Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Ne mogu više da se nosim s manjkom komunikacije (poštovanja, uvažavanja) s momkom. Razmišljam da prekinem vezu od 3 godine. Vrlo često se dešava da me dovodi pred gotovu stvar. Niotkud se na izlasku pojavi njegova sestra, drug itd. Ili se dogovorimo svi skupa da izađemo, sredim se, dođem do njega da bi mi se sestra i on nasmijali, e baš si lijepa večeras ali mi promijenili planove, nećemo tamo, idemo samo na kafu, i onda ja izgledam poput idiota među njima, oni casual a ja ko kreten napucana. Zadnje je bilo, kaže eto vidi šta bi voljela da radimo ovaj vikend. Ja isplaniram i nakon dva dana počnem da pričam, kaže nema od toga ništa, ja dogovorio nešto, zaboravih ti reći. Osjećam se kao smeće a on kaže da umišljam i ne volim njegovou sestru i i društvo. Ne mrzim nikog, samo bih voljela da budem uključena u planove i da sam u toku s njima. Nisam ja pas na uzici kojeg vucaš kako želiš i gdje želiš. Osudite me ali mislim da zaslužujem više.
42
2
4
share
odobravam
osuđujem

Ima onih žena koje moraju biti uvijek u pravu i mene koja sam stvarno skoro uvijek u pravu.
104
8
0
share
odobravam
osuđujem

Koleginica sa smera koja mi se sviđa se ispisala sa faksa. :(
155
13
0
share
odobravam
osuđujem

Hvala osobi koja je ovdje pisala da svi koji su neodlučni oko nečega neka im ono bude kao znak sa neba, to me potstaklo da napustim stari posao nađem bolji u drugom gradu i osamostalim se, hvala ti stranče...
341
7
0
share
odobravam
osuđujem

Život me nije mazio gde god da sam došao da zatražim neku pomoć od prijatelja ili rođaka samo su mi govorili kako nemaju sad vremena ili da sačekam još malo, i ako su pre toga govorili kako će sve učiniti za mene. Kad sam upisao fakultet za trenera zašto baš to sam upisao, imao si mnogo toga drugog, mogao sam ti naći neki posao da radiš da ne gubiš vreme svakako posle to nećeš raditi. Da ste hteli našli bi mi nešto do sad ne treba, školovaću se za ovo što mislim jer imam planove posle studija da se ovim bavim u životu kako bi uspeo bolje nego vi i vaša prazna obećanja. A kad uspem neću vam pomoći jer ni vi meni niste pomogli sami nego vas čovek treba moliti nešto da učinite.
261
28
1
share
odobravam
osuđujem

Koja je fora sa nošenjem zimske jakne, a kratkih pantalona i golih članaka na minus temperaturama? *ebala vas moda!
528
36
23
share
odobravam
osuđujem

Strašno mi je kad žene (u 99% slučajeva) zamjene svoju profilnu sliku slikom novorođene bebe, prava potvrda gubitka identiteta i zamjene svog života za bebin.
412
135
25
share
odobravam
osuđujem

Kada god dođem doma, upalim televizor samo da bih čula zvuk u pozadini, iako ga ne gledam.
486
16
7
share
odobravam
osuđujem

Ne znam kojom magijom, ali meni telefon mora svaki dan da ispadne iz ruku barem jednom.
378
27
7
share
odobravam
osuđujem

Kad god me neka s*ebe , samo se setim onog stiha "nije život jedna žena" i skontam da će biti bolje.
937
68
13
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva