Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Pogledali smo se na čitavu jednu sekundu, a ja o tom pogledu razmišljam već, evo, 9 sati.. :)
11613
167
41
share
odobravam
osuđujem

Kada se pozdravljam sa nekim i poljubim ga u obraz, zapravo ga ne poljubim nikad.
5181
327
12
share
odobravam
osuđujem

Kada je moja sestra bila kod psihologa pred upis u prvi razred, psiholog joj je postavio pitanje: "Koja životinja daje vunu?" i njen odgovor je bio maca. "Kako maca daje vunu?" "Pa maca prede!" Ona je kralj, ja je obozavam!
12245
179
28
share
odobravam
osuđujem

Opravdao sam pola četvrte godine rekavši da mi je devojka trudna :)
8609
656
19
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bila mala, na pitanje mamine prijateljice kojoj smo otišli u posjetu (pred kojom je mama željela ispasti ponosna majka pametne djevojčice) : Šta želis biti kada odrasteš? Odgovorila sam, na mamino zaprepaštenje: BATA ŽIVOJINOVIĆ!!
9171
165
23
share
odobravam
osuđujem

Namerno ne dižem ruke na koncertu kad kažu 'AJMO RUKE GORE'
8783
781
35
share
odobravam
osuđujem

Kad bih našla čoveka koji je izmislio peglu za veš, tresnula bih mu istu u glavu.
9608
458
28
share
odobravam
osuđujem

Od kad sam tatu pitala " Esi mi dobaar?" iz zezanja, posle toga kad god me vidi pita me esi mi dobraa :DD
9533
144
14
share
odobravam
osuđujem

Tata me je probudio kao i svako jutro kad idem pre podne u školu. Ja se spremio i krenuo i dok sam išao ulicom nisam video nijednog đaka, što mi je bilo malo čudno i kad sam došao do škole gde nije bilo nikog, tata me je nazvao i rekao aprililili možeš se vratiti kući da spavaš... Bila je subota kako sam samo glup ispao...
11671
184
24
share
odobravam
osuđujem

Pre par dana sam ispred pošte u Jerkoviću popričao sa dedom koji tu prodaje korišćene stvari, kao oni ispred buvljaka. Pitao sam ga je l' hoće da mu kupim vodu ili nešto, na kraju je pristao da popijemo po pivo. I rekao mi je - A šta drugo da radim? Da se izležavam kod kuće na dvosedu, da se prepustim svemu, da odustanem? Ne mogu. Ne bih sebe mogao da pogledam u ogledalo. Ne bih se ja sada menjao za tvoje godine sine, koliko god mi bilo teško. Nema života u vašim očima. Nema želje, nema borbe, nema ničega. Odustali ste, jer ste svi ubeđeni da nikada niste ni imali šanse da nešto uradite. I većina vas je u pravu, nikad niste imali šanse. Ali niste ih imali samo zato što niste pokušali da ih stvorite. I vraćajući se kući gledao sam u baštu lokalnog kafića. Puna. Drže se male šolje espresa sa dva prstića, priča se o nečemu. Prazne glave slušaju prazne priče. Bez šanse za razumevanjem.Samo su tu da popune jedan drugom vreme, koje je danas najveće bogatsvo.
18872
228
71
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva