Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Nikada neću shvatiti ženski um. Dok sam ludio za njom, bio tu za nju u svakom momentu i pristajo na sve nisam joj bio interesantan. I dalje je želim, ali sam promijenio taktiku. Od kako sam počeo da se dopisujem i izlazim sa drugim djevojkama, počeo sam biti interesantan. Te poruka za dobro jutro i laku noć, pozivi za izlazak. Izgleda da me je druga morala imati da bi me ona poželjela. Nisam pametan.
90
10
0
share
odobravam
osuđujem

Dolazim teti i malim nećakinjama u posjet. Popile smo kavu, poigrala sam se vani s curicama, izgrlila ih i izljubila i krenula kući. Već sam izašla iz dvorišta kad čujem jednu od njih (6 god) kako se dere za mnom: I NAĐI SI DEČKAA!
214
20
0
share
odobravam
osuđujem

Prošle godine sam mu rođendan čestitala mejlom, a ove godine ću na viberu. Izgleda da smo za godinu dana barem malo napredovali u našem odnosu.
215
91
0
share
odobravam
osuđujem

"Napokon da i ovi vaši tegovi, sprave i sve ostalo što ste kupile za vežbanje bude u upotrebi!" reče moj 65ogodišnji tata iz karantina. Ni jedna od nas nikada nije vežabala sa tim, više ne živimo sa roditeljima, skupljalo sve prašinu godinama.
293
17
0
share
odobravam
osuđujem

Samo hoću život iz serija. Da se zabavljam, ne mislim ni o čemu, da spavam sa neznancem i da se iz toga izrodi neverovatna letnja avantura, da se napijem,...da proživim mladost punim plućima. Ali nemam hrabrosti ni za šta od ovog,...
397
115
0
share
odobravam
osuđujem

Imam dve gitare ali ne sviram ih već dugo jer me sve nešto mrzi i nisam uporan pa ne znam da sviram baš najbolje. Ipak, razmišljao sam, ko zna koliko je talentovanih osoba koje bi svirale i koje nemaju mogućnost da kupe sebi gitaru a meni stoje i skupljaju prašinu. Setio sam se kako sam se i ja radovao kad sam ih kupio kao i toga koliko sam ih žarko želeo dok ih nisam imao. To mi je otvorilo oči da ne cenim ono što ja imam a drugi nemaju a možda bi više cenili, tako da počinjem da naporno vežbam i sviram od sad! Naučiću da dobro sviram gitaru!
424
21
3
share
odobravam
osuđujem

Mislim da ova korona na neki način zbližava porodicu, takođe vidimo koliko nam je zdravlje bitno, a ne putovanja, kafane, slikanje...
457
96
13
share
odobravam
osuđujem

Žensko sam imam 19 godina i nemam niti na jednoj društvenoj mreži svoju sliku. Društvo me često osuđuje zbog toga, ali ja jednostavno nemam tu potrebu.
568
61
15
share
odobravam
osuđujem

U svađi sam sa suprugom jer smatra da to što ona nosi bebu njoj daje pravo da o svemu odlučuje. Već je u sedmom mesecu i bira imena detetu, iskreno potpuno sam verovao u njene odabire i nisam imao nameru da se mešam sve dok nije rekla da joj je favorit ime Miroslav (po mom dedi) ili Stanimir (po njenom) a sviđa joj se ime Danimir, možemo ga zvati Dane. Baš smo se pokačili jer želim normalno ime za klinca, ovakva imena mu u najmanju ruku mogu otežati život. Mislim šta fali imenu Luka, Stefan, Jovan, Dragan, Miloš... Pritom ja sam Dušan, a ona se zove Sara... Poludeću al mi se dete neće zvati Svetozar ili Stanimir. Već sam joj reko da ću je tužiti, a ni ne znam da li mogu zbog toga...
793
63
38
share
odobravam
osuđujem

Ne pričam sa djevojkom već 10 dana. Oboje smo pušili. Ja sam prestao prije 2 godine, a ona evo prije 5 mjeseci, otkad je trudna. Neki dan došao sam ranije kući s posla i vidim gospodična sjedi na balkonu i puši. Od bijesa sam joj iščupao cigaru iz usta i bacio čitavu kutiju. Truj se koliko hoćeš, ali moje dijete neće trpiti posljedice tvoje sebičnosti i zaje*ancije. Na to sve njena izlika bila je da je jako nervozna što mora biti u kući dok ja radim i ne može nikako napolje zbog corone. Sada sam 100% siguran da nikad nije prestala nego da puši cijelu trudnoću i to od mene skriva. Ne mogu opisati koliko sam razočaran...
835
167
42
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva