Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Danas sam položila zadnji ispit. Osjećaj je neopisiv. Hvala Bogu.
2134
31
17
share
odobravam
osuđujem

#2438653
20h
Moj otac se razveo od moje majke kada sam imao 2 godine zbog toga što majka više nije obraćala pažnju na njega (što je i sama potvrdila) nego samo na mene. Uprkos tome bio je odličan otac, viđali smo se stalno, čuli skoro svaki dan, išli na izlete, putovanja itd. Ja sada imam dvoje dece (3 i 5 god) i danas sam podneo zahtev za razvod iz istog razloga. Žena me čak ni ne sluša kad joj pričam nešto, ne zanima je ni šta radim ni kako sam, ništa. Pre dece nije bila takva, voleli smo se mnogo, stalno bili zagrljeni, nasmejani. Ja ne znam šta to klikne u ženskom mozgu, pa kad dobiju decu muža samo odbace kao krpu. Dobila je decu i to znači da ja kao muž više nisam potreban uopšte, samo smetam.
1737
739
132
share
odobravam
osuđujem

#2439072
20h
Strašno me nervira kod mog oca, a i brata, to što ne vode računa o stvarima. Šta god da im fali odmah traže od majke ili mene. Bukvalno mora da se ide za njima i skupljaju stvari, jer gde šta ostave tu ima da stoji dok im ne ponovimo deset puta da to treba da sklone ili dok mi same ne sklonimo. Ovde prvenstveno mislim na stvari kojima oni rade, alat i slično. O skupljanju odeće, nameštanju kreveta ili toga da sami podignu tanjir nakon jela da ne govorim, jer to se podrazumeva da ćemo mi da uradimo. Smeju se kada kažem da neću dozvoliti da moj muž bude takav, makar se nikada i ne udala. Nije meni problem ništa od toga da uradim, ali ako ti ne znaš gde se meni u kuhinji recimo nalazi plava šerpa, zašto ja moram da znam gde se tebi nalazi određeni šraf. Za ovakvo njihovo ponašanje je dobrim delom kriva i moja majka koja im je to sve dozvolila i pitam se samo koja će to žena svesno da trpi mog brata sutradan, jer ja nikada ne bih pristala na to da čitav život trčim za nekim.
2223
81
44
share
odobravam
osuđujem

#2438688
21h
Imam mlađu sestru od 17 godina kojoj je lani dijagnosticiran rak kostiju. Od najdruštvenije i najveselije osobe, postala je jako izolirana i od tada se bori s depresijom. Najteže joj je palo što više ne može trenirati nogomet koji je trenirala od 8.godine. Sa ovim Svjetskim prvenstvom i uspjehom Hrvatske, ona kao da se vraća na staro. Kao da živi svoje snove kroz tu ekipu. Bila je na rubu, svi smo strahovali da ne naudi sebi, ali naši dečki su postali njen izvor snage. Nakon tko zna koliko vremena je po prvi put izašla s društvom na utakmicu RUS:HRV, iako joj je bilo fizički teško i naporno, nije odustala. Ovih dana se osjećam kao da je sve opet kao prije, prije te razarajuće bolesti, u kući se lakše diše. Bez obzira na pobjedu, u mojim ste očima sjajniji od zlata. Hvala Vatreni! 🇭🇷❤️🇭🇷
4163
126
31
share
odobravam
osuđujem

#2438631
21h
Ok, ja razumijem da je svijet Instagram pun golotinje i teškog make-up-a, ali da stavljaš svoje slike u tangama kraj bazena uz naslov "za vjerne obožavatelje" a klub obožavatelja čine lokalni propaliteti koji imaju jedva završenu osnovnu školu i 2 pokušaja da završe srednju školu, to nikako ne razumijem.Di je nestala ženstvenost??
2504
95
46
share
odobravam
osuđujem

#2438860
21h
Proputovala sam pola sveta, probala dosta kuhinja drugih naroda i jela u najskupljim restoranima po Evropi, Aziji i Americi. I nigde nisam jela ništa bolje od gulaša mog ujaka i sladoleda pored autobuske stanice u mom selu.
2573
151
32
share
odobravam
osuđujem

#2439013
21h
Od malena imam neki trip da utakmice koje se igraju po danu nisu bitne.
2332
86
13
share
odobravam
osuđujem

#2439006
22h
Želja mi je da odvedem decu na more. Konačno sam i skupila novac (štedela sam po malo od plate). Ali suprug je protiv i neće mi dati saglasnost da ih odvedem.
397
2317
36
share
odobravam
osuđujem

#2438927
22h
Dobra drugarica živi u Beču već par meseci i trenutno je u Srbiji pa smo u petak nas četiri drugarice izašle. I priča nam kako je našla dečka u Beču, jako se zaljubila, momak je 82. godište (ona 92.), ali je oženjen i ima dvoje dece! Ove dve drugarice komentarišu u stilu pa dobro, neka je tebi lepo, šta ima veze, jedina sam ja rekla kako bi trebalo da odmah stavi tačku na to, kako će biti povređena, da nije u redu da radi tako nešto ni zbog sebe ni zbog te porodice. Epilog: njih tri napadaju mene da sam luda što tako nešto pričam, jer pobogu u današnje vreme je prevara okej. Oprostite ako sam staromodna (27 mi je godina) ali po mom mišljenju prevara nije okej, niti će ikada biti! Najgore od svega što sam pričala o tome i sa svojim dečkom, koji mi je rekao da ne razume što me to sve toliko pogađa... Zbunjena sam na mnogo načina.
3303
102
56
share
odobravam
osuđujem

#2438523
22h
Prvi put sam se udala iz ljubavi, on je bio mamin sin, nismo imali decu pa smo se rastali posle 2 godine. Onda sam se udala iz koristi, i osudite; ali se ne kajem uopšte. Muža sam vremenom zavolela, ali pre svega ga poštujem jer me drži kao malo vode na dlanu, imamo dete, živimo lepo, putujemo, provodimo se, pomogao mi je da završim fakultet i sad zajedno vodimo njegovu firmu. Nikad srećnija nisam bila i sad kad pogledam unazad, pitam se gde mi je pamet bila pre, jer me sadašnji muž muvao i pre prvog muža.
2597
216
38
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva