Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kamiondžija sam ali kad me ljudi vide verovatno pomisle da sam manikir.
91
3
0
share
odobravam
osuđujem

Strašno me nerviraju ovi današnji moderni parovi koji nakon godina i godina zajedničkog života, prave svadbe. I pritom su to toliko dugo odgađali ne zbog financijskih neprilika, nego eto čisto da vide jesu li jedno za drugo. Sve to ne bi bilo loše da svadba ne mora biti narodski rečeno po 'starinskim običajima', pa to traje po cijeli dan. Kao da se ne može jednostavno samo reći vrijeme okupljanja u crkvi ili na mjestu slavlja, nego se eto mora ići kod mladoženje, pa opet po mladu. Ne znam, možda sam zaostala, ali je meni to čisto prese*avanje.
199
109
0
share
odobravam
osuđujem

Šefica me ucenjuje da spavam sa njom ili će mi dati otkaz. Prvo sam bio u čudu a posle se pravio kao da neću i posle normalno pristao. Nemam ja devojku niti ona dečka, tako da mi ovo dobro dođe. A ona još misli da ja radim ovo protiv svoje volje. Hteo sam da spavam sa njom od prvog dana kad sam je video.
425
38
12
share
odobravam
osuđujem

Uskoro treba da se operišem, i nije mi nimalo lako kad pomislim da treba da idem pod totalnu anesteziju. Plaši me kakav li je osećaj kad se prima, kakav kad se budiš.
372
13
26
share
odobravam
osuđujem

Evo prvi put sa 19 zavolim nekog i nakon mjesec dana veze dođem u situaciju da se ona misli da li osjeća šta prema meni ili ne. Kako se samo jadno osjećam.
401
24
12
share
odobravam
osuđujem

Muz kupio BMW, lep i drago mi je što je kupio auto koji je oduvek želeo jer je vrhunski auto. Još više što konačno i možemo sebi to da priuštimo. Međutim, sad ga saleću klinke i gradske sponzoruše, fb mu vrvi od poruka i zahteva za prijateljstvo (živimo u manjem gradu), saleću ga i dok je sa našom bebom, traže da im plati kafu ili piće bez srama. On sada želi da proda auto koliko mu se smučilo sve to. Ja, koja sam uvek branila ženski rod, sam u šoku.
766
33
24
share
odobravam
osuđujem

Izbrisala sam sve slike sa telefona mog starijeg brata. Ne znate koliko teorija zavere sam ja smislila samo da mene ne bi okrivio. Na kraju sam promenila šifru u nadi da će otići u servis kao da mu restartuju telefon. Kad ga upali misliće da su to oni uradili. Šta ću, parola SNAĐI SE...
183
453
10
share
odobravam
osuđujem

Prije mjesec dana saznala sam da je moj najbolji prijatelj zaljubljen u mene jako dugo, tačnije sam je to priznao. Bila sam u šoku. Stalo mi je do njega, ali kao prijatelja. Ne želim da ga izgubim, ali isto tako ne želim da ga još više povrijedim. Fali mi jako, pogotovo noću. Sjetim se svih naših šala i izlazak, a onda shvatim da toga više nema i nikada neće biti. Njemu je dosadilo da me gleda pored drugoga, jer imam dečka. Sve je to tako komplikovano. Ne znam šta da radim, ali znam da mi jako fali i da se osjećam grozno..
510
35
12
share
odobravam
osuđujem

Devojka mi kuka što par sati dnevno igram igrice, navodno sam zavisnik, a ona bukvalno ceo dan provede na instagramu, fejsu, snepčetu, uređujući i postavljajući selfije, prateći ko je kome šta lajkovao i ko koga prati. Čak i kada izađemo zajedno, to joj je glavna tema.
686
76
41
share
odobravam
osuđujem

Znamo se već 6 godina, nerazdvojni smo od prvog dana. Govorili smo si sve, ako ima problem sa djevojkom, ili u obitelji, prva sam kojoj se obrati. I on je prvi kojem se obratim za sve svoje probleme. Mogli smo danima razgovarati bez prestanka. Da bi on jednog dana samo nestao iz mog života (razlog njegova sada već bivša djevojka), i vratio se godinu kasnije, ispravljajući svoju pogrešku. Oprostila sam mu. Koliko god nam se odnos promijenio, toliko i nije. Vremenom su se pojavili drugi osjećaji, s obje strane, ali smo oboje toliko mutavi da ništa ne poduzimamo. Ako on ima djevojku, ja se povučem, ako ja imam dečka, on se povuče. I tako u krug. Da me ne bi pogrešno shvatili, vjerujem da prijateljstva između suprotnih spolova postoje, ali eto ovo nije taj slučaj. I ja, i on imamo druge prijatelje/prijateljice i odnosi su samo prijateljski. Već dugo vremena šutim, ali više ne mogu. Ne znam koliko je to pametno, ali priznat ću mu sve, pa šta bude. Tako ću bar znati na čemu sam.
648
53
22
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva