Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Tokom zadnjih 5 godina donirao sam spermu 137 puta, od kojih su 111 puta uspješno došli do jajne ćelije. Ponosan sam jer znam da je to jedini način na koji ću postati otac.
520
91
15
share
odobravam
osuđujem

Naš sin idalje živi s nama, završio je fakultet, radi, a on i devojka su planirali kupovinu zajedničkog stana, pa su štedeli što više su mogli. Neki dan mi ona dolazi, plače, skoro se onesvestila. Pokazuje mi slike mog sina (koji je navodno na poslovnom putovanju) kako ljubi neku drugu devojku u nekom noćnom klubu. Tu sliku joj je poslala kolegica koja prati stranicu tog noćnog kluba na nekoj od društvenih mreža. Ostala sam bez teksta. Kroz plač mi njegova divna devojka govori kako je njoj tu istu noć izjavljivao ljubav preko poruka itd... On danas treba da se vrati kući s "poslovnog puta". Dočekaće ga zaključana vrata i stvari u dvorištu. Ako sam doprinela odgoju takvog gada, više ga neću hraniti niti mu pomagati!
1512
54
26
share
odobravam
osuđujem

Nisam imala gel za tuširanje, pa sam se okupala šamponom za veći volumen. Sad strepim hoću li postati vukodlak...
603
186
19
share
odobravam
osuđujem

Kajem se što nisam više bežao sa časova dok sam bio u srednjoj...
1012
78
11
share
odobravam
osuđujem

Sutra polažem 3 ispita. U isti dan. Dođe mi da se ubijem.
1087
40
23
share
odobravam
osuđujem

Moj kum je najbolja osoba na svetu, znamo se 100 godina i uvek je bio isti!
984
23
10
share
odobravam
osuđujem

Koliko me samo može izbezumiti situacija da mi trebaju naočare da nađem naočare...
949
15
6
share
odobravam
osuđujem

Mislim da kada bi moj muž imao da bira između mene i njegovog najboljeg prijatelja izabrao bi njega...
740
250
24
share
odobravam
osuđujem

Nisam prijateljicama rekla kad sam dobila posao. Nisam im logično ni rekla da sam dala otkaz. One su meni prestale da pričaju skoro sve i komunikacija nam se svodi na prepričavanje starih bisera, poneke nebitne novosti i to je to. Probala sam to da promenim, pričala neke relevantnije stvari, ali nisam dobila reciprocitet. Pritom se znamo godinama, ali eto. Kad nemaš s kim da stvarno razgovaraš, to guši.
1014
38
12
share
odobravam
osuđujem

Kad je moj ćale bio u ranim dvadesetim njegova rođena tetka je htela da ga vodi u Ameriku da tamo radi u hotelu njenog muža jer su imali osoblje sastavljeno iz bivše SFRJ i trebao im je neko njihov da to osoblje nadgleda jer su ih potkradali. Ćale je hteo da ode, ali ga nije pustila njegova majka koja se tom prilikom i posvađala sa tom tetkom inače njenom rođenom sestrom. I baba i njena ta sestra iz Amerike su odavno mrtve, ali nisu progovorile nikada. Zbog njihove svađe ne komuniciraju ni ćale ni rodbina iz Amerike i svaki dan ga molim da nekako uspostavi kontakt sa njima i da me pusti da idem da ne bi napravio grešku kao što je njegova majka napravila sa njim, ali on se zainatio i neće.
923
123
18
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva