Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 100 ispovesti dnevno.


Hodala sam s momkom nekoliko godina. U početku tog odnosa uvijek smo planirali budućnost zajedno, brak, djecu. S vremenom je on malo ohladio više nije vidio budućnost sa mnom nit je htio brak i djecu. Voljeli smo se ali ne želim se odreći svoje najveće želje u životu zbog njega. Nitko od mojih to ne shvaća kao dovoljan razlog za prekid. I dalje ne razumijem kako ljudi mogu govoriti "napravila si grešku, možda se promijeni". Ne znam za vas, ali meni MOŽDA nije dovoljno.
0
0
0
share
odobravam
osuđujem

Bila sam sa jednim dečkom u vezi i stalno sam bježala od toga da spavamo zajedno jer sam imala neki strah. Nakon nekog vremena smo prekinuli. Danas sam u vezi sa drugim dečkom i spavala sam sa njim bez ikakavog straha. Ipak, nije do mene bilo, nego do njega. 
27
14
3
share
odobravam
osuđujem

Nakon 30 godina života u laži i sa lažnim obrascima uvjerenja mogu zaključiti jednom za svagda da su muškarci definitivno "lijepše polovice" prirodni su, ono što vidiš - dobiješ, znam puno više lijepih muškaraca nego žena, jedino te karakter može iznenaditi, dok smo mi žene..Bože mi oprosti, blijeda dehidrirana groblja s popunjenjenim obrvama, lažnim tenom kao u djevojčice, iscrtanim ustima, push up grudnjacima, steznicima, umecima, premalim hlačama, visokim petama za efekt čvrstih guzica koje kad se izuju iz štikle postaju ispuhane pogrbljene vrećice kože.. gadi mi se više taj lažni izričaj, varamo sebe, svijet i te jadne muškarce dok se i same plašimo sebe vidjeti ujutro u odrazu ogledala..
61
74
19
share
odobravam
osuđujem

Rodio sam se na selu i živio do mojih 18 god, onda sam odlučio da trebam i mogu nešto promeniti u svom životu i ne mučiti se, tako da dobio sam vizu za u Amerike i otišao kod od strica sestre da živim i radim, svega je bilo, napokon sam postao sretan, onda sam naišao na probleme oko papira i trebalo je da se vratim nazad a iz dna duše sam mrzio vraćati se na balkan i napustiti ovaj sretan život i svu ljepotu ovdije. Sestra od strica jer je rođena ovdije a ne na balkanu i nitko nije ni znao da smo baš neka rodbina, tako da nismo imali problema oko toga i predložila mi je da se oženim sa njom jer ću tako za kratko dobit američki pasoš i biću građanin ove zemlje pa nikada i neću morati da se vratim, a posle toga da bi se razveli jer i onako neće nikad ništa oko nas imati osim ljubav kao prema brata i sestri. To smo i uradili i cela porodica se odrekla nas bez da hoće da saslušaju i da znaju istinu, sad imam svega i ničeg.
70
27
11
share
odobravam
osuđujem

Nisam uspjevao da smršam i da se nakanim na neki zdraviji i režim prehrane sve dok mi drug iz mlađih dana nije rekao da je uspio smršati preko 20 kila i da se preporodio. I sad i ja krenuo kao on. Nakon 15 dana osjetim da se stvari mjenjaju. Kad već nisam bio pametan da to uradim jer je to dobro za moje zdravlje uradit ću to jer je neko drugi uspio a ne mogu dozvoliti da on može a ja ne mogu. Jadan sam.
126
13
10
share
odobravam
osuđujem

Živim vrlo skromno, svi kažu za mene da sam dobar momak, fino izgledam, ne pijem alkohol, vodim zdrav život, volim knjige i sport (ranije sam trenirao košarku, sad igram šah). Problem je u tome što nisam baš društven, nemam mnogo prijatelja i ne umem sa ženama. Imam 29 godina i još uvek nisam doživeo prvi poljubac. Devojke me jednostavno ne primećuju, a kada me primete - kažu da sam momak za poželeti, ali me uvek frendžonuju. Osećam se tako odbačeno i usamljeno. Najradije bih nekoj devojci platio da me zagrli i strastveno poljubi. 
98
75
25
share
odobravam
osuđujem

Nikad neću razumeti ljude koji narodnjake smatraju kršom.
102
132
22
share
odobravam
osuđujem

Moji roditelji su svakakvi i svašta su mu priredili i to me dosta košta u životu. Ipak, nisu samo oni krivi, dosta toga je i do mene i do mojih ličnih mana, nedostataka i strahova. Nekad ih u besu prokunem i svašta poželim, naročito kad dođe do svađa s mojom majkom koja je užasno teška žena, a onda se osetim grozno. Ne želim im ništa loše u suštini, samo kad bi bili iole normalniji. Takođe sam svestan da sam sam kriv za dosta stvari i da bi mi bilo bolje kad bih se sam potrudio i otrgao, pa ne mogu baš tako da se ponašam. U začaranom sam krugu i gušim se. 
122
20
9
share
odobravam
osuđujem

Sedim ja u gradu i prilazi mali ciga od nekih 10 godina i pita me ''bato je l imaš 10 dinara'', ja već po šablonu ono ''nemam'', kaže on ''gladan sam'', ali već ode i to kod neke žene i nju pita isto, žena kaže ajde da ti kupim nešto i uđoše u poslastičaru, posle nekog vremena je izašao, žena otišla svojim putem a ciga nosi veliki sladoled i sok, i krenuo u neki prolaz među zgradama, ja reko mamu ti tvoju kao gladan a umesto hleba il nešto, on oće sladoled, pa krenem za njih, stigao sam ga, oteo mu sladoled, šutnuo ga u dupe, i odšetao...
44
569
29
share
odobravam
osuđujem

U zadnje vreme kad se nađem u nekom većem društvu, ili porodici, uglavnom su to neke proslave, osećam se ko da nisam prisutan, ko da ne postojim. Gledam ih kako su srećni, imaju neke priče, a ja prosto nemam šta da kažem o mom životu, zato što se ništa ne događa. 
233
9
7
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva