Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Planiram da mu kradom zalepim traku za depilaciju negde i cimnem. Da vidim hoće li me ikad ponovo pitati - Šta radiš toliko u kupatilu aman ženo?!
12037
269
17
share
odobravam
osuđujem

Sa dečkom sam na moru, i spremila sam mu doručak i kafu da zatekne to kad se probudi, kao iznenađenje. Od tad je prošlo dva sata, on još uvek spava, a ja upravo jedem zadnji sendvič koji sam mu napravila...
13327
238
32
share
odobravam
osuđujem

Imam 21 godinu i već mogu na slici razreda srednje škole prebrojati većinu koja se poudala i imaju djecu. A ja brate ni dotičnog.
10777
224
51
share
odobravam
osuđujem

Kada uzmem sladoled na stapić obavezno pogledam da li sam šta dobila na nagradnoj igri. Kada uzmem kornet uvek bacam omot i nikada se ne setim da pogledam, možda sam do sada dobila tri automobila i kuću, ko zna.
10471
190
17
share
odobravam
osuđujem

Danas mi je osamnaesti rodjendan i neke novčanice vidim po prvi put u životu.
16347
142
33
share
odobravam
osuđujem

Uveče kad legnem da spavam režiram u glavi neku situaciju koju bi volela da mi se sutra desi. Ni sama ne znam što to više radim kad znam da se neće desiti.
12688
135
51
share
odobravam
osuđujem

Drugarica iz razreda u koju sam ja inače zaljubljen ima problema sa srcem i za par dana ide na presudnu operaciju .Poslednje dvije sedmice u školi svi pazimo kako se ponašamo prema njoj ,atmosfera je bila malo je reći hladna.Sjedimo tako jučer svi u razredu i poče kod nekog da svira pjesma 'med i slatko grožđe' i dolazi onaj dio 'umrem li bit će to od srca' i ona ustaje i kaže :'joj evo je moja' i tada se nasmijala najslađe na svijetu ,a onda i cijeli razred s njom ,po ko zna koji put sam svatio zašto sam tako zaljubljen u nju.
24920
179
62
share
odobravam
osuđujem

Kad su mi žena i majka u istoj prostoriji stalno čujem eho.
5766
82
8
share
odobravam
osuđujem

Svaki put kada neko kine a da je u mojoj blizini, odmah u glavi zamislim kako će hiljadu malih bakterija ući pravo u mene i brzo stavim majicu preko nosa ili ako smo u kolima otvorim prozor.
4597
618
23
share
odobravam
osuđujem

Oduvek me je zanimalo kako se muškarci voze na biciklu. Žulja li ih ona stvar na sicu...
4988
129
44
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva