Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


"Ostavio sam devojku jer joj je svaka druga reč "je*iga".
1136
342
25
share
odobravam
osuđujem

Moja sloboda mi je sve.
1237
29
11
share
odobravam
osuđujem

#2288701
21 Oct 17
Živa istina raja. Išao sam na jedan onako dosta ugleda fakultet u Sarajevu. Došao na ispit, veze s vezom nemam. Dolazi meni kolega, kaže "slušaj. Profu boli neka stvar. Napiši puno, napiši čitljivo. Nek bude barem 3-4 stranice. Svako pitanje po jedna stranica barem. Nek prva rečenica ima veze sa pitanjem, ostalo lupetaj." I tako ti i bi. Ja lupao. Ponavljao rečenice. Čak sam napisao "da li vi ovo uopće čitate?" - jasno, finim, velikim slovima. Na drugo pitanje ponavljao rečenice iz prvog pitanja. Prođe sedmica, eto rezultata, ja 8micu dobio... J*bem ti naš obrazovni sistem i pi*ke materine lijepe...
3903
132
51
share
odobravam
osuđujem

#2288322
20 Oct 17
Danas vješam veš na balkonu i čujem cvrkut ptica. Onako veselo. I Onako si mislim, Bože moj dugo to nisam čula. Jesam li ja toliko opterećena životom i obavezama da to više ni ne primjećujem ili šta. Taj cvrkut me podsjetio na moje djetinjstvo. Bezbrižno i lijepo vrijeme.
5032
79
8
share
odobravam
osuđujem

#2289384
20 Oct 17
2 mjeseca prije nego što sam se trebala rodit, mojima je rečeno da ću biti dječak, što je rezultiralo tomu da moj tata plače 2 dana za redom zato što neće imati kćer. A kad sam se rodila, tata opet plakao 2 dana od sreće zato što sam ipak žensko :D
4669
137
60
share
odobravam
osuđujem

#2288361
20 Oct 17
Svi bi da se vrate u osnovnu ili u srednju samo su meni to najgori periodi života, čak ne bih vratila ni studentske dane.Tek sada kada imam svoj stan i posao koji volim, stvarno živim. Imam verenika, prave prijatelje i zaista napokon uživam u životu.
4872
111
28
share
odobravam
osuđujem

#2287883
20 Oct 17
Porodila sam se prirodnim putem pre dva meseca. Nedelju dana nakon porođaja, dok sam se tuširala, počela sam jako da krvarim. Hitna pomoć je došla po mene. Izgubila sam dosta krvi. Razlog veoma obilnog krvarenja su delovi posteljice koji su ostali u meni, GREŠKOM DOKTORKE. Urađena mi je revizija materice i oni su izvađeni. Sreća, pa je moje telo tako reagovalo. Inače, zbog toga može da se dobije trovanje, ukoliko delovi posteljice ostanu malo duže. Porodila sam se u 4 ujutru i porađale su me dve babice. Doktorka je došla kasnije, da me očisti i ušije. Bila je veoma pospana, čak i ljuta što sam se baš tad porodila. Najgore od svega su komentari doktora i sestara da je sve to normalno. NORMALNO? Mogla sam bre sepsu sa dobijem! Hvala Bogu, sad je sve u redu i uživam sa mojim anđelom. Molim sve buduće mame, tražite nakon porođaja da vam urade ultrazvuk, da se uverite sa su sve izvadili, jer eto, njima je normalno da ponekad ostanu delovi posteljice!
4914
105
100
share
odobravam
osuđujem

#2288301
19 Oct 17
Svom dedi sam trinaesto od četrnaest unučića. Deda je oduvek bio jako čudan čovek i može se reći da nije voleo decu. Nikoga od unučića nije puštao u svoju kuću, nije im pričao priče, nije ih vodio u šetnju niti se igrao sa njima. Otac mi je rekao da je, kada sam se ja rodila, kao još jedno žensko dete u porodici, deda isterao i precrtao iz života sve koji su ogovarali moju majku što nije rodila muško dete. Prema meni se ponašao potpuno drugačije. Nisam mogla da zamislim dan da ne odem kod njega, ušuškam mu se u zagrljaj i iznova i iznova slušam priče iz njegovog detinjstva i mladosti. Nedostaješ mi deko, sve bih dala da si mi završio i tu poslednju priču...
3789
119
20
share
odobravam
osuđujem

#2287437
18 Oct 17
Pre dva meseca sam se napio i prevario devojku koju volim više od života. Ona za to nikad ne bi saznala jer je to bilo samo između devojke sa kojom sam je prevario i mene, niko drugi nije znao. Ipak sam joj rekao, iako sam znao da će me ostaviti, prosto nisam mogao da lažem. Ali me nije ostavila! Prešla je preko toga! Rekla je da svi prave greške i da razume da nisam bio sasvim svoj. Dala mi je drugu šansu ali me je upozorila da kad neko istu stvar ponovi više puta to nije greška već loša navika i da mi to neće oprostiti. Takođe je tražila da ostavim alkohol. Ostavio sam i alkohol i cigare, prekinuo izlaziti u klubove. Sad mi je ipak na neki način drago što sma je onda prevario, makar sma bolje upoznao svoju curu.
1345
2927
79
share
odobravam
osuđujem

#2287586
18 Oct 17
Radim kao konobar u jednom elitnijem lokalu u gradu. Pre je redovno dolazila na kafu jedna lepa devojka koja mi se baš svidela. Pošto sam hteo da pokušam nakon jedne njene kafe sam joj napisao poruku na računu i broj telefona. Pogledala je u to, došla besno do mene i na glas me pitala: "Da li ti stvarno misliš da bih ja gubila vreme sa nekim konobarčićem?!" i bacila i račun i novac na tacnu i otišla! Smorio sam se žestoko!
1304
4429
103
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva