Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Stažirao sam u sudu kao pripravnik. Posle jednog završenog suđenja, prilazim mestu gde je sedeo advokat i vidim napravljen flop (M) od kartončića. Rekoh sudiji: "vidite čime se bave advokati". Nije me pitala šta je to, već se samo nasmejala. 😉
33
169
0
share
odobravam
osuđujem

Deca više ne nose školske torbe u školu, već vuku mini kofere. Sve više predmeta i knjiga, a sve gluplji zaposleni mi posle dolaze...
244
24
3
share
odobravam
osuđujem

Naime, imam 21 godinu i oduvijek sam bio ekstrovert, u zadnje 2 godine iz manjeg grada sam prešao u veći grad radi studija u BiH, i nikad više barijera nisam imao prilikom sklapanja poznanstva. Sa kolegama sa fakulteta je to sve površno, nekoliko puta sam zvao u izlazak ali oni nikad ne uzvraćaju pozive. Nisam neki smarač, nisam egoista da se nečim hvalisam, uglavnom se konverzacija svede na neke prirodne teme. Nisam neki pozamašni korisnik virtuelnog svijeta i medija, treniram redovno, išao na različita okupljanja međutim nikada ništa, a o djevojci da ne pričam. Žao mi je nekako mene što od ekstrovertne osobe postajem polako osoba koja se zaključava u stan, sa jedinom okupacijom na relaciji faks - trening - filmovi..
176
14
4
share
odobravam
osuđujem

Muškarac sam i imam genetski slabe ruke. Išao sam u teretanu, vježbao street workout ali i dalje sam tanak. Ne govorim za mišićnu masu nego generalno izdržljivost. Uvijek sebe uhvatim na poslu da sam pri kraju snage a ono držim nešto jedva jednu minutu. Zbog ovoga se nikada neću osjećati kao pravo muško.
116
60
6
share
odobravam
osuđujem

Poruka mladim ljudima u "online vezama na daljinu". Ta osjećanja koja imate nisu prava ni realna. Svaku poruku koju primite doživljavate kroz svoj stav prema toj osobi, samim tim mnogo intenzivnije osjećate nego što je realno. Doslovno se zaljubite i zavolite iluziju, koju ste sami kreirali, o osobi sa druge strane veze. Ne zamlaćujte se u tim odnosima godinama. Online veza smije trajati svega par nedelja i odmah upoznavanje i provođenje vremena uživo ili "raskid". U suprotnom ćete 10000% završiti povrijeđeni i razočarani. To je kao da igrate šah sa kompjuterom, nemate nikakve šanse za pobjedu.
259
27
10
share
odobravam
osuđujem

Pošto u ljubav više ne vjerujem, voljela bih da imam muškarca koji bi mi kupovao sve što poželim i vodio na putovanja. Ali pošto sam ja neiskvarena dobrica ovo će samo ostati želja,ne bih nikad tražila nešto,bilo bi mi neprijatno pa pišem ovde da olakšam dušu. Kada bi mi neki i kupio nešto, ja bih mu vjerovatno rekla "jao što si to kupio,skupo je"..🤣🤔🤣
169
81
3
share
odobravam
osuđujem

Posle jednog raskida mi je pukao film i skroz sam obrnuo ploču. Bio sam i ranije obrazovan, vredno radio, dobro izgledao, ali sam izgleda bio previše miran. Da ne bude zabune, nisam bez stava i interesovanja u životu, samo nisam bio nametljiv, pravio probleme. Sad se ponašam kao da je ceo svet moj i devojke se same ređaju. Mnoge vole opasne i neverne, šta god pričale.
66
154
14
share
odobravam
osuđujem

Muž i ja živimo lepo, on radi, ja radim, on dosta dobro zarađuje...imamo sina, dogovorili smo se da nećemo više dece imati. Problem je u tome što moj mužić jako dugo voli da spava, ako radi drugu smenu spava do posla... jako retko provodi vreme samnom i sa detetom.. Pričali smo o tome i pošto smo se oboje složili da su nam se strasti i emicije malo ugasile, odlučili smo da nastavimo tako živeti, svako svoju priču fura, a za dete sve zajedno i razgovaramo samo oko deteta. Ostavlja mi pare, skoro sve on finansira tako da ja svoju platu trošim na dobar provod i zezanje kada sam u prilici😁
53
269
20
share
odobravam
osuđujem

Posle ovoliko godina životnog iskustva sam shvatila da sam ispravno razmišljala dok sam bila mlađa. Pogrešno razmišljanje je počelo kada sam počela da slušam druge i prihvatam društveno poželjna ponašanja. To uklapanje u društvene norme mi je donelo samo nezadovoljstvo i površne odnose, a tu nema sreće. Niko sebičan nije srećan.
275
14
1
share
odobravam
osuđujem

Javila mi se bivša sa kojom sam bio pretprošle godine da se porodila i da dete moje jer hoće da plaćam alimentaciju. Nakon početkog šoka jer nisam imao pojma da je trudna, rekao sam da nema problema, da pristajem da uradimo dnk test i da ću plaćati šta treba, ali isto tako želim i ja starateljstvo. Naljutila se jer je očekivala da ja samo plaćam, a da dete pripadne njoj. E pa neće moći. Angažovao sam advokate i želim zajedničko starateljstvo ako se ispostavi da je dete moje. Pritom nema nikakvog osnova da ne dobijem, nisam osuđivan, nemam poroke i finansijski odlično stojim.
322
15
9
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva