Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Šef mi podmeće sporazumni raskid ugovora jer sam na bolovanju mesec dana zbog povrede na radu! Gde je ljudima nestala ljudskost i stid?
5
0
0
share
odobravam
osuđujem

Posle 3 godine sam dovela u red prikriveni dijabetes, štitnu zlezdu i hormonski disbalans. Tek sada je kilaža počela da se topi u zadnjih 6 nedelja izgubila sam 4kg. Zadnji obrok u 6 uveče a doručak u 8 ujutru, ovaj put stvarno deluje a pre ni makac. Ako ne možete da smršate menjajte doktore, endokrinologe, specijaliste dok ne nađete pravog koji ne kaže treba da smršaš i svaki put te opominje što nisi smršala zbog zdravlja a prstom ne mrdne da ti pomogne, dijagnozom i terapijom. Ja se nisam prežderavala pre, svi su mislili da glumim da malo jedem pred njima a da se kući prežderem, niko mi nije verovao da se sve lepi, da posle svakog perioda dobijem 1kg. Normalne žene se naduvaju pred period i to im ode a meni se zalepi.
34
1
1
share
odobravam
osuđujem

Imam poznanicu koja već više od mjesec dana stavlja slike pokojnog oca na FB - od groba, do svijeća, do njegovih slika po stanu, nekih poruka i molitvi svecima, suza - da li je vama ovo normalno? Šta je sa ljudima? Kada je i smrt postala način da se dobije pažnja na Fejsu.
52
4
9
share
odobravam
osuđujem

Porodica mi je jako sposobna. Nema gdje nas nema. Šta god da radimo, na dobrom smo glasu. Hvala ti Bože na nanama i dedama što nas ovako sve redom odgojiše i na uputi.
96
13
2
share
odobravam
osuđujem

Koliko bih voleo da se na nebu pojavi ogroman like i glas koji kaže ,,Ma opušteno care, biće sve ekstra, samo ti uživaj."
93
5
7
share
odobravam
osuđujem

Žao mi je što sam povrijedio bivšu djevojku. Ona je danas veoma utjecajna i mogla bi mi pomoći, a ne želi me ni pozdraviti na ulici.
18
186
40
share
odobravam
osuđujem

Poslije toliko vremena i čekanja, bivši mi se javi na dan mog vjenčanja.
26
133
11
share
odobravam
osuđujem

Izlazila sam sa dečkom godinu dana, nije volio da ide po kafićima kaže nije mu ugodno. Ok, nije problem šetali smo, planinarili, dolazio je kod mene i ja kod njega. Tako smo radili dugo vremena. Bilo mi je čudno što me nikada ne počasti kada ja dođem kod njega, makar sok, dok sam ja spremala ručkove, večere i kolače. Onda sam prvi put prespavala kod njega. Došla sam oko 6 i oko 9 mi je on rekao da ide da spremi večeru. Čekala sam u sobi i mislila sam da će me pozvati da jedemo kada bude spremno. Nakon duže vremena začudim se gdje je i odem do trpezarije i vidim njega kako jede sam. Samo je sebi spremio večeru a mene nije ni pitao da li sam gladna. Rekla sam mu da ništa nisam jela i on mi je rekao da skoknem napolje nešto da kupim. Kao budala sam nastavila da izlazim sa njim iako me nikada nije izveo na večeru i samo par puta na piće, nikada mi ništa nije kupio. To je najveća škrtica koju poznajem.
40
199
36
share
odobravam
osuđujem

Čula sam dečka da komentariše da mu bivša izgleda bolje nego ranije. Od tada osećam mučninu u stomaku i ne znam šta dalje..
130
19
17
share
odobravam
osuđujem

Radim kao stjurdesa i traži se da smo jako našminkane. Jučer sam letjela kući jer sam na godišnjem, a kolegica koja je radila na tom letu me nije prepoznala bez šminke jer me nikad nije vidjela u tako opuštenom izdanju...
160
14
40
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva