Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2171692
17m
Nervira me kada neko glasno žvaće žvaku, mljacka, hrče... Ne znam zašto ali tada bih mogla da ubijem nekog. Jednostavno poludim.
130
10
0
share
odobravam
osuđujem

#2171686
35m
Imala sam najbolju drugaricu, od detinjstva. Živimo u istoj ulici. Družile smo se kroz celu osnovnu, bile nerazdvojne, konstantno visile jedna kod druge, znala sam sve o njoj, a i ona o meni. A onda je došla srednja škola i mislile smo da to ništa neće promeniti. Prvih godinu dana smo se viđale s vremena na vreme, iako smo imale različita društva. Već sledeće godine samo je prestala da mi se javlja. Niti smo se videle. Pitala sam je zašto, i to dosta puta do sad, ali je njen najveći argument: nismo ista smena, obaveze. Već dve godine zaredom mi nije došla na rođendan (prošle godine uz izgovor da ide na neki drugi, ove godine mi čak nije ni otvorila poruku). Već sam i prestala da se trudim, niti mi to predstavlja neki problem u životu, ali mi je ponekad toliko krivo da zaplačem. Krivo mi je jer osobe koju sam poznavala kao rođenu sestru, koju sam volela najviše na svetu i sve sam bila spremna da dam za nju, odjednom u mom životu nema. Ali eto, život ide dalje, možda je tako i bolje.
226
6
0
share
odobravam
osuđujem

#2171388
54m
Moj muž za sve traži dozvolu svojih roditelja. Dok je njegova majka govorila kako ne treba da imamo decu dok ne kupimo našu kuću (podstanari smo), pa dok ne odemo da radimo u inostranstvo - ni moj muž nije želeo decu. Sad odjednom kad su njegovi počeli da nas dave što nemamo decu, odjednom ih i on želi. Ja sam ih pre želela, ali sada jednostavno ne osećam to više, a oni svi vrše pritisak na mene. Mislim da je ovo početak kraja našeg braka.
354
16
4
share
odobravam
osuđujem

Držala sam bebu svoje drugarice malo duže, posle toga nisam mogla da podignem kašiku koliko su me ruke bolele... Plašim se kako ću svoje dete da čuvam, inače sam sitnija osoba, nadam se da ću da ojačam do tad...
431
16
9
share
odobravam
osuđujem

Jeste. Ljubomorna sam na svoju prijateljicu. Ljubomorna sam na njeno bogatstvo. Ljubomorna sam na njen daljnji trud u životu iako ima sve. Ljubomorna sam jer ima dečka koji je najjači u gradu po svemu. Ljubomorna sam na njihovu vezu jer im je najveća svađa, u vezi toga je l ljepši njen bmw ili njegov audi. Ljubomorna sam zbog toga što nemaju briga ko će platiti račun. Ljubomorna sam zbog toga što ima sve a tako je blaga prema ljudima. Ljubomorna sam na to što bez obzira što ima sve opet je dobra osoba. Ljubomorna sam na to što ona stvarno voli i stvarno je voljena. Mrzim sebe.
1046
1382
60
share
odobravam
osuđujem

Kaže se kako zračiš tako i privlačiš. Izgleda da ja zračim kao nuklearni reaktor, sve neki radioaktivni oko mene.
714
23
12
share
odobravam
osuđujem

Imam 21god. Majka mi je ušla na facebook profil i čitala poruke sa najboljom drugaricom...uz opravdanje "kad nećeš ništa da mi pričaš ja moram ovako"...malo je reći da sam umrla 5-6 puta za to vreme dok ja glupača nisam ukapirala da treba samo da obrišem chat preko telefona. A ni nju ne razumem, valjda imam pravo na svoj život i da neke stvari sačuvam za sebe. Živim normalno, nisam neka lujka koju moraju da paze 24h da ne napravi neku glupost.
592
86
18
share
odobravam
osuđujem

Imam problem s viškom kilograma ceo svoj život, ništa drastično ali ipak vidljiv višak postoji. Na fotografijama koje objavljujem na društvenim mrežama taj moj višak se i ne primećuje toliko. Ne, razlog tome nije korišćenje fotošopa ili razni efekti nego jednostavno umem da zauzmem pravu pozu a i da se obučem u skladu s kilažom i prikrijem to. Razlog zašto ovo pišem je taj što sam pre par meseci počela da se dopisujem s jednim dečko. Pošto trenutno radi u inostranstvu i dolazi preko leta samo smo se dopisivali, razgovarali i naravno razmenjivali fotke. Nije krio da je oduševljen kako mojim izgledom tako i razmišljanjem, stavom i bukvalno je jedva čekao da dođe u Srbiju i upoznamo se. Tek nedavno dotaknemo se teme visina/težina i pošto sam smatrala da nemam šta da krijem iskreno mu kažem koje su brojke u pitanju. Evo već dva meseca ni traga ni glasa od njega. Ja sam se bacila na dijetu i trening u međuvremenu i ne mogu da dočekam da okačim fotku nove mene za gospodina površnog.
2411
137
66
share
odobravam
osuđujem

Neverovatno je, prijavim se na desetak oglasa za posao i pola ih traži bukvalno u isto vreme na isti dan da dođem na razgovor.
737
15
11
share
odobravam
osuđujem

U osnovnoj školi svaki pismeni zadatak mi je počinjao sa: Bio je lep i sunčan dan... :D
909
25
18
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva