Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3160517
15 May 24
Ovaj sajt mi je pomogao da se ne ubijem, čitam ga već nekoliko godina, i vidim da ima još ljudi kao ja, bez novca, bez posla, bez prijatelja. Hvala vam što postojite. ❤
1787
45
56
share
odobravam
osuđujem

#3160542
15 May 24
Dok su deca bila mala 4 godine sam radila i plaćali smo ženu koja je čuvala decu pored živih svekra i svekrve koji žive jako blizu. Iako nikad nije bila opcija da oni čuvaju već da samo uskoče po nekada da uzmu decu iz vrtića ili da pričuvaju neki dan. Odgovor je uvek bio da su to naša deca i da se sami snalazimo. Svekrva uskoro ima operaciju i juče kaže da će joj trebati 15 dana neko dok ne stane na noge i ojača posle operacije. Rekla sam joj da je to njen problem i da se snađe, da mogu da joj dam broj žene koja mi je čuvala decu možda može da je angažuje na 15. Izbečila se i kao “treba da te je sramota” samo sam se nasmejala i rekla “treba Vas da je sramota da od mene tako nešto tražite, jer kad je meni trebalo par sati pomoći nikada niste hteli”. Dobro se nije šlogirala. Al šta ću joj ja… Gadno je to kad si samoživ.
1662
73
90
share
odobravam
osuđujem

#3160651
14 May 24
Posle skoro 30 godina od prvog susreta i višegodišnje veze, srećem bivšeg dečka, sasvim slučajno nam deca igraju u istom klubu. Progovorimo koju reč tu i tamo, deca nam se lepo slažu, uglavnom kako se ko snašao u životu. Oboje smo i dalje u braku, oboje imamo po 2 dece, a on je sad posle svega našao da mi kaže da sam trebala ja da se udam za njega i da traži da budemo u kontaktu. Sada je tu 4 dece i dva solidna braka - i ne vidim kako bi bilo šta moglo da bude od svega toga. Mi smo našu priliku imali. Ne mogu da kažem da me ovo nije poremetilo i već danima razmišljam o tome šta bi bilo da je bilo. Ali imam dobrog muža i ne bih mogla ništa nikada da uradim njemu iza leđa što bi ga povredilo.
1132
348
62
share
odobravam
osuđujem

#3160326
14 May 24
Imam komšinicu koja slavi Bajram i uvek kad joj je praznik ona nama pošalje veliku činiju kolača i još veću slanih jela. Družimo se dosta često već 5 godina. Žena je preljubazna i puna je razumevanja. Voli i da me sasluša i posavetuje. Neretko mi priča i o islamu i pravilima koje oni poštuju, a mene to ne da ne smara nego je toliko uspela svojom lepotom da deluje na mene, da mi je postalo dosadno da izlazim u kratkim suknjama i razgolićena, od kad sam počela nositi duge haljine mnogo više komplimenata dobijam od mojih prijatelja i mog muža. Pored odeće, uticala je i na moje ponašanje, mnogo sam više vezanija za svoje roditelje i imam mnogo više strpljenja za sve. Hvala joj :)
1279
227
76
share
odobravam
osuđujem

#3160481
14 May 24
Vlasnik firme u kojoj radim je imućan čovek ima veze za šta god mu zatreba. Ja sam kod njega radio kao običan radnik. Jednom prilikom zaustavio me je u hodniku kancelarije i pitao dal imam vrmena da mu nešto prenesem tj izbacim napolje iz njegove vile u neki kombi posle radnog vremena na šta sam rekao da imam. On me je posle radnog vrmena odveo do vile ja sam posao odradio brzo satičak vrmena posla. Pitao me je koliko košta na šta sam rekao ne treba ništa tu sam da pomognem i da mi nije do para. Kad već nisam hteo da uzmem novac pozvao me je da popijem sa njime kafu i piće na šta sam pristao, a onda je počeo da mi priča kako je sav taj posao čime se on bavi zapravo cela kancelarija težak. Pričao mi je i o svojim problemima nema kome ni da kaže jer svi od njega beže a kaže da je sve to zbog toga što ja imućan čovke a on želi da je sasvim drugačije. Posle 2 nedelje pozvao me u kabinet na razgovor dao mi je veću platu, drugo radno mesto u znak zahvalnosti.
1891
40
28
share
odobravam
osuđujem

#3160486
13 May 24
Užasno mi smeta što se sin (16) druži sa, najblaže rečeno, džiberima. To su momci koji po 100e po osobi znaju da stuku u jednom izlasku, neki čak i skuterima dolaze u srednju, firmirana odeća, nova devojka svaka 3,4 meseca, i "Š'a e bre bilo"/"Š'u k**ac" stav prema drugima kojima zasmetaju, pa i autoritetu. Smetaju mi, jer pričaju ribolovačke priče, boli ih uvo za školu i bilo kakav rad, popularnost stiču na konto tatinih i maminih para i veza, da ne spominjem da za neke od njih provereno znam da su direktorske/kvazi-preduzetničke lopine, koje vrdaju svaki mogući porez u dilu s lokalnim uhlebima, čiji su preci silom otimali imovinu po promeni vlasti 90ih. Sinoć je popio takvu šamarčinu kad je pripit krenuo da se k*robeca s pričama (pre toga saznala da beži s časova, ima 5 jedinica i opomenu) i kaznu od mesec dana bez izlazaka dok ne sredi ocene. Jeste da nam nije lako, živimo samo of mog rada (samohrana majka) u stančiću pokojnog oca, ali neće mi dete izrasti u mufljuza!
2537
58
62
share
odobravam
osuđujem

#3160650
13 May 24
Na kredit sam kupila svoj prvi auto. Nije bio preterano skup, ali je meni bio dobar kao početniku. Kredit sam isplatila, htela da prodam taj i da uzmem malo veći zbog deteta. Otac hteo da prodam njemu ali da mi pare da za par meseci. Prošlo par meseci, on i dalje odlagao a auto je koristio dok jednom nisam uzela auto i oglasila ga za prodaju. Hteo da me prijavi za krađu, a on je imao samo ovlašćenje, nije bio vlasnik. Auto sam na kraju prodala nekom drugom a on mi i dan danas prebacuje što nisam poklonila njemu. Kad sam ga pitala šta je on meni kao otac obezbedio da bih mu bilo šta poklanjala još više se uvredio. Ceo život tuđa usta hranio, dok su moja gladovala, sad na sve to zaboravio i zna da se ljuti što ga ne doživljavam više kao oca i što sam mu u lice rekla da nemam nameru da ga finansiram pod stare dane.
1693
33
18
share
odobravam
osuđujem

#3160564
12 May 24
Imam samo jednu želju, a to je da moj tata pobijedi karcinome, i da više ne vidim majčine suze na licu....
2096
17
19
share
odobravam
osuđujem

#3160519
12 May 24
Počela sam izlaziti s dečkom koji mi je vrlo brzo dao do znanja da mu se sviđam i da želi biti sa mnom. Kratko smo izazili i imala sam dojam da je to ono finalno, i s moje i s njegove strane. Rekao mi je kako želi da napravimo pauzu jer ima puno poslovnih obaveza (što je istina) i važno mu je da se često viđamo što on trenutno ne može, ali bi volio. Rekla sam mu široko ti polje i prestala se čuti s njim. Da mu se stvarno sviđam ne bi to rekao nego bi se potrudili oboje da se uskladimo. Vjerovatno mu je naišao netko drugi, a mene je želio držati u rezervi. Ja nisam rezerva.
2052
85
42
share
odobravam
osuđujem

#3160263
12 May 24
Otkrila sam da sam trudna tek na početku sedmog meseca trudnoće tako što sam odjednom osetila jake pokrete i preplašeno otišla na hitnu. Mužu je otkriven rak, veče pred početak hemoterapije smo spavali poslednji put. U komi je sada i bilo je prekasno otkriveno. Umreće a neće ni znati da ćemo dobiti bebu. Kroz sav taj haos, gojila sam se, imala blage redovne cikluse, potpuno zanemarila sebe. Stomak mi je rastao, mislila sam da je zbog stresa i neurednog načina života, brze hrane, jer radim u 3 smene, inače sam krupnija osoba imam 85 kilograma. Ne mogu još da poverujem da ću imati naše dete. Ne znam da li sanjam, doktori kažu da je sve u redu, devojčica je. Stotine misli u minuti mi prolazi kroz glavu. Još nisam nikome rekla potpuno sam pogubljena. Hoću da iskočim iz kože od sreće a ujedno srce mi je slomljeno jer ljubav mog života se gasi, samo još par dana ili nedelja je tu.
1851
36
47
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva