Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Jako volim kada se profesori (u srednjoj i osnovnoj) trude da nam zapamte imena i da nam se obraćaju po imenu. Ne znam, poštujem to nekako a i lijepo se osjećam.
94
8
0
share
odobravam
osuđujem

Znam da ću dobiti puno osuda, ali ne verujem nikome ko je 'voleo' više ljudi u životu da je ikada stvarno voleo. Imam 38 godina, zavoleo sam jednu devojku kad sam imao 15 i to me nikad nije potpuno prošlo. Bilo je devojaka posle. Svakakvih, prelepih i fizički i mentalno. Ali nijedna se nije mogla porediti sa njom. Iako su mnoge objektivno bile dosta bolje. A danas se reč "voleti" svakako degradira pa klinci pričaju o "ljubavi" preko interneta, na prvi pogled i slične nebuloze, pa inače retko verujem nekome kad kaže da voli partnera.
116
116
5
share
odobravam
osuđujem

Imam najboljeg drugara preko 10 godina i njegovi roditelji su bukvalno kao i moji. Prihvatili su me kao rođeno dete od samog početka, koliko to da zvuči čudno ne znam da li bilo ko ima takav odnos, da se čujemo redovno, putujemo zajedno, provodimo vreme i sl. Problem je taj što je njegov otac meni nedavno priznao koliko vara ženu, što i njegov sin zna i nema ništa protiv. Ne mogu da opišem koliko me je to pogodilo, zato što mi je žao te poštene žene. Da li sam ja lud ? Ne planiram da se mešam ali iskreno taj čovek koji mi je bio kao uzor i otac mi je pao u očima, čak su i primetili da se odaljavam, jer ne znam kako da se postavim.
265
8
4
share
odobravam
osuđujem

Dosta lažem i mislim da sam patološki lažov. Plašim se da odem do psihijatra. Želim da prestanem ali ne znam kako.
267
26
10
share
odobravam
osuđujem

Snimam sve pozive i razgovore, radim screenshotove svih dopisivanja, spašavam slike i video zapise kada mi neko pošalje ne znam zašto...
144
275
21
share
odobravam
osuđujem

Jednom smo u vrtiću imali zadatak da donesemo slike sa venčanja naših roditelja. Svi su doneli, samo moji nisu imali kod sebe nijednu sliku. Isto tako, bilo mi je čudno što jedino moja mama nije menjala prezime, a sve druge koje sam znao jesu. Kad sam pitao roditelje kada im je godišnjica braka, oni su mi rekli da ne znaju. Tek kada sam ih pitao za kumove da li su oni sa venčanja otac mi je rekao da on i mama zapravo nisu ni venčani, a da su nam oni jako bliski prijatelji, kao da su stvarno kumovi, pa ih zato tako i zovemo. Imao sam 18 godina kada sam to saznao.
476
51
27
share
odobravam
osuđujem

Dogovorim se sa devojkom da se nađemo u 7 sati i sve okej. Dođem ja u 5 do 7 kao pravi dečko, dođem pre vremena. Vidim ona me već čeka i ne verujem jer uvek kasni po 10 minuta. Dolazi do mene i kreće da se dere, a ja ne znam o čemu se radi. Kaže da me čeka od pola 7, a ja u čudu jer znam da smo se dogovorili u 7 i ona i dalje histeriše i kaže da je obrisala poruke, ja joj pokažem poruku i ona se i dalje ljuti i ode kući. Posle pola sata me zove da se vidimo i izvinjava se... Auu brate
582
128
41
share
odobravam
osuđujem

Da sam rođena u vrijeme kada su bile atraktivne dlakave djevojke, bila bih najatraktivnija u selu.
774
40
20
share
odobravam
osuđujem

Baba mi je u nasledstvo ostavila veliki stan, kuću na moru i vikendicu na selu. Mojoj sestri, pak nije ništa ostavila. Ja, pošto sam dobra sestra htela sam da joj prepišem tu vikendicu jer se i ovako nalazi bliže njoj a i meni iskreno ne treba. Sestra je tu skočila da viče na mene kako sam nezahvalna i kako sam obrlatila babu da sve meni prepiše, kako sam monstrum od osobe i da me nije briga za nju. A prava istina je da ta ista sestra nije došla babu 2 puta u životu da obiđe, kad je ova bila bolesna i na samrti nije se setila bar da je pozove telefonom. Pritom, živi na 15 minuta od stana gde je baba živela. Sad ta ista sestra želi da se bori sa mnom na sudu da dokaže kako je to nelegalno stečeno, kako meni nije trebalo sve to da pripadne. Muka mi je od nje! Nije mi stalo do imovine, koliko do pravde a želim da isteram pravdu do kraja. Ne verujem koliko je sebična. Što me još više boli je činjenica da i otac i majka su na njenoj strani a ja ispadam nezahvalno đubre.
804
30
47
share
odobravam
osuđujem

Djevojka mi je u zadnje vrijeme postala ljubomorna. Inače imamo lijepu normalnu vezu, nikad nismo provjeravali jedno drugo i to je nešto što sam jako cijenio kod nje. Nikad nije pravila neke ispade i ljutila se bezveze, ali u zadnje vrijeme nešto se promjenilo. Tražila mi je mobitel da provjeri i sve je djelovalo kao šala, ali se naljutila kada nisam dao. Ili kada joj ne želim reći s kim pišem, isl. Ne znam šta se desilo ali sve u svemu više se svađamo u zadnje vrijeme oko toga i ne znam šta da radim...
393
198
66
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva