Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Kao mala mislila sam da rakija služi kao lek. Baba ju je uvek pila i govorila da to radi, jer je boli zub.
9895
107
23
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bila mala, auto za barbiku mi je bila kucna papuca
8559
150
20
share
odobravam
osuđujem

Svaki put kad krenem da sviram gitaru uzmem trzalicu koju mi je bivsa poklonila, i sviram jednu posebnu pesmu, jer nekako imam osecaj kao da cuje svaki ton. Bude mi lakse, jer jos uvek mi fali.
7886
232
24
share
odobravam
osuđujem

Takmičim se sa mačkom tako što se gledamo u oči, na kraju kad ne mogu da izdržim više, uperim prstom u plafon, ona pogleda gore što znači da sam pobedila.
11205
194
21
share
odobravam
osuđujem

Maloprije sam nalakirala nokte crvenim lakom. I otišla do dede da vidim šta radi. Kada sam ušla u dnevni boravak, počela sam mahati rukama dolje - gore ne bi li mi se lak osušio. Kada me je deda pitao zašto to radim, ja sam odgovorila da bi mi se lak brže osušio. A on će meni na to:'' Eno imaš u kuhinji krpu, osuši njom.'' :D
9499
159
19
share
odobravam
osuđujem

Namerno ljubim i budim dečka u sred noći, iako je umoran ko konj i spava, toliko sam ga željna!!! On me samo jako zagrli i komira se.
10064
410
32
share
odobravam
osuđujem

Imam neke ideje koje nemam s kim da realizujem. Ide mi se na VN Mađarske. Išla bih peške do Novog Sada. Živela bih mesec dana na Tisi. Nije to do para. Ne treba meni dečko da me finansira. Meni treba saputnik da se pratimo. 24 su mi godine i njega ni na vidiku.
8466
247
59
share
odobravam
osuđujem

Dečko mi je priznao prevaru. Raskinuli smo, a ja sam svojim drugaricama rekla neki deseti razlog samo da me ne bi osuđivale i ismevale ako se pomirim sa njim. Stalo mi je do njega. Ovih dana više nego ikad.
7640
2156
68
share
odobravam
osuđujem

Imam utisak da sam potpuno drugačija osoba sa podignutom i spuštenom kosom. Jednostavno je tako.
11287
131
40
share
odobravam
osuđujem

Izgleda da bolujem od paralize sna. Za one koji ne znaju, to je stanje potpune svesti tokom sna, dok telo ostaje paralizovano. U početku, prilično sam se plašio tih "stvorenja" koje sam "video" u sobi, ali i onih koje nisam uspeo da opet "vidim". Kako vreme odmiče, sve ređe mi se ovo događa, na moju veliku radost. Mada možda i na radost tih "stvorenja". Možda, ali samo možda se i ona mene plaše. :) Neko ko ovo nikada nije doživeo će reći da sam lud, verovatno bih to i ja rekao...
8241
280
360
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva