Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Bila sam na semafor žurki gde zauzeti nose crvene svetiljke a slobodni zelene. Žute nose neopredeljeni. Prvi put sam stavila zelene svetiljke i niko mi nije prišao. Par meseci kasnije bila je ista žurka u gradu i ja sam nosila crvene svetiljke. Bilo je toliko njih koji su mi prilazili to veče.. Zašto muškarce peivlače zauzete devojke?
40
8
2
share
odobravam
osuđujem

#2474472
26m
Bio sam tri godine u vezi sa curom. Nije bilo uvijek idealno, ali smo se iskreno i ludo voljeli. Ja bih dao sve za nju i ona za mene. Stvarno se trudila da mi ugodi. Bila mi je velika podrška i vjerovala je u mene. Imali smo plan. Da se jednog dana vratimo u naš mali grad i da stvorimo obitelj. Stvari su se iskomplicirale. Puno stresa sa moje i sa njezine strane dovelo je do toga da se više ne razumijemo. Ja sam prekinuo jer sam mislio da to više nije to. Bilo mi je jako žao , ali učinio sam to. Prošlo je dvije godine od tad, a meni ne prođe dan da ne razmišljam o njoj. Ona si je već nakon par mjeseci našla drugoga i sad su već u ozbiljnoj vezi. Ne mogu se pomirit s tim što sam ju izgubio i još uvijek vjerujem , da ako nam je suđeno da ćemo se opet naći. Mislim da svi dobijemo priliku upoznat ljubav svog života. Ona je moja. Ako volite nekoga ne puštajte ga nego se potrudite razumjeti jedno drugo i opraštati. Nemojte slušat druge. Čvrsto se grlite i stalno se trudite.
107
36
4
share
odobravam
osuđujem

#2474388
46m
U osnovnoj školi, bili smo na času fizičkog, trčali smo 300m. U moj razred išla je devojčica sa posebnim potrebama, ja sam namerno usporila kako bi me ona prestigla, automatski bila sam poslednja. Kada sam stigla do cilja nastavnica fizičkog me je bukvalno isprozivala jer me je ona prestigla. Celo veče sam se osećala loše kada sam shvatila koliko ograničenih osoba ima, a ja sam ustvari samo želela da se ona oseća bolje i da ima onako lep osećaj da je dobra u nečemu.
458
7
14
share
odobravam
osuđujem

Prelazim da živim kod dečka danas. Moji su od toga napravili takvu dramu kao da idem u rat i neću se vratiti više.. Mama ide po kući i plače, deda i prababa su isto protiv toga čak su rekli ni na sahranu da im ne dođem ☹ , tata je jedni koji me podržava. Teško mi je što me ne razumeju, ali se nadam da će uskoro prihvatiti situaciju takva kakva je.
338
18
23
share
odobravam
osuđujem

Danas sam prvi put u životu imala iskren razgovor sa tatom, siti smo se isplakali i ispričali. Saznala sam mnoge stvari o njemu i o porodici, o životu. Na kraju sam mu sela u krilo i briznula u plač kao mala devojčica, rekla sam mu sve što mi leži na srcu nakupljeno godinama. Osetila sam neverovatno olakšanje posle toga. Volim te tajo najviše na svetu i koliko god godina imala uvek ću biti tvoja mala dvojčica❤.
434
18
10
share
odobravam
osuđujem

Pre 13.godina moj dragi i ja smo privatno stanovali, u nekoj sobi, nismo imali ni za ceo stan. Jeli viršle, pili pivo od 2l, često preskakali oboke... Sećam se da smo se tad "tešili" da će nam nekad sve to biti smešno. I jeste. Sada imamo naš stan, zajednički biznis, ja čak i kozmetički salon, uskoro završavamo zidanje kuće kakvu smo oduvek želeli, a najbolje od svega su naših troje dece!!! Često se setimo kako je nekad bilo, i znam da i sada ima takvih mladih ljudi. Želim da im ova priča bude vetar u leđa.
775
28
17
share
odobravam
osuđujem

Što je veća kilometraža između mene i mojih krvnih srodnika, to sam srećnija.
688
17
7
share
odobravam
osuđujem

Moje ime je Dino, pas mi se zove Merlin!
730
29
13
share
odobravam
osuđujem

Sviđao mi se lik, napokon ugovorimo kafu. Ja se nešto kao sredila, sva uzbuđena, reko' evo ga prilika. Kontam doći će na kafu, pa ćemo se raspričati i tako... prerašće u nešto više (ne mislim seks). Došao on, sjeo pola sata, popio kafu, otišao. I tako sve u životu...
669
20
27
share
odobravam
osuđujem

Sviđa mi se jedan bucmastiji, pomalo proćelavi kolega sa faksa. Rekla sam to samo najboljoj kolegici i najboljoj prijateljici i obje su bile apsolutno protiv toga. "Nije baš visok, a i gle mu kose. Ne radi si to, a ni nama." "Tog idiota nemoj ni gledat, ima više kila od odojka kojeg se sprema za Božić i navodno je probo nešto već s Antonelom." Ja sam ostala u šoku koliko površne mogu biti. Izgled ne čini čovjeka, a ako je stvarno idiot ili nešto slično, onda ću to osobno, u razgovoru s njim saznat. Poruka je poslana, odmah je rekao da može i idući tjedan ćemo na kavu kad smo skupa na faksu. Pa da vidimo :)
874
35
35
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva