Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Ne bojim se da ostanem sama, bolje mi je i tako nego da neko svakog dana ispoljava svoje nezadovoljstvo ponižavajući me samo zato što mu se više ne dopadam. Neka ide slobodno, srećan mu put. Koliko god da volim, ne treba mi niko ko je sa mnom samo zato što mu po nekim drugim standardima odgovaram. Ne ponižavajte osobe koje ste nekada voleli. Okrenite se i idite...
0
0
0
share
odobravam
osuđujem

Uskoro ću 30 godina i uvjek sam bila nesigurna u sebe. Još uvjek se smatram nesposobnom nisam samostalna, znam da ću si sama trebat naći posao i dečka, prijatelje, sve mi se raspalo ali nisam spremna za život osjećam strah, sve što sam gradila propalo je.
21
1
2
share
odobravam
osuđujem

Niska sam 160 cm, a moj momak 194 cm. I kad god je nešto ljut na mene, zaprati jako visoke manekenke, vjerovatno da bi mi nabio komplekse. Kao da krivi sebe što je sa niskom djevojkom. Kao da treba da budem zahvalna što je sa mnom, u protivnom će da traži visoku manekenku.
6
44
7
share
odobravam
osuđujem

Najviše me odbija kad devojke ne umeju da se ponašaju. Džaba i da je najlepša i najzgodnija ako nema kulturu i manire i ako me je blam da odem negde sa njom.
60
12
3
share
odobravam
osuđujem

Postala sam očajna, jer mi je dosadilo da sam sama. Jednostavno momcima se ne sviđam. Inače nisam uštogljena, nisam prelepotica, ali nisam ni ružna, društvena sam, volim da se šalim, ne ljutim se za sitnicu, fleksibilna u odabiru izlazaka... I onda mi dođu mušksrci koju sve to kao vole u teoriji, što nisam komplikovana, što se ne svađam, ne postavljam ultimatume i ostave me za mjesec i nađu neku zbog koje moraju sve žene da obrišu iz prijatelja, ne mogu s drugovima na piće, moraju biti na telefonu 0-24. Očigledno treba postati ku*ka, jer te tada više cene.
64
10
11
share
odobravam
osuđujem

Nisam pričao sa mnogim prijateljicama svoje bivše još dok smo bili u vezi, što je bila super odluka. Onih par sam smatrao ok i imali smo korektan odnos. Sve te prijateljice sa kojima sam bio ok me i danas pozdravljaju iako je prekid bio buran. Ostao sam dosljedan sebi i jako mi je drago da sam ostao sa ok ljudima u kontaktu.
21
32
6
share
odobravam
osuđujem

Specijalizantkinja sam. Mislim da samo mene mogu istovremeno da muvaju specijalista i student dok svo troje sedimo za istim stolom. Iskreno osećam se moćno :)
17
79
6
share
odobravam
osuđujem

Živim u studenjaku. Skoro svako veče svi se ševe u sobama, samo ja sam nevin i ne mogu da nabacim ribu.
25
59
9
share
odobravam
osuđujem

Moji svekar i svekrva voće, povrće i meso po pola dana peru u 100 voda i sodu prije upotrebe. Toliko smaraju sa tim bakterijama. Ja se takođe pravim pred njima, ali kad sam sama samo malo provučem kroz vodu i to je to.
81
12
10
share
odobravam
osuđujem

Cijenim brak, porodicu, volim svog muža, ali smo skroz drugačije vaspitani. On je rastao samo sa ocem, znam da se namučio kroz djetinjstvo i pokušavala sam ga razumjeti, ali kako smo dobili bebu sve teže i teže. Nikad ne dolazi u isto vrijeme kući, a i kad dođe pripit je i uvijek je neki drug ili drugovi s njim. Sjede do kasno uvečer, piju, puše, gledaju nogomet. Volim i ja društvo, ali sada mi je beba prioritet. Ja s njom spavam u sobi i činimo se, da je mom mužu tako ljepše, da on može neometano raditi šta hoće. I sam kaže-nećeš ti meni glumiti majku, koju nisam ni imao. Ne znam više šta da radim..
16
100
17
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva