Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Kad sam bio treći razred, na testu sam napisao da su mlečni proizvodi: jogurt,sir i kolači. :) Zato što kad god bih majci tražio da sprema kolače (a nju mrzelo), odgovarala bi sa :'Nema mleka." :)
10435
174
9
share
odobravam
osuđujem

Spremao sam nesto u kuhinji, moja devojka je pušila cigaretu u drugoj sobi. Ušao sam da joj kažem da je doručak spreman, plakala je... ,,Umro je (ime njenog druga)" Ispričala mi je sve o njegovoj patnji, bio je siromašan, bolovao je od opake bolesti, skroman, nikada se nije žalio na loš život, bio je dobar drug, jako pametan i talentovan dečko. Umro je, jer su kasno skupili pare za lecenje. Osetio neizdrzivu težinu na grudima, nisam plakao, ali ovo je gore, nisam mogao da dišem. Sada kad god mi je teško da uradim nešto (od jako teških do jako banalnih stvari), kažem sebi ,,Na šta se ti žalis piz*o? Kada si ti u životu zaista patio?"
13611
158
29
share
odobravam
osuđujem

MRZIM, ama baš MRZIM, kad komšija navečer ostavi upaljen radio na njivi da plaši krtice. Užaaaaaaas!
10371
243
21
share
odobravam
osuđujem

Radim ceo dan od jutra do sutra. Preko 15h dnevno bez subote i nedelje. Život mi se ruši, devojka će da me ostavi, roditelje i prijatelje ne viđam i što je najgore svi misle da ih izbegavam, meni samo treba jedan dobar odmor, koji ne mogu da uzmem. Dobrodošli u kapitalizam.
9730
268
34
share
odobravam
osuđujem

Uvek kada idem kod devojke gledam da obučem drugačije bokserice nego prošli put da ne misli kako se ne presvlačim redovno.
10114
206
30
share
odobravam
osuđujem

Završio sam fakultet i sad radim kao vozač kamiona ( Šlepera ) po Evropi...Svaki dan se zapitam zašto potroši tolike godine na studiranje da bi danas vozio kamion...Život je čudo.
10328
167
45
share
odobravam
osuđujem

U nekom sam fazonu tipa, kad me zove mama i kaže "Miljanee" ja kažem "Mamaa" i ona posle "Molim?" I ja kažem "Molim?" :D Tako sam danas u školi profesorici koja me je prozvala "Miljane?" reko "Emilija?" Ona "Molim?" Ja isto "Molim?" :D Izbačen sam bio na tom času...
15203
227
50
share
odobravam
osuđujem

Kad odem na neku slavu il' proslavu uvek moram da probam sve kolače, da vidim koji je najbolji.
10330
242
19
share
odobravam
osuđujem

Kad god radim neki pismeni ispit, sve živo počne da me svrbi i svaka poza mi je neudobna. Zato, da profesor ne bi mislio da prepisujem jer se vrpoljim, počešem se ili prekrstim noge na najupadljiviji i najglasniji mogući način.
8782
150
4
share
odobravam
osuđujem

Imam mali podbradak, i tako me danas moja baba gleda i kaže mi: ,,Sine, nešto ti se nadulo tu ispod brade".
5033
103
10
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva