Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Svekrva mi je poslala kolač s orasima, posut orasima. Ja sam alergična na jednu stvar. Na orahe.
1395
79
34
share
odobravam
osuđujem

Kako volim ovakve sunčane dane u proljeće oko 19-20h. Sve je tako lijepo i čarobno!
1938
42
14
share
odobravam
osuđujem

Ostavila sam muža koji je prema meni se odnosio kao prema kraljici. Bio je veoma uspešan u svojoj struci. Ne nekog fizičkog izgleda . Nizak, malo krupniji. Ostavila ga zbog lijepog šarmantnog i zgodnog momka. Taj momak po čitav dan leži, spava, kafeniše i živi s roditeljima. Ono malo para što ima, dade u kladionicu. Eto mi sada.
508
1308
44
share
odobravam
osuđujem

Cimer misli da me je uhvatio u masturbiranju i ne prestaje da me zeza, a ja sam zapravo krio čokoladu kad je on naišao...
1676
55
14
share
odobravam
osuđujem

Otišao sam ranije s posla jer sam bolestan. Uđem u stan, uhvatim ženu sa ljubavnikom dok naša beba spava u krevetiću do njih. Priznala je da to traje godinama i sad sumnjam da dijete nije moje. Nisam ovo očekivao, niti sam imao sumnje da me vara. Ne znam kako da se nosim s ovim.
1296
74
36
share
odobravam
osuđujem

Vikendom ustajem što ranije kako bi duže trajao.
1623
55
12
share
odobravam
osuđujem

Ukrala i prodala sam zlatne zube od pokojne majke mog dečka.... Od tad mi se priviđa i dolazi mi u snove. Mislim da ću završiti ovu vezu... I otići u pakao...
277
1592
40
share
odobravam
osuđujem

Moja sestra me optužila da namerno treniram da bi ona pored mene izgledala loše jer ima 15 kila viška.. Ok
1748
150
32
share
odobravam
osuđujem

Kako lako u stvari shvatiš ko ti je prijatelj. Dovoljno je udati se/oženiti i dobiti dete. Zašto ljudi misle da ako smo se ostvarili u ulozi roditelja nemamo vremena ni za šta? I zašto misle da ako ćemo se i videti, tema razgovora mora biti beba? Zašto se prestanu i javljati, odgovarati na poruke? Pardon, jave se ako im nešto treba. Pa da se razjasne neke činjenice. Dobiti dete uopšte ne znači “zatvor”. Uvek se i nađe vremena za sve, kao i do tada, imali dete ili ne. Pa stižem sve, oko deteta, oko kuće, dvorišta, pa čak ispoštujem i svakog prijatelja. Naravno, ko želi da se vidi sa mnom, jer sam sada majka, nisam više devojka. To dete ima i ostale članove porodice, ne samo majku i oca. Tako da se za prijatelja uvek nađe vreme. Druga stvar je tema razgovora. Svaka majka je ponosna na svoje dete i srećna zbog svake nove stvari koju beba/dete uradi, voli da se pohvali, ali to ne znači da će 2h pričati o bebi? Pa šta je vama ljudi? Zar se ne izlazi sa prijateljima da se odmori glava od deteta i galame?
1212
148
52
share
odobravam
osuđujem

Kad počnem da se viđam s nekim dečkom i kad treba da ''odemo kod njega'', ukoliko mi se ne dopadne miris njegovog stana, posteljine, onaj specifičan miris koji se uvuče u svaku poru nečijeg doma, jednostavno ne mogu dalje. Sutradan izmislim nešto i raskinem.
689
840
29
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva