Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Cimerka mi je skroz ok osoba, ali mnogo volim kad ode kući pa mogu gola da hodam po stanu.
2
0
0
share
odobravam
osuđujem

Ne volim svoje roditelje. Sve praznike sam provodila u drugom gradu kod najbolje prijateljice, s njenim roditeljima. Oni su mi pružili sve u životu i odgajali me kao svoju. Njena majka je razlog zašto danas znam što je ljubav i zašto nisam ostala zakinuta za majku u djetinjstvu. Ona je za mene mama u punom smislu te riječi, a moja biološka majka mi nikad nije pokazala ljubav, uvijek me vrijeđala i slala nas svuda samo da ona ima svoj mir. Otac je uvijek najviše ugađao njoj i samo mu je bilo bitno da su oni zajedno, a to što mene ne bi vidio ni po tri mjeseca, nije ga bilo briga. Otac moje prijateljice me učio voziti biciklu, plivati, rolati.. njena majka me naučila svemu što danas jesam. I dan danas mi financijski pomažu, a moji roditelji ne. Možete me osuđivati koliko hoćete, ali ja prema njima ne osjećam ništa.
46
2
6
share
odobravam
osuđujem

Nervira me što moj muž voli da sedi sa mojim drugaricama kad dođu kod mene. Raspriča se ili ode u prodavnicu i kupi neki slatkiš što ona voli. Rekla sam mu da to nije normalno, a on kaže da ja nisam normalna. Nije takav prema jednoj drugarici nego svakoj koja nam dodje. Brak nam je još svež, ali me njegovo nametljivo ponašanje prema drugima iscrpljuje.
38
14
8
share
odobravam
osuđujem

Ma ja, ko je*e moje želje i ambicije i sve redom. Bitno je da svi ostali imaju očekivanja, je*at mene.
57
4
1
share
odobravam
osuđujem

Zadnji ispit na fakultetu sam položio sasvim slučajno, posle 10 godina studiranja, tako što je asistent koji je bio na odlazku sa te pozicije slučajno upisao ocenu sa kolokvijuma kao ocenu sa ispita. Ispit sam položio tako što sam se javio profesoru posle par meseci sa rečenicom da mi nije upisao ocenu u index niti je stavio svoj potpis pored nje.
74
8
7
share
odobravam
osuđujem

Ide mi na živce moja baba (očeva majka) koja insistira da mi je treći rođak s tatine strane preči nego prvi rođak s majčine strane, zato što se preziva isto kao ja. Osim toga, ja sam jako bliska sa ujakovom djecom, kao rođeni smo, ali baba je toliko zatucana nenormalno. Zato je namjerno isprovociram kad pred nekim to kaže. Pitam je je li tvoja familija prije udaje bezvrijedna samo zato što se ne preziva P*****ić? Zaboli me briga za prezime, ujakova djeca su mi srcu draga, a i genetski su mi mnooooogo bliži nego neki tamo što se preziva kao ja.
88
4
4
share
odobravam
osuđujem

Radim kao vaspitačica i pitam se često šta je to u glavama roditelja većine dece. Da li je toliko bitno da se zarade pare? Čak i na štetu sopstvenog deteta. Znam da se ne živi od ljubavi ali da dete od dve godine naliješ sirupom da spustiš temperaturu i pošalješ ga u vrtić. U kolektiv pun virusa i buke koji tom detetu najmanje trebaju. Kada se kaže da je dete kašljalo i skoro se udavilo u šlajmu mi vaspitačice želimo da se rešimo dece. Do momenta dok dete zbog bezazlene bakterijske infekcije koja se lečila s nogu u vrtiću ne završi u bolnici i jedva izvuče živu glavu. A znate li ko je onda kriv? Pa vaspitačice opet. Jer su palile klimu (dok su deca u drugoj sobi)i pravile promaju (otvoren jedan prozor) da ne skapamo na +40°C.
76
17
11
share
odobravam
osuđujem

Najsrećniji sam kad devojci skuvam nešto i njoj se dopadne! Slađe reakcije nisam video u životu!
125
6
6
share
odobravam
osuđujem

Obolila sam bila od anorexije, jedva se izvukla. Familija me je toliko utuvila u glavu da sam debela, da sam izbjegavala da jedem. I kad bi nešto jela, otišla bih u wc da sve izbacim iz sebe. Doslovce bi samo pila vodu. Baba bi mi branila da išta uzimam iz frižidera, mater bi mi govorila da sam debela. Tata me zvao krmačom, itd. Sve dok se jednom nisam srušila i završila u bolnicu, doktorica se izderala na moju mater, djete vam je neuhranjeno, zašto gladuje? "Jer je debela" veli mi mater. Doktorica je skinula moju majicu i pokazala joj je moje kosti. Probljedila je, organi su mi otkazivali jer se nisu imali čim više hraniti. Smatrala me debelom samo zbog mojig okruglih obraza, a nije vidjela moje tijelo zbog široke odjeće.. I dan dan se borim s tim. Molim vas nemojte biti ko moja familija, voli te svoju djecu.
191
9
10
share
odobravam
osuđujem

Po mom mužu njegovo je samo da ode na posao i kada se vrati u sređeno i čisto da ga čeka hrana na stolu da se dobro najede a posle malo da igra igrice ili da spava. Inače ima 35g. Neće da kosi dvorište, neće da opere i sredi auto, neće ni da vozi (samo do posla, mrsko mu) a kada smo zajedno onda meni daje ključ. Naravno da tek meni po kući neće pomoći. Ubeđivao me da ne radim da bih zavisila od njega. Mrsko mu da putuje, mrsko mu da ponese kese iz marketa (što bi on to radio)...ali mu nije mrsko da mi se njegova mama mota svaki dan i ostala rodbina. Šta ga briga kad ne mrda prstom... Ali zna da hoće decu. Ako već ja moram o svemu mogućem da mislim šta će on meni? I zašto bih imala decu sa takvom osobom? Nije mi podrška, ništa. A ne daj Bože da mu to prebacim odmah me optuži da umisljam i da sam razmažena. Ko ovakvog voli neka izvoli...
156
23
26
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva