Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Zaljubila sam se u svog ličnog trenera. Kliše, znam. Prvi put kada smo se sreli sam bila sa drugaricama na treningu i on je pitao mene da li je nama potrebna pomoć. Tad sam mu rekla da imam problem sa kičmom. Nakon par dana opet dolazim sa drugaricama i on mi prilazi i kaže da zna neke vežbe za kičmu i pokaže mi ih. Onda je bilo vanredno stanje i teretane nisu radile 2 meseca. Kad sam došla prvi put na trening, tako se slatko nasmejao kad me je video. Bila sam na traci za trčanje i on je sa mnom tu proveo pola sata pričajući mi o sebi i postavljajući meni ličnija pitanja. Juče sam bila sama u ženskom delu i proveo je sa mnom ceo moj trening, više od sat vremena, iako je bilo drugih žena na traci i drugari su mu bili tu. Jednom se ponudio da me odveze do stanice, ali sam ja odbila iz meni nepoznatog razloga. Stalno imamo kontakt očima i stalno se raspituje o meni. Zaljubila sam se kao tetreb, ali ne znam šta i kako dalje.
388
31
2
share
odobravam
osuđujem

Raskinula sam sa dečkom jer je njegova ljubomora postala preterana i svakog dana bismo se svađali bar pola sata. On je u poslednjem periodu veze pokušavao da se promeni i stvarno se ta ljubomora nije primećivala ali se meni sve već smučilo i samo sam razmišljala o raskidu. Sada kada više nismo zajedno i shvatam da više nećemo imati nikakav kontakt previše krivo mi je i fali mi trenutno ali valjda će i to proći uskoro..
331
49
2
share
odobravam
osuđujem

Čula sam kako komšinicu tuče muž zvala sam policiju, neko me izgleda vidio kako razgovaram sa policijom jer je ona kasnije došla na vrata da viče na mene i da mi preti. Rekla je da će mi polomiti nos ako se opet budem mešala. Samo sam htela da pomognem jer je žena stalno modra, muž je tuče do iznemoglosti, nekoliko puta je u bolnicu završila.
648
22
22
share
odobravam
osuđujem

Ne volim debele ljude. Prilično sam siguran da ako su aljkavi prema svome tijelu, da su tako aljkavi i prema svemu ostalome u životu. Osim toga, vrlo je ružno za vidjeti svo to salo i debele ruke i noge kod nekoga. Nikada ne bih mogao biti u vezi s debelom osobom!
272
782
39
share
odobravam
osuđujem

Najbolji osećaj mi je kada uspem da iskontroslišem sebe i potisnem želju za nečim čemu sam rekla ne.
757
11
3
share
odobravam
osuđujem

Са 20 сам баталио факултет и почео се бавити пољопривредом. Сматрали су ме за дебила, пропалицу, неразумног човека. Од тада је прошло 10 година. Имам своју фирму, где производим разне производе од органских јагода, и продавницу, где их продајем по високој цени. За деценију бављења пољопривредом, никада нисам био на губитку. Месечно зарађујем око 100 000 чисте зараде, а ови с факултетима раде за дупло мање и срећни су. Но, битно је да имају диплому, некима je то ипак најважније у животу.
679
151
31
share
odobravam
osuđujem

Mama je ljubomorna na mene. Nikada me nije zagrlila, utešila, pitala kako sam. Bili su tu jer su morali po zakonu. I sad se pitam zašto ne odem od njih, jednostavno sam previše uplašena. Imam preko 40 godina.
192
725
19
share
odobravam
osuđujem

Moj tata je građevinski inženjer i neke projekte čuva na CD-u. Našla sam kutiju sa puno njegovih diskova i na svokom je pisao neki dosadni naziv tipa : ,,Projekat za tunel taj i taj" Međutim na jednom je pisalo ,,Alisa u zemlji čuda". To me je baš zainteresovalo jer se Alisa u zemlji čuda često koristi kao metafora za nešto čudno, bolesno, jezivo. Na primer čitala sam knjigu novinara koji istražuje Deep Web i on sebe poredi sa Alisom u toj knjizi. I ja stavim CD u kompjuter očekivajući da ću pronaći nešto uznemirujuće ili ću možda otkriti neku mračnu tajnu svog oca. Kad ono na CD-u neko čita bajku Alisa u zemlji čuda na engleskom, a moj otac to uzeo da bi učio engleski. Zaista gledam previše filmova. Veliko razočarenje.
966
117
27
share
odobravam
osuđujem

Privlačim nesreću kao magnet. Doslovno sve što mi se desilo je nevjerojatno i neshvatljivo normalnoj osobi sa zdravim životom. Toliko loših koincidencija koje idu kao domino efekt, samo što im nema kraja. I dešavanju se sa i bez mog uplitanja. Sasvim svejedno. Ikakav trud je uzaludan.
649
32
19
share
odobravam
osuđujem

Kada bi god bivša puno povrjedila ja bih svakoj novoj bio sve bolji i bolji. Ljude ne možete povrjediti lošom osobinom tada vas žale već dobrotom. A dobrota boli najviše.
911
40
16
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva