Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kad god spomenem dečku da je neka njegova bivša ružna, on je uvek brani i kaže da nije. Više je počeo da me nervira. Pa ako su mu lepe, trebao je sa njima da ostane u vezi a ne sa mom da bude. Ako tako nastavi, ima da dobije pedalu.
24
89
0
share
odobravam
osuđujem

Prijatelji i porodica mi samo dolaze sa problemima, rijetko dobre vijesti. Ne mogu više. Pucam. Osjećam se kao džak za udaranje gdje svako se istresta, a ja ostajem istrošena.
1087
36
14
share
odobravam
osuđujem

Zvucace uvrnuto, ali mene su kompleksi i ljubomora gurali naprijed. Uvijek sam bio ljubomoran na one bolje i stalno grizao, trudio se da bih bio bolji od njih. Prestigoh ja njih odavno, ali pitam se sta sad? Nemam vise konkurencije, ostao sam sam sa svojim egom i ponosom, bez djevojke, porodice, prijatelja. Svoj vrhunac sam prerano dostigao, i nemam vise motiva da idem dalje.
990
144
25
share
odobravam
osuđujem

Izbegavam svoju najbolju prijateljicu zbog njenog muža! Još od svadbe je počeo da me muva, ništa bolje ni kad je zatrudnela, tad je počeo da me bombarduje porukama i da me konstantno zivka. Kad bih mogla nasamo s njom da razgovaram i da joj objasnim celu situaciju, ali kako da uništim njen brak, pogotovo sad kad ima bebu. Nisam je videla jako dugo, stalno je iskuliram, bebu nisam ni upoznala. Žao mi je zbog svega, ali moraću da prekinem kontakt s njom.
2059
191
34
share
odobravam
osuđujem

Danas su mi javili da sam primljen na sezonski posao na moru. Nitko sretniji od mene...
2741
35
25
share
odobravam
osuđujem

 Upoznala sam jednog predivnog dečka preko igrice. Počela su ona kasna zezanja, nikad dosta pričanja. Nekad bi ostajali i do 6 ujutru samo da bi mogli zajedno da gledamo izlazak sunca. Najmanje sitnice smo znali jedno o drugom. Vremenom smo se zaljubili. Prošlo je 10 meseci i svakog dana u tih 10 meseci smo neprekidno pričali. Sve je bilo savršeno, do pre mesec dana. Počela sam da se udaljavam od njega. Daljina me je kidala. Osećaj da ne mogu da ga držim za ruku, zagrlim, poljubim. Ludela sam i ljutila se zbog sitnica. Stalno smo se svađali. Sve je mogao da podnese. Sve moje uvrede, laži, prazna obećanja, ali se slomio kad sam mu rekla da ga ne volim i da odustajem. Bili smo dosta sličnog karaktera. Tvrdoglavi i puni ponosa. Nakon nekog vremena sam prešla preko ponosa i javila mu se. Rekla da mi je žao i da mi nedostaje. Bio je hladan. Nije mi oprostio. Ubijalo me je njegovo odsustvo. Bolelo me je to što sam pretvorila to malo srce, puno ljubavi, u led. Žao mi je. Nadam se da ćeš mi vremenom oprostiti. Volim te.
1028
1290
47
share
odobravam
osuđujem

Danas je 2. godine od kako mi je brat poginuo. On je bio neko koga sam najviše na svijetu volio, al bukvalno. Kada sam čuo da ga više nema, par dana kasnije, stajao sam na ivici najveće zgrade u gradu. Malo je falilo da skočim, al sam se na trenutak sjetio majke koja noćima u sobi zatvorena sjedi i plače, njenog glasa koji već danima drhti i jeca, oči pune suza i slabosti. Nisam mogao tu svu bol da joj uduplam i to me spasilo. Nikad nikome ovo nisam ispričao jer bi me poslali na liječenje, al evo danas, nakon 2 godine, pišem to ovde anonimno, dok suze liju po ekranu telefona. Ozbiljno ljudi, čuvajte one koje još uvijek imate. I za*ebite one što kažu da vrijeme liječi sve, nemaju iskustvo.
2983
48
23
share
odobravam
osuđujem

Imam rođenu sestru koja je pet godina starija od mene, tačnije ima 26 godina 27 puni u avgustu. Ne znam kako bih ovo rekao, ružno je reći za rođenu sestru, ali ona ima nekih psihičkih problema. Nema jedan dan radnog iskustva, faks je odavno trebala završiti samo odugovlači ispite. Leži po ceo dan u krevetu ne skida se sa telefona tačnije sa fejsbuka i instagrama svađa se sa mojim roditeljima i sa mnom stalno, jedino što zna jeste da jede, spava i da meditira i peva neke pesme koje kao znače da ti produžuju život i donose pare.. Lepi sobu sa svojim slikama lepi odštampane pare, skupocene torbe i štikle na zid i očekuje da će joj se to sve ostvariti, najveći problem od svega je što je razmažena sa toliko godina i neko joj je popio mozak opasno.. Nek joj je bog u pomoći..
1980
125
45
share
odobravam
osuđujem

Moj prijatelj je promijenio šifru na telefonu 7 puta i svih 7 puta mu je cura otključala, na kraju je stavio šifru da je sam zaboravio, dadne curi kad ona otključa iz prve.
3041
82
31
share
odobravam
osuđujem

Studiram stomatologiju...i mnogo sam opterećena faksom jer mi je tesko. Kad se naljutim na momka i necu da pricam s njim jer je nesto skrivio...da razbije šutnju i napetost, uvijek pita: "Hoces da pricamo o tvom fakultetu?"
2889
140
16
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva