Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Ostavio sam curu pijan iako ništa nije bila kriv, i sada se kajem.
277
1040
0
share
odobravam
osuđujem

Moja devojka je dala dva imena mom polnom organu: MALIŠA I VELIŠA.
983
136
20
share
odobravam
osuđujem

Jel iko primjetio da u romanima alan forda ima jako dubokoumnih rečenica koje mogu formirati osobu i to na jako dobar fol....stariji će znati o čemu pišem i naravno oni koji su čitali te romane...mućke (serija) takođe ne zaostaju mnogo.. ;)
2369
193
98
share
odobravam
osuđujem

Nemojte ulaziti u nove veze ako niste spremni, užasno boli kada se vežete za nekoga ko onda shvati da nije preboleo sve iz prošlosti..
3324
68
51
share
odobravam
osuđujem

Cimerka nikad očistila kupatilo nije, nikad sama nešto nije uzela da očisti, a i kad je zamolim da očisti to ostane prljavo (čak ni sudove ne zna da pere). Ja stvarno molim ovakve ljude da se opamete!!!
2814
96
42
share
odobravam
osuđujem

Šta bih dao da se mogu vratiti u djetinjstvo, na samo jedan dan kad sam bio okružen ljudima koje volim i koji su me zaista voljeli. To su bili dani kad sam mogao reći da sam sretan.
2735
48
14
share
odobravam
osuđujem

Свако од нас има неку, непрежаљену љубав која годинама лежи негде на дну срца прекривену талозима прошлости чекајући тренутак да се појави сасвим случајно, и направи олују у души, враћајући давна сећања, како се смеје, како јој мирише коса, њену боју гласа. Седим у соби не могу око да сколопим све ми се враћа. Дао сам све од себе да будемо зајдно милион пута згазио свој понос...
2210
428
86
share
odobravam
osuđujem

Danas sam se prvi put okupala sa mužem, depilirali smo jedno drugo i cepali se od smeha. Nije mogao da veruje koliko preparata koristim pre u toku i posle kupanja. Muškarci zaista misle da mi mirišemo tek tako?
2957
253
97
share
odobravam
osuđujem

Smatram da sam sazrela onog momenta kada sam izbacila iz svog života osobe koje ne zaslužuju da budu u njemu.
2964
53
14
share
odobravam
osuđujem

Primili su me na fakultet u Srbiji i u inostranstvu. Ne znam šta ću od sebe i kako da odlučim... Možda je glupo što uopšte razmišljam o tome da ostanem u Srbiji. A uvek sam podržavala one koji su otišli iz Srbije....
2233
105
47
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva