Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2155460
12h
Spavam sa muškarcima koji su 30 godina stariji od mene. Preko dana sam uzorni student pravnog fakulteta.
533
1555
85
share
odobravam
osuđujem

#2155741
12h
Pre neko veče sam sanjao kako mi je mlađi brat đavo i kako neka krv izlazi iz njega jer je mnogo bolestan i na kraju je preminuo. Probudim se sav znojav i uplašen kažem mami. Ona je krenula da plače nije mogla da se smiri a ja bio u fazonu ne znam šta se događa. Tek posle kada se smirila malo rekla mi je kao da kada je bila trudna da je nosila blizance i da sam ja preživeo a moj mlađi brat nije.
1698
63
43
share
odobravam
osuđujem

#2155565
13h
Djevojka sam i imam problema sa vjernošću. Nisam nikada nikog prevarila niti loše uradila ali ta pomisao da to uradim prati me u bilo kakvoj šemi sa nekim momkom. Prosto odmah nakon dva izlaska i bez obzira sto mi se taj momak svidi, ja imam potrebu da sam u šemi sa jos nekim drugim. Bojim se za sebe iskreno. Posljednji slučaj je takav da sam izlazila sa drugim momkom na date dok mi je jedan momak sa toliko žara svaki dan pisao iz bolnice. Nije mi bio na pameti. 
512
1012
28
share
odobravam
osuđujem

#2154973
13h
Vraćam se večeras sa plivanja i u lift sa mnom ulazi uplakana devojka. U ruci nosi svoje cipele. Pitam je šta se desilo, tu čujem da je u kući bila neka tuča, a ona nastavlja da plače. Kažem nekoliko standardnih fraza, da će biti sve dobro i slično i onako mokra izađem na svom spratu. Međutim, osećala sam se kao smeće što sam je pustila da ode tek tako. Brzo se obučem i siđem do ulaza. Ona tu, još kuka. Levo-desno, ubedim je da uđe unutra, tamo sačekam da se smiri i nađe gde će da spava noćas. Kad joj je stigao taksi, vratila sam se u stan, gde su me čekali em besni, em uplašeni ujak i ujna. Pošto sam isključila roaming, nisam imala mrežu, tako da mi nije stigla nijedna poruka, niti sam uopšte imala predstavu o vremenu. Sad ko zna u kakvom sam problemu i ko zna šta će biti, ali ja stvarno nisam mogla da pustim uplakanu klinku, koliko god problematična bila, samu po ulici, u gradu koji ne zna dovoljno.
1638
89
33
share
odobravam
osuđujem

#2155126
14h
Bivša je izbacila sliku uz opis "Život je kratak za pogrešne ljude", evo već pola sata gledam u sliku ne pomičući pogled s njenog lica.
1723
84
14
share
odobravam
osuđujem

#2155933
14h
Izgubila sam društvo, jer sam krenula dalje nakon što je moj bivši momak, a naš zajednički prijatelj umro. Trebali bi biti sretni zbog mene, jer sam i ja smogla snage da budem.
1805
75
21
share
odobravam
osuđujem

#2155358
15h
Procitala sam neke zapise nalik na dnevniku koje je vodio moj muž. Bilo je to pre naše veze, i to sto sam pročitala me iznnadilo. Sa toliko je devojaka bio, toliko je patio za nekima od njih, toliko ljubavi, romantike. A mene nigde spomenuo, zapisao nije. Ne govori mi da me voli osim kada ga priupitam pa kaže radi reda "ahm". Toliko patim, prema meni je sve ove godine suzdržan, samo strast sa vremena na vreme i samo to. Danima sam tužna, na ivici suza. Mrzim sve te žene i ako je to bilo baš davno, imam utisak da ja samo imam njega praznog, one su svu ljubav ispile iz njega.
1542
222
52
share
odobravam
osuđujem

#2155777
15h
Bio sam u braku 15 g. Jednog dana sam saznao da me žena vara i to sa čovekom koji nam je bio kućni prijatelj. Rastali smo se ona je odvela decu. Ja sam ubrzo ostao bez posla. Problem je što je još uvek volim a imam neodoljivu želju da joj se osvetim za izdaju.
1469
166
33
share
odobravam
osuđujem

#2155131
16h
Sa dečkom sam tri godine, prošli smo kroz svašta. Udaljio se, osetim da više nije to to i da se samo mučimo. Ne mogu da prekinem, pokušala sam. Volim ga sebično, toliko da zaboravljam na sebe. Volela bih kada bi me ostavio.
1530
118
21
share
odobravam
osuđujem

#2155454
17h
Roditelji i brat se bave stočarstvom. Ja sam student. Brat tvrdi da su studije gubljenje vremena i novca, da njemu to ne treba, a školovanje ga nikad nije ni interesovalo, bar ne ono formalno. Priznao mi je da nije pokušavao sa studijama da bih ja mogla. Znala sam to, oduvek se žrtvuje za mene. Stariji je godinu dana. Tata je ozbiljno bolestan ali poriče i radi kao da nije. Čekamo da mu se nešto desi. Mama je ispucalih ruku, nema ni ono neophodno. Oni nemaju smene posle koje mogu da odmore, oni nemaju godišnji odmor ni bolovanje. Mama radi i kad ima jake menstrualne bolove. Prvi i poslednji put su letovali (a i putovali) kad sam bila beba. Jeste donekle takav život njihov izbor i može to mnogo bolje, ali mora i to neko. Ponekad imam košmare gde tata ili brat umiru. I strah me je da tata neće doživeti starost i ako se to desi, biće jer je umoran od života.
1816
49
13
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva