Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Imam fetiš na sisama. Doslovno. Ne mogu proći ili gledati u neku djevojku, a da ne pogledam prvo to. Ne znam kako da si pomognem. Neke čak i skuže da ih gledam tamo, pa se ili prave ili se onako nasmiju. Čak i kad shvate da ih gledam ja i dalje ne skidam pogled sa nje. Meni bolje da se zatvorim u kuću i ne izlazim.
453
98
0
share
odobravam
osuđujem

Obzirom da sam nezaposlena trenutno radim u jednoj katoličkoj službi, slažem neke papire i to. Na župu je upravo došao novi mladi svećenik, moj bivši dečko. Wow..
643
37
2
share
odobravam
osuđujem

Ispiti završili prije 5 dana a ja sam još u gradu u kojem studiram. Po cijeli dan u piđami, gledam filmove, pijem kafu, čitam. Slušam tišinu i spavam do kad hoću. Tek kad se odmorim od svega, skupiću snagu valjda nekako i otići kući.
1066
32
4
share
odobravam
osuđujem

Đaba meni što preko dana živim na smutijima i salatama kad navečer u 3 ujutro jedem špek i kulen.
951
64
14
share
odobravam
osuđujem

Danju volontiram u Crvenom krstu, pripremam se da odslužim vojni rok, čuvam baku do mog ulaza a uveče pijančim znaju me u svakoj kafani naručujem Šemsine pesme ne mogu da prebolim bivšeg. E živote moj.
944
136
9
share
odobravam
osuđujem

Kada je Hrvatska prošla u finale bila sam strašno uzbudjena. Kako smo izašli na balkon i slavili, nekako sam pala s balkona i završila u bolnici sa slomljenom lijevom rukom. Sreća u nesreći je što živim na drugom spratu.
1005
95
15
share
odobravam
osuđujem

Često me pitaju zašto odlazim u inozemstvo kad ovdje ima posla. To pitaju samo oni koji su poslove dobili preko veze. Za mene ga ovdje nema.
1085
40
8
share
odobravam
osuđujem

Imam zavaljenu matericu, i problem prilikom seksualnih odnosa, naime, često su bolni, ukoliko se ne opustim maksimalno i ne pronađem dobru pozu. Sve je do sada bilo okej sa mojim prethodnim dečkom koji je bio jako pažljiv, i seks nam je bio jako dobar i pored toga. Međutim, sa novim koji je bio toliko isfrustriran, sam pomalo izgubila i samopozdanje i želju, jer je nekoliko puta rekao da mu je seks sa mnom smaranje.
263
1038
30
share
odobravam
osuđujem

Nisam upala na faks ove godine. Sama sam se pripremala i nisam trošila novac na privatne časove. Roditeljima ne smeta što ću da pauziram godinu, ali meni mnogo smeta. Imam neki unutrašnji nemir i neću da upisujem nijedan drugi faks od onog koji ja hoću, mnogo sam depresivna i samo bih plakala.
1038
69
45
share
odobravam
osuđujem

Čekam da prođe par godina od raskida, za sada je prošla jedna, da mogu da mu napišem "Da li je moguće da sam te videla danas, posle sto godina".
520
668
22
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva