Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2667537
10h
Želim da vratim onaj osjećaj iz djetinjstva pred novu godinu, nekako je sve bilo ljepše. Sreća se osjećala u zraku kao da je dobila miris...
2000
30
4
share
odobravam
osuđujem

#2667441
11h
Nasmejte se bre, budite zadovoljni onim što imate i volite ljude oko vas! Koliko god da je loše, moglo je gore a svakako će biti bolje. Živite život, nismo još dugo na Zemlji. Budimo dobri i srećni ljudi! Sve najbolje svima vama kakvi god da ste.
1913
123
23
share
odobravam
osuđujem

#2667369
13h
Dok sam studirala radila sam svakakve poslove za sitne pare. Od rada u marketima, preko čišćenja do konobarisanja. Sada imam platu 1000 evra i uvek sam fina prema radnicima gde god da odem. Uvek ostavim lep bakšiš jer znam koliko je meni to nekad značilo. Moje drugarice ne mogu to da shvate i jako mi je žao zbog toga.
2148
55
16
share
odobravam
osuđujem

#2667261
14h
Dragi tata, Hvala ti što mi u životu nisi ništa pružio, sada ja svojoj djeci želim da pružim sve. Hvala ti što si me tukao, shvatio sam od tebe kakav otac ne trebam biti. Hvala što si mi pokazao kako da se ne ponašam prema svojoj ženi. Nikada je ne bih udario i ponižavao kao što si ti moju majku. Gledam svoju djecu kako odrastaju u dobre ljude, ti si moje odrastanje propustio jer si bio stalno u kafani. Propustićeš i njihovo odrastanje jer oni za tebe ni ne znaju, ne znaju ti ni ime. Nikada neće vidjeti neku tvoju sliku, neće nikada znati ni da si postojao. Izbrisan si.
2046
89
28
share
odobravam
osuđujem

#2667548
14h
Moj sin je odličan učenik. Uglavnom su to petice i četvorke, pokoja tričica i kako to već idem. Ja sam mu rekao da ako hoće da uči, neka uči, ako neće, ja ga neću tjerati. I pored svog silnog truda, hemija je uvijek dvica, i to jedva. Rekao sam mu zaista nema veze, hemija kao hemija. Skoro 15 dana sa knjige nije ustajao. Učio bukvalno po cijeli dan, došao sam u situaciju da mu govorim da odigra kakvu igricu ili da izađe napolje. Nije me slušao. Radio na desetine zadataka. I pored svog tog truda, dobio je jedan. Kada sam to čuo, nisam bio ljut. Sjeli smo u auto i otišli do prodavnice računarske opreme i rekao mu da izabere šta god hoće. Kupili smo mu najbolji monitor. Zašto sam odlučio da ga nagradim za jedinicu? To nije bila nagrada za jedinicu već za trud koji je uložio. Džaba i meni i njemu petica iz geografije koju je učio 10 minuta ako trud nije uložio. Zaista vam kažem, cijenite trud a ne neku liniju na papiru.
2796
60
52
share
odobravam
osuđujem

#2667530
15h
Prije deset godina ostavila sam tek rođenu bebu i dečka i otišla u jedan manji grad u Engleskoj. On je rekao da ako odem ne želi ni da čuje za mene i to sam ispoštovala, nisam se ni javljala ni vračala kući deset godina. Sad sam došla i pokucala im na vrata. Otvorila mi je njegova žena koja je trudna s njihovim drugim djetetom i pustila me u kuću (bila je sama, a mi se znamo iz viđenja od prije). Rekla je da se ja jako rijetko spominjem i da moje djete nju zove mama. Kad je on došao s djecom svi smo se skamenili, a kad sam vidjela moje djete samo sam počela plakati. Rekao mi je lijepo i smireno da izađem van. Godinama nisam ni razmišljala o njima, a sada bih rado bolje upoznala svoje djete. Ne želim ništa više, samo da malo porazgovaramo.
180
3174
84
share
odobravam
osuđujem

#2667258
15h
Mnogi likovi se žale kako ne mogu da nađu djevojku a pola njih traži curu van njihove lige. Drugar mi kaže da mu nabacim neku drugaricu od svoje djevojke jer ih ona ima dosta. Djevojka mu da broj jedne od njih koja je rekla da joj se on dopada. Nakon par dana ga sretnem u gradu i on sav uvređen govori kako mu je moja djevojka dala broj od najružnije i najdeblje drugarice. Ta cura o kojoj govori sasvim ok izgleda i čak je ljepša od njega, ima posao dok on nigdje ne radi, ona ima kola dok on nema, čak cura ima svoj stan dok on živi sa roditeljima. Pitam ga:"Pa dobro brate a šta si ti htio?" I kaže on da se nadao da će dobiti broj od jedne druge njene drugarice. Kada je rekao na koju misli samo sam prevrnuo očina.Ta cura koja mu se sviđa izgleda kao model, jako je zgodna i naravno puca na visoko. Dok je on nizak i moram priznati ružan. Kada sam mu rekao da se ne nada ničemu sa njom, on je rekao "Sigurno je sponzoruša". Jako me nervira lik. Nikada nije imao curu i za to krivi svakoga sem sebe.
2208
87
69
share
odobravam
osuđujem

#2667224
17h
Mislim da je glavni uzrok što smo nesrećni jer verujemo u lažne priče što nam se serviraju u medijima i na društvenim mrežama. Tamo su svi savršeni i vode savršene živote. Ljudi, to nije tačno. U redu je imati jednog prijatelja, u redu je imati koji kg viška, u redu je da nemaš dečka/devojku.. OK JE DA NE BUDEŠ OK! 
2016
73
26
share
odobravam
osuđujem

#2667397
18h
Jedan od ljepših osjećaja u životu - kad makneš zadnji uložak i spavaš bez donjeg rublja kao čovjek.
2289
156
30
share
odobravam
osuđujem

#2666900
09 Dec 19
Imam jednu interesantnu priču za napisati. Spucao sam u bulju 36 godina, a nisam ni pomišljao da se ženim jer sam mislio da mi je već kasno i koji će mi to andrak u životu. Jednom prilikom izađemo u šetnju moj najbolji drug, njegova rođena sestra (koja je godinu dana mlađa od mene) i ja. Tu se povede razgovor o godinama, ženidbi i to kako ni drug ni ja nismo prišli curi godinama, da smo razočarani u ženski rod i njegova sestra je počela da nam drži slovo kako smo nesposobni i kako pod hitno treba da nađemo nekoga. Znajući da ima 35 godina, a da je i ona neudata a pritom slobodna pitao sam je šta ona čeka na šta mi je ona hladnokrvno rekla ''Čekam tebe''. Okej, to sam prihvatio kao foru i zajebanciju dok se nije ispostavilo da ona stvarno čeka mene, ali joj je bilo blam da me pita pune dve godine i mislila je da batali sve jer ja nikad nisam ništa pokazivao prema njoj. U braku smo već tri godine, imamo klince i ne mogu da se načudim kako je sve tako lepo ispalo, a na brzinu.  
6761
196
71
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva