Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Završavam srednju školu. U zadnje vrijeme sve mi više nedostaje bivša najbolja prijateljica iz osnovne. Bile smo najbolje od vrtića, voljele smo iste stvari, imale smo puno toga zajedničkog, veliku ljubav prema životinjama. Ona mi je uvijek pomagala u školi, a ja to ponekad nisam cijenila. Kako se bližio kraj osnovne, naše prijateljstvo se polako raspadalo. Uništile su ga laži i ljubomora, najviše s moje strane, i zbog toga mi je užasno žao...Sada imam drugu najbolju prijateljicu, ali ona i dalje fali. Vrlo mi je zanimljivo da smo mi dvije imenjakinje, a moja i njezina sadašnja najbolja prijateljica su također imenjakinje. Ljudi, cijenite i volite osobe koje vam znače, jer ja sam napravila grešku zbog koje ću se kajati cijeli život. Nedostaješ M.V.❤
29
10
1
share
odobravam
osuđujem

Inače sam anđeo, tako blaga, mirna, tolerantna, uvijek lijepo raspoložena, trudim se da budem prema svima prijatna i ljubazna... Al kad počne pms... Pa ne znam može li neko da bude više nervozan, džangrizav, svadljiv i plačljiv od mene! Totalna suprotnost od onoga kakva sam inače, ne mogu da smislim nikoga, sve me nervira i oko svega pravim dramu... Svjesna sam toga, i izbjegavam tim danima da se gledam sa društvom i momkom, izolujem se na poslu, kući sam sama srećom, baš pokušavam da ćutim što više, jer sve šta imam da kažem su kritike i uvrede... Ne znam kako ću kad se udam i dobijem djecu...
62
15
8
share
odobravam
osuđujem

Zaručnica me ostavila nakon 8 godina veze zbog oženjenog muškarca kojemu je bila jedna od ljubavnica. Bili smo primorani ostati u kontaktu zbog poslovnih stvari. Jednom mi se poslije poslovnog sastanka pohvalila kako će taj njezin "dečko" ostaviti ženu i sve ljubavnice radi nje. Naravno to se nije dogodilo, nego ju je ostavio nakon što je ostala trudna s njim. Za mene tu počinju problemi, ona me opsjeda od tada. Svakom silom želi da joj se vratim i pri tom ne bira sredstva. Uspjela je svojim lažima nagovoriti moju djevojku da me ostavi. Cijela njena obitelj, moja obitelj i svi koji nas znaju misle da je dijete moje. Moji me zbog toga primoravaju na ženidbu s njom. Ne smijem izaći nikamo, radi mi svakakve scene, ljubomoriše. Ne znam kako izaći iz ovog devetog kruga pakla.
157
30
14
share
odobravam
osuđujem

Toliko se bojim zubara da dok sjednem na onu stolicu osjetim nagon za povraćanjem i mučninu. Nisam dijete, imam 34 godine.
166
8
7
share
odobravam
osuđujem

Kada sam imao 14 direktor škole je pozvao moje roditelje na razgovor jer sam matretirao jednog feminiziranog momka. Naterali su me da se izvinim, ali ja, klinac ko klinac, nisam prestajao da se cerekam. Nisam čak ni kažnjen. Dva dana kasnije sedim u restoranu sa ocem. On je otišao u toalet, a meni je prišla gromada od čoveka koja je sedela za susednim stolom. Rekao mi je da smo gastarbajterska g**na (živeli smo u Nemačkoj) i da se vratimo odakle smo došli. Pljunuo je na pod i izašao iz restorana. Ja sam se zaledio. Nisam mogao da svarim izrečeno. Konačno sam kući priznao ocu šta se desilo. On je seo, zapalio cigaretu i smireno rekao. "To je u redu." Bio sam besan, pitao sam ga kako može to da kaže. On mi je odgovorio: "Za tebe je u redu iživljavati se na nekome jer je rođen drugačiji, dakle u redu je i što se nad tobom neko iživljava zbog toga gde si rođen." Ispostavilo se da je gromada tatin kolega i da je to bila lekcija. Ljutio sam se mesecima, ali danas sam mu neizmerno zahvalan.
389
22
11
share
odobravam
osuđujem

U vezi smo 7,5 godina. Njegova obitelj i dalje je u kontaktu sa svim bivšim curama, druže se, ostavljaju srca na društvenim mrežama. Ako spomenem da mi to smeta, ispadam ljubomorna i bezobrazna jer oni ne misle tako, već si ja umišljam.
200
40
13
share
odobravam
osuđujem

Kada pomislite da ste glupi, sjetite se da je moja sestra (28) izjavila da je Titanic krenuo u Ameriku iz Pariza.
173
105
18
share
odobravam
osuđujem

Bili smo zajedno tri godine. Prošlo je skoro dve godine od raskida, posle nekih godinu smo proveli jedno veče zajedno, za koje smo se oboje složili da je bilo najlepše veče od kad smo se upoznali. Toliko ljubavi, emocija, oboje smo plakali. Sutadan on se vraća u inostranstvo nismo se čuli par meseci i danas vidim da ima novu devojku. Mislila sam da sam ga prebola ali evo ceo dan plačem i razmišljam kako sad tamo sa njom svaku noć spava zagrljen u sobici gde smo zajedno bili, kako nju voli kao što je mene, možda i više. Ne znam, raspadam se.
206
84
21
share
odobravam
osuđujem

Koliko god se trudila oko momka on to ne primjecuje. Ne vidi koliko se trudim da on bude srećan pored mene i koliko je moja ljubav prema njemu iskrena.
213
36
15
share
odobravam
osuđujem

Preležala sam letos koronu,ali imam osećaj da se opet vraća.
255
30
17
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva