Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2273306
12m
Nada Macura me je u busu pitala gde sam kupila jaknu.
144
4
0
share
odobravam
osuđujem

#2273684
32m
Bila sam spremna zbog njega da pješačim na posao sat vremena tako da ga mogu pratiti, a to znači da automatski ja dolazim ranije 2 sata na posao i čekam (radimo na istom objektu, za različite firme). Bila sam spremna studirati, paralelno raditi, učiti nešto 3.nevezano uz faks (pokretanje našeg posla). Bila sam spremna odreći se dijela svog slobodnog vremena da kompenziram naše neviđanje. Mislila sam i da sam loša ako ne prihvaćam neke njegove stavove, zato sam se trudila gledati iz njegove perspektive i složiti se s njim i kada nije bio u pravu.On nije. On ne studira, ima duplo više slobodnog vremena od mene, ali je jadan uvijek umoran. On je dao obećanja i mislio da je to dovoljno. On je mogao učiti samo kada je imao inspiracije. Nije htio odbaciti dio svog slobodnog vremena. Bio je jak na riječima, ali nikada na djelima. Bila sam spremna na svašta, danas sam spremna da ga ostavim.
331
23
0
share
odobravam
osuđujem

#2273179
50m
Više volim svoju ženu od dece.
446
85
17
share
odobravam
osuđujem

Nema ničeg goreg nego kad saznaš da ti se devojka prostituiše! Sve to samo da bi zarađivala prokleti novac na taj beskrupulozan način! A ti je voliš, ne veruješ drugima, spreman si sve da uradiš za nju i onda dođu slike i snimci koji ti dokazuju suprotno! Na kraju, poenta jeste da je svrha naše veza i moje ljubavi prema njoj bila ta što je uvidela da sam se zaljubio, da je poštujem i volim, pa je želela da to iskoristi kako bi povratila poverenje oca koji je se sramio! Eto kako čovek može da ispadne budala kad je dobar, kad voli i kad veruje!
458
40
14
share
odobravam
osuđujem

Smatram da djevojkama i muškarcima koji se nisu oženili do 30. godine nešto stvarno fali.
233
1102
55
share
odobravam
osuđujem

Ono što sam vremenom naučila jeste da, ukoliko se nalazimo u dilemi, koju god odluku da izaberemo, kajaćemo se. Jer eto, uvek postoji to šta bi bilo kad bi bilo, možda bi bilo sve drugačije. Jednostavno ne znamo da cenimo to što imamo i uvek želimo ono drugo. 
747
30
14
share
odobravam
osuđujem

Završila sam fakultet. Ukupno 17 godina obrazovanja i nerviranja u mom životu. Odgovorno tvrdim: Ništa gluplja ne bih bila i da sam se obrazovala 8 godina.
1118
110
14
share
odobravam
osuđujem

Ne želim da napravim dete dok ne budem siguran da ću moći  da mu pružim sve što mu je potrebno.
1364
73
20
share
odobravam
osuđujem

Moja majka misli da sam Don Juan sve od trenutka kada mi je pronašla kutiju kondoma u ladici ( dobio sam ih za 18-i rođendan). Btw sad imam 25.
1012
30
14
share
odobravam
osuđujem

Ko šta radi, ja sakupljam svoje dlake po stanu! Ovo nije normalno više! Svuda ih ima, u kupatilu ih non stop skupljam jer se vide na pločicama, po tepisima katastrofa, po krevetu i posteljini gde spavam, peškirima... a najgore mi je kad operem kosu pa osušim, tad lete na sve strane kad god se pomerim! Užas jedan. Živim sama ali će doći taj dan da ću živeti sa dečkom i tačno ću umreti od sramote. Mnogo se grozim same sebe, znam da mnoge devojke imaju problema sa opadanjem kose, ali ovo je neviđeno.
1050
86
61
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva