Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 5 ispovesti dnevno.


Mnogo lazem devojke,da bi spavale sa mnom. Jer ako im pricam istinu,nece ni da me pogledaju.
2833
8800
34
share
odobravam
osuđujem

Pre oko godinu dana sitna svadja sa mojim najboljim drugom dovela je do toliko grubih reči da i danas dan plačem zbog toga. Nismo se razdvajali pre toga a on nije znao koliko sam ga volela. Ponizio me je tad kao niko, nazvao me droljom i najvećim gubitnikom jer nisam zaista imala nikog na ovom svetu sem njega, porodica me je napustila pre mnogo vremena ni sama ne znam zašto i nakon toga otišao u nemacku odakle više nikad nije dosao. Saznala sam pre neki dan da dolazi i da zeli da se vidi samnom. Ne znam da li da pristanem.
9302
525
108
share
odobravam
osuđujem

Kad sam bio peti razred, uzeo sam traktor da se provozam po selu i slupao kod babe i dede u kapiju. Ni dan danas baba i deda nisu rekli da sam to ja radio a prošlo je više od 10 godina. Hvala im.
10873
118
10
share
odobravam
osuđujem

Najveća trauma iz detinjstva bila mi je: Ako ne pojedeš sada, moraćeš za večeru...
10353
194
28
share
odobravam
osuđujem

Svi plaču kad im se kćerka udaje, a moji plaču što sam još kod kuće.
12194
209
15
share
odobravam
osuđujem

Kada sam bila mala i dok gledam film sa mamom uvek njoj prekrijem oči da ne gleda scene sa ljubljenjem i sl. :)
9418
188
12
share
odobravam
osuđujem

Jedno veče, tačnije petak, bila sam sa momkom u jednom caffe-baru i prilazi djevojka noseći crvene ruže u rukama. Okrene se mom momku i upita ga: "Hoćete li kupiti jednu ružu za vašu djevojku?" - "Ne, hvala " - odgovorio je . Kiselo sam se nasmijala, nije mi bilo svejedno. Njegov drug je dobacio sa strane "Kupi curi ružu , konju jedan" Moj momak me pogledao u oči i pitao "Hoćeš da ti kupim ružu? " - "ne treba, hvala" - rekla sam i sakrila onu suzu koja mi je krenula iz oka.. Ne mogu opisati kako sam se osjećala.
6265
15621
255
share
odobravam
osuđujem

Bila sam kod drugarice i kad smo krenule kod mene njena mama me je pitala da joj napravim facebook profil. Pošto smo žurile, rekla joj je: Ma ajde mama, napravicemo ti kod nje, na sta je ona odgovorila: Dobro, pa mi ga prebacite na USB.
14250
130
16
share
odobravam
osuđujem

Moj dečko je odlučio da je kul nositi brkove. Da bih ga kaznila, odlučila sam da se ne depiliram sve dok ne skine taj horor sa facе.
8305
502
37
share
odobravam
osuđujem

Svaki put kad u školi pitaju 'Je l' imate vi neke druge obaveze osim da učite, je l' radite nešto po kući, kuvate ručak, perete, čistite...?' meni bude glupo da podignem ruku i da kažem da ja sve to radim.
7060
325
30
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva