Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Nervira me kada neko glasno žvaće žvaku, mljacka, hrče... Ne znam zašto ali tada bih mogla da ubijem nekog. Jednostavno poludim.
96
9
0
share
odobravam
osuđujem

Imala sam najbolju drugaricu, od detinjstva. Živimo u istoj ulici. Družile smo se kroz celu osnovnu, bile nerazdvojne, konstantno visile jedna kod druge, znala sam sve o njoj, a i ona o meni. A onda je došla srednja škola i mislile smo da to ništa neće promeniti. Prvih godinu dana smo se viđale s vremena na vreme, iako smo imale različita društva. Već sledeće godine samo je prestala da mi se javlja. Niti smo se videle. Pitala sam je zašto, i to dosta puta do sad, ali je njen najveći argument: nismo ista smena, obaveze. Već dve godine zaredom mi nije došla na rođendan (prošle godine uz izgovor da ide na neki drugi, ove godine mi čak nije ni otvorila poruku). Već sam i prestala da se trudim, niti mi to predstavlja neki problem u životu, ali mi je ponekad toliko krivo da zaplačem. Krivo mi je jer osobe koju sam poznavala kao rođenu sestru, koju sam volela najviše na svetu i sve sam bila spremna da dam za nju, odjednom u mom životu nema. Ali eto, život ide dalje, možda je tako i bolje.
200
6
0
share
odobravam
osuđujem

Moj muž za sve traži dozvolu svojih roditelja. Dok je njegova majka govorila kako ne treba da imamo decu dok ne kupimo našu kuću (podstanari smo), pa dok ne odemo da radimo u inostranstvo - ni moj muž nije želeo decu. Sad odjednom kad su njegovi počeli da nas dave što nemamo decu, odjednom ih i on želi. Ja sam ih pre želela, ali sada jednostavno ne osećam to više, a oni svi vrše pritisak na mene. Mislim da je ovo početak kraja našeg braka.
332
16
4
share
odobravam
osuđujem

Držala sam bebu svoje drugarice malo duže, posle toga nisam mogla da podignem kašiku koliko su me ruke bolele... Plašim se kako ću svoje dete da čuvam, inače sam sitnija osoba, nadam se da ću da ojačam do tad...
413
15
9
share
odobravam
osuđujem

Kaže se kako zračiš tako i privlačiš. Izgleda da ja zračim kao nuklearni reaktor, sve neki radioaktivni oko mene.
690
23
12
share
odobravam
osuđujem

Imam 21god. Majka mi je ušla na facebook profil i čitala poruke sa najboljom drugaricom...uz opravdanje "kad nećeš ništa da mi pričaš ja moram ovako"...malo je reći da sam umrla 5-6 puta za to vreme dok ja glupača nisam ukapirala da treba samo da obrišem chat preko telefona. A ni nju ne razumem, valjda imam pravo na svoj život i da neke stvari sačuvam za sebe. Živim normalno, nisam neka lujka koju moraju da paze 24h da ne napravi neku glupost.
577
85
18
share
odobravam
osuđujem

Neverovatno je, prijavim se na desetak oglasa za posao i pola ih traži bukvalno u isto vreme na isti dan da dođem na razgovor.
724
15
11
share
odobravam
osuđujem

U osnovnoj školi svaki pismeni zadatak mi je počinjao sa: Bio je lep i sunčan dan... :D
896
25
18
share
odobravam
osuđujem

Uvek sam udovoljavao u vezama, nikad ništa nisam branio, uvek bio veran i trudio se da ne igram nikakve igrice u muvanju...ali u poslednje vreme, nekako mi je dosta svih veza. Nekad ležim i samo zamišljam kako mi treba odmor od svega. Želeo bih devojku sa kojom ne moram da razgovaram, a da smo bliski kao da se oduvek znamo. Želim jednu kolibicu u planini, okruženi snegom, pored kamina u polumraku, da je gledam u oči i znam da u njoj imam sve. Hoću da je ljubim, nežno svlačim, ljubim svaku tačku njenog tela, mirišem, dodirujem, gledam, kao da će večno da traje. Želim da se pribijemo golim telima jedno uz drugo satima, da osetim njen vreli dah na sebi i dodir mekih, usana. Da se izgubimo jedno u drugom dok ne utonemo u san...a ujutru svako na svoju stranu. Bez obaveza, bez svađa, bez taktiziranja, bez pokušavanja čitanja misli jedno drugom...umorio sam se od toga. Samo mi fali nežnosti, ljubavi, bliskosti, poverenja, odmora.
776
263
74
share
odobravam
osuđujem

"Društvo" iz srednje škole me je uništilo psihički.
1065
56
28
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva