Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Baš me zanima da li bogati muskarci traze samo cure koje izgledaju kao velike zvijezde i modeli.
29
3
13
share
odobravam
osuđujem

Voljela bi da jednog dana ustanem sretna i zadovoljna.  
96
2
5
share
odobravam
osuđujem

Ispala sam kučka, a nisam tako htela. Želim da se izvinim svima koje sam povredila.  
121
11
6
share
odobravam
osuđujem

U vezi sam neko izvesno vreme ovaj vikend sam upoznao devojku nekoliko godina stariju kojoj momak trenutno nije ovde negde je na poslovnom putu na duže vreme i tako malo smo đuskali zabavljali se na kraju je i bilo nečega ali nismo išli predaleko devojka je sve ono šta nikad nisam voleo a ona mi se užasno svidela žao mi je moje devojke ovo nije prvi put da sam bio neveran ali nije ni ona uvek bila verna to je sada nebitno hteo bi samo 5 dana s tom starijom devojkom da provedem da mogu da se opustim da pričamo o svemu i da samo ležimo i ništa ne radimo i onda mogu mirno da umrem.  
19
237
15
share
odobravam
osuđujem

Zatrudnjela je djevojka sa kojom sam se vidio par puta. Inače, ona živi u Njemačkoj. Upoznali smo se pre 5 mjes. Putem FB-a i ostali u kontaktu. Stalno mi je pričala kako bi trebalo da dođem kod nje, da su mi vrata uvek otvorena. Još jedna stvar koju bih spomenuo je to da ona ima klinca iz prvog braka. Došla je ovdje zbog nekih svojih obaveza, iskoristili smo to, vidjeli smo se. Nakon toga još par puta i eto, trudna je, nismo pazili. Ja ovdje imam svoj posao i lijepo zarađujem ali to su godine truda, rada i posvećenosti. Kako ja da ostavim sve ovo što sam godinama gradio, da bih tamo počeo od nule, da živim sa nekim koga i ne poznajem, da osnujem porodicu?  
30
195
26
share
odobravam
osuđujem

Kad sam ga upoznala i kada smo počeli da izlazimo, bio je ceo nekako ozbiljan, strog, češce namršten nego nasmejan. Osvojio me je izgledom i pre prvog izlaska, kada sam dobila poruku od njega 5 minuta sam proveravala da li je to stvarno on i da li se to meni dešava. Posle 6 meseci veze spustio je gard, zavoleo me i opustio se, postao je jedna velika mića i mažića. Nikada ne bih mogla pomisliti da se ovako mazi onaj muškarac od 2 metra i da se sklupča kao kuflica dok spava. Mislim da sam konačno srećna i morala sam to sa nekim podeliti.  
266
46
15
share
odobravam
osuđujem

Danas sam napunila 24 godine. Do 11-e godine moji rođendani su bili sretni, puni ljubavi i radosti, a poslije toga su postajali sve tužniji, bolniji i usamljeniji. Pa sam počela pisati sebi pisma na svaki rođendan, uvijek su se završavala s tim da će sljedeći sigurno biti sretniji. Ovaj danas je najbolniji od svih do sada, bojim se sljedećeg.  
251
14
10
share
odobravam
osuđujem

Dečko sa kojim sam možda mesec-mesec i po dana u vezi se ponudio da me vrati kolima do mog grada, kada budem dolazila u njegov(susedni) grad. Ja se bojim i odbijam, a moja sestra i drugarice mi se smeju zbog toga Ne znam šta je tu smešno.  
64
229
33
share
odobravam
osuđujem

Razočaranja u ljubavi stvaraju sebične ljude. Dva puta sam se jako razočarala, tako da sada nemam nikakvih emocija u sebi, niti želju da se udam i formiram porodicu, te želje su se izgubile i ne verujem da će se vratiti.  
253
21
13
share
odobravam
osuđujem

Otac nas je ostavio otišao sa drugom ženom. Nas troje djece mi smo se vremenom odrekli njega pustili ga da živi život kakav je izabrao ali toliko mi nedostaje, bez obzira na svo zlo koje nam je priredio srce mi drhti jednostavno suze ne staju Bože mili.. sve bih dala za jedan zagrljaj ne mogu da podnesem da ga vidim na slici odmah sva zadrhtim, nema tih riječi kojim bih mogla opisati ovo nedostajanje.  
241
38
16
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva