Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Uvjek kada idem negde čini mi se da mi treba 3 sata, a kad se vraćam samo 5 minuta.
10837
139
18
share
odobravam
osuđujem

Nikad mi nije bilo jasno zašto u filmovima devojka posle seksa uvek nosi mušku košulju. Zašto ne obuče nešto svoje?
10864
539
42
share
odobravam
osuđujem

Kao mali sam voleo da vozim bicikl bez ruku, iako nikada nisam znao to, da bih, jednoga dana da ispadnem šmeker pred devojčicama iz ulice, tako vozeći bicikl bez ruku ne prošavši pola metra upao u najveće moguće koprive u ulici sa sve biciklom, da bi me baba kasnije stavila na sred terase golog, i polivala crevom ledenom vodom sa česme. :) Posle tog nemilog događaja pošto je bilo leto, nisam izlazio ceo raspust iz kuće od sramote -.-'
9836
217
27
share
odobravam
osuđujem

Bila devojka kod mene i odemo u bracni krevet mojih roditelja. Za vreme seksa pukne jedna od letvi koje drze dusek ali me to nije ni malo omelo. Ispratim ja devojku kuci i odem da pogledam stetu i vidim da se jedna letva skoro prepolovila. Ja je okrenem naopako samo da bi dusek stajao pravo i uvece se namerno porvem sa caletom i gurnem ga dovoljno da on mora da se doceka rukom bas na to mesto i naravno letva pukne i on okrivi mene i svakako sam morao ja da je zamenim.
11795
271
31
share
odobravam
osuđujem

Mrzim kad se mnogo trudim oko nečeg i ne uspije.
10298
149
13
share
odobravam
osuđujem

Noćas sam, dok je dečko spavao, svoja led ledena stopala uvukla među njegove noge, da se ugriju, i on je onako iz dubokog sna samo prodrhtao... Kad sam krenula da izvučem noge, jer mi je bilo žao, samo je stegnuo noge, i nastavio da hrče... :-)
15734
153
164
share
odobravam
osuđujem

Osecam se kao gola kad krenem negde bez mobilnog telefona.
9490
853
15
share
odobravam
osuđujem

Sećam se dok smo još išli u osnovnu brat i ja, tata nije imao novca da nam kupi sve knjige i onda nam ih je prepisivao kada bismo pozajmili od nekog.
58064
324
174
share
odobravam
osuđujem

Mrzim kada usisavam, a usisivač ne ide u mom pravcu.
9350
174
10
share
odobravam
osuđujem

Pre par dana dok sam svirao na ulici, prolaze devojka i dečko pored mene, u tom trenutku sam svirao jednu brzu pesmu, dok je nisam ugledao. Stao sam sa sviranjem te i počeo od J.B. "You're Beautiful". Devojka zastade, uze iz novčanika novčanicu, koja se retko daje uličnim sviračima, i ubaci mi u torbu. Ja sav srećan što je shvatila, a njen dečko onako zbunjeno je stajao i gledao do kraja pesme. 
7993
138
37
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva