Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Nekako ne mogu da budem u vezi. Zanimljiv mi je samo flert na početku, tada se osjećam kao dijete. Kasnije izgubim volju za bilo čim i hoću nešto novo. Ne znam kuda ovo vodi.
92
16
2
share
odobravam
osuđujem

Ne znam da li je normalno, ali i nakon 10 meseci raskida, ja patim za njim iako on ima novu devojku. Duša mi se kida kada ih vidim, želim samo da prestane.
96
11
2
share
odobravam
osuđujem

Radim u inostranstvu i deo mog posla uključuje rad sa novinarima, medijskim kućama i tv stanicama. Ne znam kakva je situacija u našim državama, ali 99% tih novinara će reći ono što misle da će povećati gledanost i klikove, a ne istinu ili objektivni, činjenični komentar. Pritom ne pričam o tabloidima, u pitanju su urednici i novinari prestižnih novina i emisija - nažalost. Zbog prirode posla moram da pratim vesti i novinske članke tog tipa, ali svima u mom okruženju govorim da im ne veruju ni reč i da se informišu putem nezavisnih medija, jer je većina toga što vidimo na ekranima i trafikama polovična i selektivna vest.
103
7
5
share
odobravam
osuđujem

Ukratko...ukrala sam momka jednoj svojoj prijateljici i nikada u životu nisam bila sretnija.
24
225
14
share
odobravam
osuđujem

Radim kao građevinski inženjer, i mogu da vam kažem da je prosek na gradilištu oko 50 godina, i retkost je videti nekog mlađeg, došao sam do zaključka da će ova zemlja plakati za majstorima, kod nas na gradilištu majstori imaju platu od oko 1200e, fizikalci oko 700, ali još nisam naišao na nekog klinca koji hoće time da se bavi, lakše je raditi u kafiću za neku mizeriju nego imati platu veću nego u pola EU. Najlakše je sedeti i kukati.
138
48
18
share
odobravam
osuđujem

Bivši muž me je ostavio nakon 2 godine braka jer sam neplodna i ne mogu prirodno zatrudniti. Ali više me je povrijedio mamin komentar "moraš ga razumijeti, dijete moje, pa kakve mu koristi od tebe bez djece". Od tada riječi nisam s njom progovorila, to je bilo prije 13 godina. Danas imam divnog muža i dva sina, blizanci, s kojima sam ostala trudna uz IVF i imaju 6 godina. Mama je umrla, a nikada nije upoznala unuke - sestra mi zbog toga zamjeri, ali nije mi žao što se nismo pomirile i što nije upoznala unuke.
272
79
16
share
odobravam
osuđujem

Radim u Nemačkoj kao farmaceut jedno 7 meseci. Dođe mi neka Hrvatica, vidim na receptu "naše" ime i prezime. Pozdravim je sa "dobar dan" a ona me pita da li govorim hrvatski. Rekao sam "ne ali dolazim iz Srbije" (inače nisam Srbin). Odmah joj se izraz lica promenio i ostatak razgovora je bio na nemačkom. Ali zato došla istog dana jedna starija baka, Bugarka, desetak minuta nije znala s kolegom Nemcem da se sporazume. Ja se sa njom lepo ispričao na ruskom, triput mi se zahaljivala što sam joj objasnio za šta su lekovi.
358
20
46
share
odobravam
osuđujem

Mojoj ženi sam ja bio prvi. Kad sam je upoznao nije mi palo napamet da bi mogla biti nevina. Imala je dovoljno godina, lepa, obrazovana i zabavna. Ona je imala svoje razloge čekala pravog itd. Bilo je sramota da mi to prizna, meni je sve to bilo nebitno jer sam bio zaljubljen u nju. Stoga, nemojte da se opterećujete glupostima, radite na sebi pa će muškarcima biti svejedno da li ste i koliko partnera imali.
378
25
24
share
odobravam
osuđujem

Dve godine sam se ložila na komšiju. Skupila sam m**a i poslala mu prva poruku na fb. Evo već pola godine smo zajedno i saznala sam da je i on u mene bio zaljubljen ali ga je bilo strah da ću ga ispalit ako se javi.
420
17
3
share
odobravam
osuđujem

Doživela sam da mi poslodavac kaže radi do kad možeš.
397
14
3
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva