Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2378268
17m
Otac mi je godinu dana nakon bratove smrti rekao "da si bar ti umrla". Umrla sam tog trenutka, samo on to nije znao.
72
126
9
share
odobravam
osuđujem

#2378213
36m
Imam svoju advokatsku kancelariju, ali samim tim nemam fiksno radno vreme. Nekad radim do 11 uveče, nekad do 1 popodne, zavisi, takav je posao... I onda kad tim danima kad radim kraće, želim da se posvetim porodici i prijateljima, druženju a ne da sređujem kuću i kuvam, za sve sam bahata i razmažena. Pa ja sam te pare zaradila, ja ću njima da platim ženu koja će da zategne po kući šta treba, skuva nam ručak, ode u nabavku, ne očekujem to za džabe... Za šta toliko radim ako ne mogu i da uživam u životu malo... Ali neee, ja sam "dama koja mora da ima kućnu pomoćnicu"...
347
10
17
share
odobravam
osuđujem

#2378329
56m
Udala sam se 600km od kuće daleko. 5 mjeseci poslije sam saznala da me laže oko primanja i rekao je tada da me se to ne tiče. Trpila sam i pokušavala da popravim sve mjesecima. Laži, obmane, nepoštovanje dogovora od prije braka... On ne želi da ide iz roditeljske kuće u kojoj mu svi idu niz dlaku. A radi 60km daleko i imamo novca za život tamo. Oboje smo VSS. Ja sam s bebom od 9 mjeseci prešla u taj grad u kojem on radi. Iznajmila stan. A on kad je birao između nas i rastave braka izabrao je rastavu. A procjenjivala sam ga 2 godine prije braka...da ne pogriješim. Kako se ljudi znaju promjeniti, nije mi jasno...
261
33
13
share
odobravam
osuđujem

Zaljubio sam se u sestru mog najboljeg prijatelja skupim ja hrabrosti da mu kažem kad on kako sam mu rekao skoči i istrče iz sobe meni srce da stane mislim gotov sam kad vuče on nju za ruku i stavlja je kod mene u krilo i kaže spasio si me muke samo o tebi priča ubi me u pojam više poljubite se a mi ko deca se kikotali i ljubili ja 54 godine ona 52 .
737
46
42
share
odobravam
osuđujem

Radim u školi stranih jezika i svidja mi se učenik koji se sprema za nivo Proficiency C2. Mislim da se i ja njemu svidjam ali on je ‘93 godište a ja ‘85. Skoro sva interesovanja i hobiji nam se poklapaju ali razlika u godinama se čini velika. Ne znam kako da se postavim prema njemu a drugi učenici na času kao da primećuju nešto.
427
46
20
share
odobravam
osuđujem

Kad sam u bedu, patim i za onim iz trećeg osnovne što sam ga ispalila.
622
34
11
share
odobravam
osuđujem

Fakultet je od mene napravio jedno bezvoljno go*no.
689
32
8
share
odobravam
osuđujem

Moje pijenje kafe: 5min kafa - 15min WC šolja.    
646
34
14
share
odobravam
osuđujem

Kad god idem na ispit idem u fulu sređena, da ako padnem, padnem sa stilom.    
855
94
15
share
odobravam
osuđujem

Prestala sam da se depiliram pre tipa mesec i po kad me momak ostavio. Razlog je taj što se bojim da ako ga sretnem "sređena" ću posustati i otići za njim gde god. Ovako glumim nezainteresovanost i ponos, a zapravo jedino što me sprečava da skočim na njega je moja šuma tamo dole.
932
168
37
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva