci koje će ispovesti biti objavljene.

Kako administrirati?
- Izbegavati sadržaje koji se ponavljaju
- Izbegavati sadržaje koji su nedovoljno jasno formulisani
- Izbegavati sadržaje koji za cilj imaju vređanje i bilo kakav neprimeren sadržaj

Administriranjem nam pomažete da najinteresantnije ispovesti budu objavljene. Na taj način zajedno podižemo kvalitet sadržaja na sajtu.

Da li želite da ova ispovest bude objavljena?

Radim kao vatrogasac u zaštitarskoj firmi već 10 godina, imam svaki mjesec 340 odrađenih sati i to na crno jer je plaća veća. Zašto pitaju me svi oko mene? Zato što imam uznapredovali osteoartritis, vjerojatno neću moći pomaknuti kralježnicu za 10 godina, a tko će skrbit o meni? Roditelji koji imaju sada preko 70? Braća koja ne pitaju kako nam je i jel možemo? Prijatelji koji su tu samo kad njima nešto treba? Država, koja mi je odbila invalidninu već 3.put za redom?? Bit će ipak da će meni moji roditelji mijenjat pelene sa mojih 40, a njihovih 80 godina, umjesto da je obrnuto...tuga, jad, očaj i bijeda. Sav novac koji zaradim ide sa strane za brigu o nama, a hranimo se od roditeljskih penzija, režije plaća moja plaća. Kako će biti kasnije, samo Bog zna...


Saveti za administriranje