Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Ljudi ja ne mogu da Vam opišem koliko mrzim svoju svekrvu, iz dna duše... ŽIvimo u zajednici jer je svekar preminuo pre par godina i nije imala gdE... Beba je tada bila mala i ajd može u bebinu buduću sobu, ali ona ne izlazi odatle mi svi zgužvani spavamo u jednoj sobi, i još me pita što ne planiram drugo, E pa dok si ti tu nećeš gledati taj film. Još mi treba da služim sve sa stomakom do zuba, čim izađe ja radim na drugoj bebi... Samo ne znam do kada će ovo da traje a svakim danom me nervira sve više i više... . neće u stan A neće ni da joj se napravi odvojena pomoćna da čovek poludi samo... stan da kupi ne može mala joj je penzija... . 
33
8
0
share
odobravam
osuđujem

4 godine sam sa dečkom, njegovi drugari su došli kod nas a ja zaspala.. i čujem iz druge sobe kako se hvali da je nekada pre mene spavao sa milion devojaka, radio ovo, ono.. i još svakakve neke odvratnosti... malo je reći da sam razočarana i zgrožena. 
71
19
5
share
odobravam
osuđujem

Zabavljao sam se sa djevojkom, zavolio sa je ona prva i prava iskrena ljubav! Ona je izašla iz loše veze bila je nestabilna konstantno je mene poredila sa bivšim momkom pravila pritisak, bila je ljubomorna. Nakon godinu dana skupa ona ostane trudna, ja srećan presrećan i ako nismo planirali. Ona pola pola, imala je pritisak od roditelja da završi fax. U međuvremenu sve smo se dogovorili oko zajedničkog života obavjestili familiju, kumove. Mjesec ipo dana posle samo se povukla i dobijela odluku da će da abortita. To je i uradila, meni se život raspadao. Tolika bol, očajanje, umirala je velika ljubav prava i istinska. Uradila je to pola godine bio sam mrtav čovjek, u međuvremenu dobijem radnu vizu za Ameriku. Nakon godinu dana života u Americi naiđem na djevojku sa kojom se počnem zabavljati, kojoj sam ja prva ljubav. Koja bi dala život za mene. Ja u nevjerici šta mi se dešava u životu zavolim je. Nakon pola godine planiramo porodicu, dok me bivša zove svaki dan. Karma
110
20
10
share
odobravam
osuđujem

Iako sam ja njega ostavila ne mogu da vjerujem kakvu je curu našao, djevojka izgleda očajno da je to gadljivo, znam da mu je teško i da pati ali zar je baš moro tako nisko pasti!
16
228
27
share
odobravam
osuđujem

Kad je izbila velika porodična svađa mene je žena pujdala protiv majke i sad nas dvoje uopšte ne pričamo sa njom, a bratova žena je smirivala situaciju i brat i ona su sad u super odnosima sa njom. Mama je sad bratu i snaji kupila stan i plus prepisala svu imovinu na selu. Ispao sam budaletina veka.
97
69
14
share
odobravam
osuđujem

Otac se ljutio i derao na mene jer sam ozlijedio ruku i završio na šivanju. Kad sam vidio otvorenu ranu i vene, nisam plakao, ali kad sam čuo njegovu dernjavu, jesam. Tad sam imao 15. Dvije godine nakon sam na poslu dobio udarac u glavu jer sam htio istjerat pravdu i naplatit uslugu, a to se mušteriji baš nije svidjelo. Kad sam došao kući i ispričao šta je bilo, otac se o5 derao na mene. I tako cijeli život. Nije mi jasno zašto me kažnjava zbog tuđih grešaka. U situaciji kad mi treba podrška, dobijem pametovanje, urlanje i osudu. Je li to nemogućnost da se nosi sa takvim situacijama il šta god. Nije mi jasno, evo. 
198
10
24
share
odobravam
osuđujem

Devojka je mislila da sam bio nezainteresovan tokom upoznavanja sa njom jer joj nisam postavljao mnogo pitanja. Nije bila svesna koliko sam je upoznao i video koliko je dobra osoba samo na osnovu njenih pitanja.. Mnogo je volim
224
14
7
share
odobravam
osuđujem

Radim u jednoj ćevabdžinici već 10tak mjeseci. Često nam dolazi jedna gospođa koja uvijek broji ćevape. Ponekad, namijerno stavim 1 ili 2 više ćevapa. Na pitanje : " Da li je sve bilo uredu? " kaže da jeste. Nikada nije rekla da je bilo na tanjiru više od naručenog. Danas sam umjesto deset stavio devet ćevapa, nehotice, zaista nisam imao namjeru da oštetim gospođu. Rekla mi je da ako se ovo ponovi više neće dolaziti. Dodatno sam joj upakovao jedan ćevap, ne što je ona tražila, nego da bi moja savjest bila čista. Nije se naljutila, zgrabila ga je kao da joj je posljednji. 
287
16
10
share
odobravam
osuđujem

Čula sam od rođaka, koji je završio istoriju, da je bio pozvan u školu na razgovor prije diplomiranja. Postavljeno mu je pitanje u kojoj je stranci. Kad je odgovorio da nije ni u jednoj, rekli su mu da im je takav sumnjiv i da ga ne mogu primiti. I on je rekao da ni ne želi da radi kod njih. Trenutno sam student i budući profesor. Jako me je ovo pogodilo, na ivici sam da zaplačem i jako se bojim za svoju budućnost i kako ću naći posao. A posao u školi je moj posao iz snova. 
227
18
13
share
odobravam
osuđujem

Zgodna je i mnogo lepa, poželjna u društvu, ali prošla me je zaljubljenost nakon toliko svada i njenog nedostatka marenja. 
246
12
10
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva