Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Jeste. Ljubomorna sam na svoju prijateljicu. Ljubomorna sam na njeno bogatstvo. Ljubomorna sam na njen daljnji trud u životu iako ima sve. Ljubomorna sam jer ima dečka koji je najjači u gradu po svemu. Ljubomorna sam na njihovu vezu jer im je najveća svađa, u vezi toga je l ljepši njen bmw ili njegov audi. Ljubomorna sam zbog toga što nemaju briga ko će platiti račun. Ljubomorna sam zbog toga što ima sve a tako je blaga prema ljudima. Ljubomorna sam na to što bez obzira što ima sve opet je dobra osoba. Ljubomorna sam na to što ona stvarno voli i stvarno je voljena. Mrzim sebe.
1045
1378
60
share
odobravam
osuđujem

Imam problem s viškom kilograma ceo svoj život, ništa drastično ali ipak vidljiv višak postoji. Na fotografijama koje objavljujem na društvenim mrežama taj moj višak se i ne primećuje toliko. Ne, razlog tome nije korišćenje fotošopa ili razni efekti nego jednostavno umem da zauzmem pravu pozu a i da se obučem u skladu s kilažom i prikrijem to. Razlog zašto ovo pišem je taj što sam pre par meseci počela da se dopisujem s jednim dečko. Pošto trenutno radi u inostranstvu i dolazi preko leta samo smo se dopisivali, razgovarali i naravno razmenjivali fotke. Nije krio da je oduševljen kako mojim izgledom tako i razmišljanjem, stavom i bukvalno je jedva čekao da dođe u Srbiju i upoznamo se. Tek nedavno dotaknemo se teme visina/težina i pošto sam smatrala da nemam šta da krijem iskreno mu kažem koje su brojke u pitanju. Evo već dva meseca ni traga ni glasa od njega. Ja sam se bacila na dijetu i trening u međuvremenu i ne mogu da dočekam da okačim fotku nove mene za gospodina površnog.
2409
135
66
share
odobravam
osuđujem

Jedan od najlepših osećaja je kad spavaš pa osetiš da te neko pokriva ćebetom.
2024
33
17
share
odobravam
osuđujem

Živim sa grižom savesti prema svojoj ženi. Dok smo bili u vezi varao sam je sa jednom devojkom čak sam ih stavljao i za isti sto i govorio njoj da je to moja priljateljica. Bilo me je sramota da je predstavljam jer sam imao puno više para od nje nisam je izvodio u grad nego sam stalno bio kući sa njom. Ona je prelepa i prezgodna vesela ali me je nerviralo to što je sa sela. Ona je našla dobar posao preselila se u grad kupila kola placala stan i da nije nje koja je uvek trcala kad mi je bilo teško ko zna šta vi bilo od mene. Saznala je za sve. Boli me svaki deo tela što sam povredio osobu koja me je iskreno volela koja nosi mog sina . Žao mi je najlepša moja.
292
2415
66
share
odobravam
osuđujem

#2171896
18h
Kad god prespavam kod dečka, uradim nešto od kućnih poslova. Nije mi teško, i onako zajedno prljamo. Ali on se malo izbezobrazio. Dočeka me puna sudopera, prljavo kupatilo, ni ne zahvali se kad to operem - podrazumeva se? Prošli put je otišao na posao i ostavio mi poruku da usisam. Toliko sam se iznervirala i drndala onim jadnim usisivačem kao da je on za sve kriv da sam slomila ulaz za crevo.
2089
481
81
share
odobravam
osuđujem

#2171943
18h
Možda će zvučati čudno ali ja sa svoje 24 godine nikad nisam imao devojku (iz ovoga odmah možete zaključiti i da sam "nevin") takođe nemam nijednog druga što je još gore. Uzrok svemu tome je problem u komunikaciji odnosno mom stalnom ćutanju kad god se nađem u nekom društvu jer mi jednostavno ne padaju na pamet nikakve teme za razgovor sa bilo kim. Ne znam da li postoji rešenje za ovakav problem i da li se tu nešto može promeniti, prosto ne znam šta da radim. Trenutno završavam studije ali se i to "oteglo" jer me ovaj problem sve više psihički pritiska.
2083
103
79
share
odobravam
osuđujem

#2171981
19h
Živim u inozemstvu sa ženom i došla je moja majka na 2 tjedna da se odmori. Iznervirala me kao nikad.. Platio sam joj avionsku kartu, ostaje kod nas besplatno, a nikad se nije ponudila da nam skuha nešto dok je moja žena radila, nikad nije kupila nešto od hrane, htjela je da ju vodimo na masažu, manikuru i da mi sve platimo. Izađemo u restoran prije njenog odlaska jer nas je htjela počastiti i na kraju je "zaboravila" novčanik. Ona prima dobru mirovinu, ali ponaša se nezahvalno. Kad sam joj sve rekao uvrijedila se i nazvala me razmaženim i okrivila moju ženu da ima loš utjecaj na mene. Nadam se da neće tako brzo dobit želju da opet dođe.
2280
289
102
share
odobravam
osuđujem

#2171634
19h
Dobio sam otkaz na poslu. Nisam mogao plaćati stan i preselio sam se iz Novog Sada u selo (bogu iza nogu) kod dede dok ne nađem drugi posao. Deda mi je udovac, penzioner i teško se kreće. Čovek je procvetao od kako sam ja tu. Nasmejan non-stop! Šali se, uči me seoske poslove, naučio me da spremam domaća sezonska jela i da cenim seoski mir. Prvi put sam normalno spavao pošlih nedelju dana ovde i probudio se odmoran još od osnovne škole! Mislim da je ovo najbolja odluka koju sam doneo i da ću ostati ovde neko duže vreme.
6475
50
45
share
odobravam
osuđujem

#2171975
19h
Moj ortak se zove Darko, nadimak mu Droga. Jednom prilikom u mladosti odemo na koncert, razdvojimo se u masi. U međuvremenu ja se oduzmem od alkohola. Na trenutke pamtim neke od događaja. Dolazim sebi na kratko vidim muriju, auta ležim polu go na ulici. Prilazi murija. Ja onako u panici tražim pomoć. Uz pogrešne reči: Sve će biti uredu samo nađite Drogu. Tad tek poptpuno izgubi svest...
3980
92
27
share
odobravam
osuđujem

#2171823
20h
Kad sam se rodio tata je bio na ratištu a pošto je bilo velikih komplikacija na porođaju i jedva su me spasili, doktor koji je prihvatio operaciju na sopstveni rizik zvao se Tihomir i mama mi dala ime po njemu. Tata došao sa ratišta, umalo je nije ubio i otišao i promenio mi ime u Radomir. Ne znam dal' da se smejem il' plačem... Al' opet bolje Rade nego Tika :D
2176
291
56
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva