Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Proveo sam mesece u depresiji ležeći u krevetu nakon raskida sa devojkom zbog koje sam se i razveo koja me je posle 7 godina poniženja, polnih bolesti, imanja verenika i svega najgnusnijeg što postoji potupno uništila jer je psihopata. Ležao sam mesecima potpuno bez posla, novca, hrane, bolestan 6. ili 7. put uzastopno nakon boravka u hitnoj pomoći za koju nisam imao ni da platim. Zavapio sam Bogu iz dna duše za svoj život... Jedan dobri čovek mi je bez ikakvog razloga dao tada novac vredan jednog auta... Drugi čovek se pojavio i ponudio posao i razne poslovne mogućnosti... No, molio sam Boga i za ljubav... Imam tajnu vezu sa devojkom od 17 godina, nezamislivo lepom, dobrom i pametnom... Obožavamo jedno drugo i tajno se volimo... Svako sovo koje sam Boga zamolio da ona bude - ona i jeste... Pišem ovo i skoro da plačem od sreće... Osećam da vredim. Dobri moji ljudi, uklonite gordost iz srca, zavapite iskrenošću i dobićete što vam je potrebno. "Recite istinu i oslobodiće vas."
425
1054
0
share
odobravam
osuđujem

Imala sam 3 momka do sada i sva 3 su se zvali Marko. Juče na poslu novi zaposleni i zove se? -Marko. Pri tom je mnogo zgodan, mislim da slutim na nešto.
1163
66
16
share
odobravam
osuđujem

Išla sam u privatnu školu i samim tim družila sam se sa tatinim sinovima. Nisu svi bili snobovi i uglavnom dobra su to deca. Međutim, nikada nisam želela imati ništa s njima iako sam imala udvarača. Bilo je tu i zgodnih i markantnih muškaraca, al jednostavno me nisu privlačili. Posle fakulteta udala sam se za momka iz srednje klase. Danas, 10 godina posle, znam šta je to što me odbijalo od tih tatinih sinova. Ni jedan nije u stanju da vodi očevu firmu i ta preduzeća će da rade i opstaju dok tate rade. Na žalost malo koji sin će biti u stanju nastaviti očevim stopama. Lenji su, umazeni i nedovoljno ambiciozni. Preponosni su da bi bili obični radnici, a nesposobni da budu šefovi. Dobro sam izabrala.
1400
108
13
share
odobravam
osuđujem

Rijetko koga mi je bilo žao kao djevojke na trafici prije koji dan, kad je njeno nasmijano, lijepo lice postalo tužno vidjevši kako moj suprug ljubi meni ruku. Prestalo mi je biti žao kad je već sutra po prvi put bila neljubazna i drska prema meni.
1192
87
16
share
odobravam
osuđujem

#2424099
10h
Danas sam nepoznatom dečku na keju glumila štopericu, merila sam mu vreme za vežbe koje radi, nismo razmenili br telefona, mnogo mi je žao.. JA SAM DEBIL !
1361
60
21
share
odobravam
osuđujem

#2424173
10h
Ljudi, ja sam kako kažu dobar čovek, imam socijalnu inteligenciju, svi me vole, imam prijatelje, smisao za humor ali nemam opšte obrazovanje, tipa istoriju, geografiju ja pojma nemam osnovne stvari. Niko od roditelja mi se nije posvetio od malena i jednostavno mnoge stvari ne znam. Sramota me je, volim da čitam poučne knjige ali šta da čitam odakle da počnem da naučim sve ovo :( hvata me panika..
1242
83
29
share
odobravam
osuđujem

#2424193
11h
Jutros oko 4.20 sam se probudio, da rođendan mi je, poslala mi je bivša poruku. I ako je blokirana na fb setila se svejedno. U tom tenutku sam se slomio, plakao sam, da.. Plakao od sreće što se setila, što nije gov*o kao ja, pre par dana bila je i đak generacije. Mama mi je rekla to, nadrkano sam joj odgovorio da me ne zanima, al volim je bato, tada sam bio slomljen. Plakao sam sada od besa, besa prema sebi što sam bio debil, što kada sam joj možda bio najpotrebniji povukao bi se. Ne znam od nekog straha valjda. Bukvalno sve da mogu promeno bih iz korena da njoj svaki dan bude srećan. Malena se setila.
869
1146
50
share
odobravam
osuđujem

#2423487
11h
Morao sam nekome da kažem, da napišem. Imam 27 godina, roditelji imaju firmu, svi zajedno tu radimo. Jedan deo školovanja bio u inostranstvu. Važio za ženskaroša, tatinog sina, dobra kola, provodi, društvo, imao sam lep život. Ali sada je haos. Jer u firmi radi ona. Tačno 10 starija, druge nacionalnosti, i samohrana majka. Na visokoj je poziciji kod nas, radili smo dosta projekata zajedno i onda se desilo. Svaki dan je gledam a ne mogu joj reći, moji nikada ne bi prihvatili, a ja zamišljam nju i sebe kao porodicu, voleo bih je najviše i nju i njeno dete, štitio i čuvao. A ne smem. Zato ovde priznajem. Da sam zaljubljen kao nikad u životu, da volim. Nadam se da ćeš se prepoznati. S.
1240
145
31
share
odobravam
osuđujem

#2424177
12h
Imam 4 ispita iduce nedelje 2 su za uvjet a ja? Ja se molim bogu da srbija sutra pobedi...
1669
408
49
share
odobravam
osuđujem

#2424242
12h
Mi smo prevazišli staru narodnu poslovicu - "Uvek se posvađamo kad idemo u goste". Mi se svađamo i kad nam dolaze gosti.
1831
76
13
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva