Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Nemam običaj da zatvaram plakar.
82
148
0
share
odobravam
osuđujem

Izlazim sa likom iz druge države. On ovdje ima posao, obrazovan je, ali i dalje se bojim da želi vezu (i brak kasnije) samo zbog EU papira.
158
70
0
share
odobravam
osuđujem

Znam i osećam da mi je on srodna duša bukvalno u svemu. Sve bi to bilo savršeno da nije oženjen😭
68
318
2
share
odobravam
osuđujem

Iskreno se bojim kako ću završit fakultet, na trećoj sam godini i ne mogu psihički dalje. Život u drugom gradu me dodatno iscrpljuje.
215
28
1
share
odobravam
osuđujem

Mene bi iskreno bilo sramota da se žalim na posao koji rade dve moje koleginice. Žene su totalno nesposobne. Možda 3 sata efektivnog posla, one ne stignu da urade za 8. I još kukaju svaki dan.
199
32
3
share
odobravam
osuđujem

Imali smo 2 ipo godine ozbiljne finansijske probleme jer je muževa privatna firma propala zbog Korone. Ja sam vlasnica apoteke. Dok se muž čupao iz dugova da bude na nuli, ja sam finansirala sve troškove, benzin, hranu, račune. Umesto da nas teško vreme zbliži, ojača, da budemo jedan tim, zajednica, porodica i da muž vidi kolika sam mu podrška. Kad se iščupao na nulu i doveo investitore i počeo opet dobro da posluje, mene je uzeo zdravo za gotovo. Povredilo me je više nego preljuba. Ja imam do kraja godine da isplatim i ugasim svoju kreditnu karticu i minus u banci. A on se pretvorio u škrticu. Juče mi je bio rođendan, nije mi kupio ništa, ni čokoladu od 300 grama. Kao da mu je zmija u novčaniku. Rekao je da mi ne duguje ništa jer sam prve 2 godine braka, ja živela besplatno i da smo kvit. Kupio je novi auto sebi na kredit, markiranu garderobu. Ne mogu da verujem kolika sam naivna budala ispala, osećam se iskorišćeno ne samo finansijski već i energetski zbog štednje i natezanja. Zatečena sam.
303
71
8
share
odobravam
osuđujem

Dop. sam se s jednom osobom koja mi je uvek pisala otkud to da joj pišem i kako to da je se setim. A kad si dostupan uvek, ta osoba se i ne javi uopšte ili nazor piše. Stvarno ne razumem takve ljude.
106
37
2
share
odobravam
osuđujem

Kada sam završavao gimnaziju, bila je velika euforija oko toga kao i oko bilo kog da kažem značajnog događaja, otišao sam na matursko veče ali nisam imao para sa kojim ću da prošetam, svako je imao po neku devojku samo sam ja i još jedan moj školski drug išli samo kao solo igrači, pa čak i kada smo stigli u restoran gde se slavila matura, niko nije hteo da se slika sa mnom, ali niko, naravno otišao sam na tu maturu čisto zbog nekog reda, ali se u opšte nisam proveo lepo, ne znam možda sam ja takav da nisam za takve zabave, na godišnjicu mature naravno nisam otišao, to sam sebi čvrsto rekao, sada sam u jednoj sličnoj situaciji i ne znam šta je pametno da uradim da li da odem ili ne na jednu vrstu žurke? Ko zna šta je pametno?
137
37
4
share
odobravam
osuđujem

Žao mi je sada nakon 10 godina, ne mogu izbaciti iz glave prvog dečka s kojim sam prekinula zbog sitnice koja, sada sam svesna, nije bila za prekid već za razgovor, iako sam tada mislila da jeste jer sam bila premlada i nezrela. Sada nakon svih veza i momaka, kad pomislim na njega, shvatam da jedini on ima sve što se meni zapravo sviđa, fizički i psihički, onako dublje. Žao mi je J.
128
59
2
share
odobravam
osuđujem

Kad se zaljubim u nekog momka uvek za sebe krenem da mislim kako sam fizički 10 liga ispod njega. Ma može da izgleda kao punoglavac, za mene je on u tom trenutku najlepša osoba na svetu, ali nažalost počnem da primećujem sve svoje nedostatke i delujem sebi mnogo ružnije nego inače.
190
25
8
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva