Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2065013
02 Dec 16
Naiđeš na takvu jednom u životu. Nazivaš ju svojom, nazivaš ju jedinom, nazivaš ju sudbinom. I kada napokon shvatiš da ti upravo ona pruža sve ono što ti nisu druge pružale, odjednom se opustiš, kao da si svjestan da je razvila duboke osjećaje prema tebi, i da te više neće pustiti od sebe, kakve god gluposti radio. Počinješ joj pružati premalo pažnje, ljubav joj daješ na kapaljku, i tako loš prema njoj gaziš njenu ljubav prema tebi, ubijaš svaku njenu nadu da ćeš se trgnuti i postati bolji prema njoj. I vidiš da se trudi oko tebe, i vidiš da se muči s tobom, i imaš dojam kao da joj je sve više stalo što si ti gori prema njoj.. I malo po malo, ubiješ u njoj i dostojanstvo, i ženstvenost, i ljubav i naklonost prema tebi. A ona se jednog dana ustane, šutke proguta svoju bol i natopi oči svojim suzama, spremi sve vaše uspomene u crne kofere i samo prešutno, , pogleda u tebe dajući ti do znanja da si upravo ti taj razlog zbog kojeg odlazi, čekajući da se ti trgneš, trgnula se ona.
10938
330
213
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#93

Inače kad piškim gađam zidove šolje, ali ne danas. Danas mi je rođendan i piškim u centar! Nek žubori potočić.

odobravam 12045   •   osudujem 610   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 235667   •   osuđujem 18422   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5257   •   osuđujem 1747   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2895294

Kada sam bila mala, mama me je vodila u Dom zdravlja kod zubara. Tu su mi popravljali zube bez anestezije. Taj bol ne mogu da objasnim, bukvalno me je cijela glava boljela. Svi su bili neprijatni, nad...(više)

odobravam 1252   •   osuđujem 29   •   komentari 0
Detaljnije