Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Sinoć na Valentinovo dolazim u stan i tamo me dočekala moja djevojka. Spremila večeru, kolače, poslije zapalila svijeće i presvukla se u sexy obleku.. pređemo u spavaću sobu. I ja zaspim. Preko 12h na poslu sam i tako danima. Jutros sam se u šest probudio, da idem na posao, ona na drugoj strani kreveta u pamučnoj pidžami, nije se pomjerila ni kad je moj alarm zvonio, a inače ustane sa mnom piti kafu prije posla. Znam da je ljuta ali ja sam slomljen od posla.
804
195
0
share
odobravam
osuđujem

Supruga i ja ne osećamo potrebu da vodimo ljubav svako veče. Više volimo da pogledamo film, mazimo se, češkamo.
1080
51
0
share
odobravam
osuđujem

Imala sam momka koji je lagao apsolutno sve. Imao je toliko fantastične priče. Najgora od tih laži je bila da mu rođeni brat uopšte nije brat (niti rođak).
770
56
0
share
odobravam
osuđujem

Životna želja mi je da neko peva pesme koje ja napišem. Svi mi kažu da imam talenta, a ja ne znam odakle bih krenula... Pišem stalno, ali kome moje reči da pokažem?
661
25
2
share
odobravam
osuđujem

Prilazim samo devojkama sa malim grudima.
707
177
8
share
odobravam
osuđujem

Izabrala sam najbolju prijateljicu za kumu. Sada videh nije najbolja prijateljica, a i kuma je iz kurtoazije. Pretužno...
793
50
7
share
odobravam
osuđujem

Pre oko godinu dana sam dobila genitalni herpes, i to tokom sexa sa dečkom sa kojim sam i dalje u vezi, i sa kojim sam izgubila nevinost. Doktorka mi je rekla da sam ja nosilac virusa, tako da se tokom tog jednog puta kada smo imali sex on aktivirao, jer sam tada pila jak antibiotik i imunitet mi je bio baš slab. Iako mi je ona rekla da on nije kriv, često pomislim da mi je možda on preneo, a da nije ni znao da ga ima (čitala sam da mnogi ljudi nemaju simptome). A on nije želeo da se testira, jer već ima herpes na usni i smatra da ne može da ga dobije i na genitalijama. Iako nam je lepo, u teškim momentima pomislim kako bi neki drugi partner odreagovao da mu priznam da imam herpes i odmah se uznemirim. Bilo mi je jako teško kada sam saznala, pogotovu što se kod nas to vezuje za promiskuitetne devojke i zvuci dosta "prljavo", a meni on prvi dečko ikad.. Često krivim sebe što nisam bila odgovornija kada je trebalo, ali ni na kraju pameti mi nije bilo da će ovo da mi se desi. :(
199
787
16
share
odobravam
osuđujem

Jako mi je krivo što ne mogu da pričam sa majkom kao svi ostali. Ona me prosto nikad ništa nije pitala i meni je glupo da sama započnem razgovor. Imam toliko toga što bih htela da joj kažem a ne mogu.  
983
36
7
share
odobravam
osuđujem

U vezi sam sa dečkom koji me stvarno mnogo voli moraću da raskinem sa njim jer ja nisam dovoljno zainteresovana za njega I ne mogu da ga zavolim kao što on mene voli samo mučim sebe ovako ali i bolje sada da raskinem nego da se to tako vuče I da me još više zavoli ne želim da mu stvaram bol ali ću morati sad dok ne bude kasno.  
855
226
44
share
odobravam
osuđujem

Ne mogu više podnijeti negativnost koju moja dugogodišnja prijateljica širi oko sebe. Ne odustajem lako od ljudi, pokušala sam joj pomoći još godinama unazad ali sada odustajem. Ne možete pomoći ljudima koji ne žele da im se pomogne.  
983
32
4
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva