Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Koliko sam samo prilika ispustila jer me bilo sramota, stidila sam se ili previše mislila što će drugi reći...
1142
38
0
share
odobravam
osuđujem

Najjače je bilo kad se mama dere na mene i brata, a gleda samo u mene.
987
18
2
share
odobravam
osuđujem

Nisam otišla na razgovor za posao zato što nisam stigla kosu oprat.
307
1051
13
share
odobravam
osuđujem

Ajde što ne znam da pevam, nego što bukvalno ni jednu jedinu pesmu ne znam od početka do kraja. ALI to me neće sprečiti da uživam i pevam dok sam na svirkama ili dok sam u društvu!
1060
38
8
share
odobravam
osuđujem

Završila sam studij kao student generacije.. A samo sam jednu knjigu pročitala u te četiri godine, mislim na slobodno štivo ..To sam sada shvatila i sramota me.
961
141
18
share
odobravam
osuđujem

Mislim da sam nasla recept za "preboljevanje" bivše/g! Prije sam stalno slušala drugarice i drugove kako ga crne i pričaju najgore o njemu i mislila sam da će mi tako doći do mozga i da ću prekinuti tu opsesiju njime, ali nije uspijevalo. Sada kad sam ostala u "prijateljskim" odnosima sa njim u mojoj glavi se sve vrtila mogućnost za pomirenje. A onda sam tekla sebi, e pa nećete se tako lako pomiriti. Ne možeš tek tako nakon svega što ti je uradio da se pomiriš sa njim. To je čisti bezobrazluk, i to sam i njemu rekla (a u sebi sam tad venula za njim). Sebi govorim, e pa sad će da bude kako ti hoćeš, neka bude kao da tebi nije stalo. Prema njemu se ponašan hladnokrvno i govorim kao da ne želim ništa više... i čini mi se da je tako polako i postalo. Postaje mi svejedno i srećna sam.
981
158
15
share
odobravam
osuđujem

Prije par mjeseci sam imala drugi spontani. Jedva se oporavila psihički, i sad me strah trudnoće toliko da ne znam šta bi napravila sve i da jesam. Ne mogu još jednom kroz to...
2449
86
75
share
odobravam
osuđujem

Punim uskoro 35. Nije da ne želim porodicu ali jednostavno ne mogu da se vežem. Treba mi moja sloboda, ludim bez nje. Mislio sam da se dogovorim sa jednom curom da mi rodi dvoje djece. Kupiću joj nekoliko stanova da budu obezbijeđeni. Samo da nemam obavezu da sam stalno s njima.
844
2941
180
share
odobravam
osuđujem

Više krijem pare od ukućana nego od lopova...
2647
113
20
share
odobravam
osuđujem

Nisam polušao svoj osećaj, izašao sam sa devojkom na osnovu par dobrih slika koje ima i uglavnom sve iz wc-a čega se grozim. Naravno da sam pogrešio, prosta kao prosta rečenica, prazna kao prazna čaša na mom stolu. Slušajte svoju intuiciju uvek.
2670
212
62
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva