Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Najgori osećaj mi je kada se probudim noću nadajući se u sebi 'ima još dok alarm ne zazvoni' , a on zazvoni kroz minut, dva..
2220
33
17
share
odobravam
osuđujem

Dečko preti da će raskinuti sa mnom jer želim da idem u teretanu.
328
2171
56
share
odobravam
osuđujem

Momci da nauče da NE VUKU devojke koje drže za ruku dok su one na štiklama. Ona ne može brže da hoda ali vi možete sporije i zato imajte malo obzira pa se uskladite sa partnerkom.
2115
157
41
share
odobravam
osuđujem

Imam veoma visok puls, u mirovanju je oko 108, a pod opterećenjem dođe i do 190. Nemam nikakvo srčano oboljenje niti visok pritisak i odgovor lekara je da je sve u redu i da je to genetika. Zanimljiva stvar je što sam na prvi pregled otišao sa 16 godina i kako sam ušao u ordinaciju tako sam zatekao neku curu koja nije stigla da se obuče na vreme. Pubertet me drmao na jako i palio sam se kad samo vidim žensko, a kamoli gole ženske sise. Od silnog uzbuđenja sam pao u nesvest, a lekari se sjatili da me proborave, izmerili mi puls i pritisak i zaključili da imam srčani udar te me brzo prevezli do sale za urgentno delovanje. Dali su mi neke lekove koje uopšte nisam ni trebao da pijem i čudom se čudili zašto puls ne pada. Jedan doktor pred penzijom je izgleda skapirao o čemu se radi, skinuo me sa aparata i poslao kući sa rečima ''Evo ti 200 dinara kupi neki Plejboj pa odradi to kući kao čovek bez padanja u nesvest''.
2130
81
22
share
odobravam
osuđujem

Kada vidim modricu na sebi, obavezno je moram dirnuti, čisto da vidim da li boli.
2282
43
13
share
odobravam
osuđujem

Kada se nekome javljam jer mi treba usluga, odmah kažem šta je u pitaju. Volim da pomažem ljudima i kada mi se neko javi sa - E, jel bi mogla... Ukoliko mogu, pomoći ću. Međutim, postoji ona sorta ljudi koji se jave sa - E, šta imaa? Kako sii? I onda BUM, traže uslugu. Takvima kažem ''ne''. NE, JER STE LJIGAVI. Svaki put je providno, i svaki put je odvratno. Lep pozdrav :*
1775
377
37
share
odobravam
osuđujem

Moja ćerka kada ima nešto da mi kaže ode u wc i pošalje mi poruku i čeka moju reakciju 😂
2085
102
22
share
odobravam
osuđujem

Takva sam osoba da mogu u istoj večeri da idem i u pozorište i u kafanu. Volim i umetnost i dobru žurku. Ne vidim sta je tu toliko čudno..
2530
97
52
share
odobravam
osuđujem

Kad bi on znao, da sve što objavim na društvenim mrežama, je sa ciljem da on to vidi...
1894
190
35
share
odobravam
osuđujem

U poslednje vreme se baš često pitam odakle novca svim onim momcima, ali i uglavnom devojkama koji po ceo dan vise u kafićima, a noću su u klubovima. Ponekad vidim da rade neke poslove, tipa promotera, ili modelinga, ali taj novac ne pokriva sve njihove troškove sigurno.
1968
83
55
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva