Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Umro otac, ostavinski potupak. Testament i iznenađenje ima još jednu ženu i djecu s njom pored nas. I ostavlja sve njima, pošto majka ima zakonit brak sa njim. U dogovoru s njom nismo predali i prijavili postojanje testamenta.
1891
205
56
share
odobravam
osuđujem

Odlučio sam ovo podijeliti jer već neko vrijeme držim u sebi. Dakle, pokopao sam majku prije 4 mjeseca, prije 5g umro mi je i tata. Imam 40, arhitekt sam i trudim se živit kako su me roditelji odgojili. Imam još dva brata, jednog blizanca, drugog starijeg 10g od nas dvoje mlađih. Dan nakon pokopa majke, najstariji brat došao je i mirne duše rekao da se odriče mene i brata, da on nas nije "tražio da ima" i da je čekao da i mama umre da to kaže jer nas nikad nije ni volio ni htio.... Eto, mirno sam mu rekao hvala brate i uhvatio blizanca za ruku i otišao iz njegovog života.
2011
52
47
share
odobravam
osuđujem

Kako mi je jadno kada cura dolazi kod momka kući i imaju odnose dok je njegova familija tu. Ako već momak živi sa roditeljima, braćom ili sestrama ne znam kako ih nije sramota da imaju odnose u toj kući dok su oni tu. Ne znam misle li da niko ne zna šta rade ili su bezobrazni pa ih briga. Ja sebi nikada to ne bih dozvolila, sa dečkom imam odnose isključivo kada nikoga nema kući, ili u hotelu itd.
1049
1298
205
share
odobravam
osuđujem

Dogovorili se momak i ja da se nađemo u gradu, pa ćemo nakon toga na večeru. I tako, idemo mi u susret jedno drugom, poljubimo se i on se odjednom sagnuo, pomislila sam da će da me zaprosi i onesvijestila sam se od uzbuđenja. Budim se u hitnoj, gledam u njega, pitam se gdje je prsten, kad on govori "Ja se sagnuo da ti očistim hlače jer si se isprljala, a sad ti moramo cijele hlače prati kako si pala".
1985
118
45
share
odobravam
osuđujem

Išla sam sa mlađom sestrom ( 12 ) u prodavnicu veša da joj kupimo brus, prodavačica se rasplakala kad je videla da mala ima veće grudi od nje. Kakvih sve ljudi ima...
2062
104
65
share
odobravam
osuđujem

Moji svekar i svekrva su fakultetski obrazovani, ceo radni vek u državnim firmama, visoke plate, veliki stan, dobar auto...Lagodan život, gospoda. I onda saznam kako žive pod ubeđenjem da su svekrov brat i njegova žena ljubomorni na njih jer imaju sinove, a ovi ćerke. Koji neandertalci majko mila!
2039
72
27
share
odobravam
osuđujem

#2250411
10h
Kad god se vozim sa devojkom na neki duži put, ona priča, melje, okreće se, prevrće...ne zna da uživa u vožnji. Volim je al...srećo moja, uskoro ćeš možda peške!
1434
1055
68
share
odobravam
osuđujem

#2250265
20h
Od babe sam nasledio veliki stan u centru Novog Sada. Pošto je grad u kojem živim 3h udaljen i ne odlazim tako često u NS, taj stan sam prodao. Za taj novac, koji uopšte nije mali, sredio sam roditeljsku kuću u kojoj i ja stanujem, kupio sam dobar auto. Pored svega toga, kupio sam lokal u mom gradu i pretvorio ga u moderan kafić. Pošto imam i letnju i zimsku baštu, kafić radi odlično preko cele godine i zarađuje mi između 1500 i 2000€ mesečno, čistog profita. S obzirom na to, vodim lep život, moji i ja imamo sve što nam treba, a pre nije bilo tako. Živeli smo prosečno, kao i većina. Sada vodim taj lokal, upoznajem ljude, a posao mi dozvoljava i da veoma često mogu da odem sa svojom devojkom na putovanja po Evropi, o čemu smo oduvek maštali. Život mi se okrenuo na bolje, a ništa nisam uradio, niti sam zaslužan za to.
5358
78
56
share
odobravam
osuđujem

#2250441
21h
Volim da uveče sedim napolju sa društvom, bez telefona, muzike... Samo razgovaramo.
2950
56
26
share
odobravam
osuđujem

#2250657
21h
Kad god mi neko pošalje neku sliku na viberu, fejsu, whats appu, nebitno, obavezno prvo otvorim galeriju da vidim šta je stiglo, jel imam želju da odgovotim i šta, pa onda otvorim aplikaciju.
2504
158
72
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva