Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Imam tu jednu fobiju da kad uđem u radnju i kupim nešto, neću imati dovoljno para da platim.
41
0
0
share
odobravam
osuđujem

Ušla sam u priču sa jednim dečkom.. I sve mi se čini da je u pitanju Winston Smith!
181
24
0
share
odobravam
osuđujem

Sinoć sam videla zvezdu padalicu i nisam imala želju...posle sam shvatila da je moja želja da sve ostane onako kako jeste.
338
9
6
share
odobravam
osuđujem

Mnogo sam stidljiva. Jednostavno to je nemoguće promijeniti dok moja mama uporno mi govori da se promijenim. Tako ja nedavno bila na plaži kad mladić sjeda preko puta moje porodice ja sam se zagrnula peškirom do grla..
293
43
10
share
odobravam
osuđujem

Mrzim kad sretnem nekoga na ulici i kad mi pruži ruku da se rukujemo... Meni je "ćao-zdravo" dovoljan pozdrav... I mrzim kad neko usputno pita "kako si"... a niti ga zanima da sluša, niti mene da pričam... jednostavno kai "ćao" i gotovo.
375
70
11
share
odobravam
osuđujem

Zašto bi se pojam "sređen života" morao se odnositi samo na osnivanje porodice, odnosno, na udaju i ženidbu?? Zašto se jednostavno to ne bi moglo odnositi i na izgrađenu karijeru, završen faks, stalan posao, svoj vlastiti stan? Ne razumijem...
586
59
44
share
odobravam
osuđujem

Niko iz moje porodice i šire ne podnosi jer imam svoj stav,karakter, što svakom kažem svoje mišljenje iako njima to smeta i to što nikome ne ćutim..Osuđuju me, a ja ne vidim problem u tome...
538
102
34
share
odobravam
osuđujem

Kad mi je dosadno uđem na street view i tražim kuće od rodbine u inostranstvu..
564
23
12
share
odobravam
osuđujem

Smešno mi je kada mi dečko hvali svoju sestru kako je fina, pristojna i uzdiže je stalno kako je ona dama. On ne zna da sam je jednom zatekla u wc-u jednog kluba kako mortus pijana pruža oral nekom liku.
679
71
50
share
odobravam
osuđujem

Kao mali sam bio dve sekunde blizu smrti, okliznuo sam se u naš bazen u dvorištu koji je bio dubok skoro 3m, a moj otac je bio od mene skoro 100m ne znam ni sam kako mu je došlo otad u glavu da sam ja pao mora da je bila neka konekcija između sina i oca, ali ne mogu opisati taj osećaj ja otad moram da lažem ljude da mi se ne ide na javna kupališta jer čim pomislim da ću plivati hvata me neka obsesija uma i strah koji me izjeda iznutra, ovo nije samo obična akvofobija ovo je nešto više. Poenta je da sam svojoj najboljoj drugarici rekao to nedavno posle tri godine druženja jer nisam mogao više o tome da ćutim, znam da je sve u glavi i da je moguće pobediti ovaj strah ali mislim da će mi ovo ostati urezanu u umu do kraja života nažalost, ali šta da radim? ne mogu da se borim sa svojom psihom više pokušavam to već 9 godina ali nema uspeha.
471
49
18
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva