Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


#3143815
10 Jun 24
Dosta poklona kupujem svom nećaku, bratovom djetetu i volim ga. Kupio sam mu dosta didaktičkih igračaka te ga poučavam. Dijete je pametno. Mislim da se ne bih toliko trudio oko sestrinog djeteta jer neće nositi naše prezime.
82
2237
75
share
odobravam
osuđujem

#3138030
09 Jun 24
Otišla sam na odmor s prijateljicama, a kući je ostao suprug s djecom. Čula sam kako su određene poznanice komentirale kako sam to mogla uraditi. Kad muški idu negdje bez djece, nitko to ne komentira u lošem smislu. Živcira me balkansko razmišljanje.
2052
135
90
share
odobravam
osuđujem

#3162219
09 Jun 24
Špijunirala sam dečka, da jesam imam 34 god on 37. Jel znate zašto? Zato što sam slušala "drugarice" koje su mi punile glavu da ne može da bude lojalan jer je školovan preko, u treningu, ima svoju firmu, dva stana u centru i ophodi se sjano prema meni. Drugarice su mi toliko punile glavu, da sam pukla - nisam inače ovakva! Odem špijuniram ga, i nemam šta da nađem. Dođem kući i od sramote ne mogu da mu ne kažem - kažem on me pogleda i krene da se smeje i kaže "odoh da šetam, vodim te posle na večeru". Oću da crknem sad. Niko ne može da te uništi kao drugarice zavidne i lažne.
2287
128
70
share
odobravam
osuđujem

#3162548
09 Jun 24
Ali moj verenik koji me čeka da dođem s posla da mu napravim da jede, jer on nije stigao, a pritom radi od kuće. Ma važi hoću evo samo da se presvučem, odmorim, istusuširsm, da odem da se vidim sa drugaricom, pa pravim tebi sendvič. Kad je mogao osam sati da izdrži i ne otvori frizider, šta je još 5,6 haha...
1370
159
81
share
odobravam
osuđujem

#3162755
08 Jun 24
Od svih trendova ikad na društvenim mrežama ubedljivo mi je najljigaviji trend na tiktoku gde žene objavljuju poruke neposredno pre i nakon porođaja. Ok, razumem da je to bitno za osobu, ali rođenje deteta je po mom mišljenju vrhunac intime, u tim porukama (najčešće sa muževima/partnerima) se osim nadimaka raznoraznih (takođe prenaglašenih u tim momentima) nalaze i informacije koliko je žena otvorena, slike bebe još neokupane itd. Neka su vam dečica živa i zdrava, ali dajte bre ostavite nešto za sebe i svoja četiri zida.
1545
75
31
share
odobravam
osuđujem

#3162217
08 Jun 24
Ne znam koliko se sećate, ali sam pre četiri godine napisao da sam dečak romske nacionalnosti, koji je upisao srednju (saobraćajnu) školu, da je moja sestra na fakultetu, da bih voleo da završim ovo i da pomognem roditeljima. Uglavnom, evo ga, ostvaruje se. Ja završavam sad, a moja sestra ima još par ispita. Molim se Bogu svake noći da uspem u svemu što sam isplanirao, ali pored toga moram naporno da radim da bi došlo. Moram da uspem..
3113
68
53
share
odobravam
osuđujem

#3162853
07 Jun 24
Preumorna sam. Imam troje dece, posao i sve kućne poslove na sebi. Moj muž smatra normalnim da ni u čemu ne učestvuje. Ne mogu ga sada potpuno oblatiti, jer je dobar i vredan čovek i puno nam je obezbedio (uz moje učešće naravno), dobar je otac i muž generalno, ali bih volela da više ceni to što ja radim. Da jednom čujem da kaže moja žena je dobra, ukusno ti je ovo, radiš dobar posao, dobra si majka. Ništa. Sve se podrazumeva i sve ja moram i sve je moj posao. Tako se osećam beznačajno i necenjeno. Uspešna sam u svom poslu, uspešna sam u svemu čega se dotaknem. Ali treba mi da on brine o meni, ne zato što ja ne mogu, ili što treba nešto da mi plati, nego zato što ja brinem o svemu i svima, a o meni niko. Nekako sam tužna.
2186
171
143
share
odobravam
osuđujem

#3162638
07 Jun 24
Iako to ne bih priznala, kada dečko u restoranu ne plati račun (ovo se odnosi na prvih nekoliko puta), mogu da ga posmatram samo kao prijatelja. Jako sam uspešna u svom poslu, imam odličnu platu, svoj stan i auto. Nije mi problem za prijatelje da svaki put platim račun ako treba, pomognem, pozajmim ma šta god da treba. Ali kad pomislim na svog životnog partnera, pomislim kako je to osoba sa kojom ću jednog dana imati decu. Kada budem bila trudna i verovatno prvih godina detetovog života uopšte neću moću da radim, budući da je moj posao izuzetno stresan i stalno se događaju nepredviđeni pozivi, sastanci i sl. Isto kada se u nekom trenutku vratim na posao, neću imati ni približno prilika kao sad. Zato jednostavno ne mogu shvatiti ozbiljno osobu koja makar u tih prvih nekoliko izlazaka ne želi da se potrudi i bude džentmen. Kako bi se sutra pobrinuo za porodicu?
1370
235
170
share
odobravam
osuđujem

#3162550
07 Jun 24
Kad god bi rekla mužu da mi smeta što toliko pomaže roditelje i sestru i da treba da prištedimo malo novca, dobijala sam odgovor da je to njegova porodica, njegove pare i da on može da radi šta hoće. Sad kad je situacija obrnuta, kad ja zarađujem skoro trostruko više, on meni zamera što pomažem bratu da sredi porodičnu kuću, jelte to više nije moje. U pravu je nije kuća, al je moja porodica i moje su pare. Je l boli sad??
1933
69
45
share
odobravam
osuđujem

#3159291
07 Jun 24
Moja sestra je abortirala prije nekoliko godina, tek kasnije smo saznali za to. Nisam religiozni fanatik, poštujem ženino pravo za izbor, ali licemjerno mi je kad nekad spomene kako će imati dijete, a nikad ne pomisli na to koje je dala "poništiti". Ponekad pomislim koliko bi to dijete imalo godina, imam osjećaj da nam to nerođeno dijete na neki način kažnjava cijelu obitelj. Ona je samoživa, puna sebe, konfliktna, sklona svađi s drugima, propadaju joj poslovni projekti, prijateljstva, ljubavi, ništa joj ne ide od ruke. Ja sam s njom u lošim odnosima jer sam ja kontra njoj, imam dojam da njezin postupak kažnjava cijelu obitelj.Ima li tko savjet kako tražiti oprost od tog nerođenog djeteta, ona sigurno ne misli da je loše uradila iako je veći vjernik od mene?
278
1699
129
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva