Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


#2556846
16m
Koliko god imao obaveza petkom, uvek se najbolje osećam tog dana, bez obzira na sve.
20
0
0
share
odobravam
osuđujem

#2557078
35m
Ne znam ni zašto ovo pišem, ali moram. Imam odličan posao, slobodnog vremena koliko hoćeš. Para isto. U jednom momentu sam našao 500 evra u jakni a da nisam primetio da mi fale. Velika porodica svi živi zdravi. Ali me depresija lomi da je strašno. Probao sam sa razgovorima, putovanjima, promenom mesta prijatelja svega. Problem je u meni samo ne znam šta. Pretpostavljam da su u glavi neki kablovi pogrešno prespojeni. Prelep život obojen u tugu.
45
1
0
share
odobravam
osuđujem

#2557026
54m
Dopisivao sam se skoro 4 godine sa jednom devojkom koja živi na par sati od mene.. Na početku je to bilo sve iz zezanja, tu i tamo u nedelju dve, mesec..bi razmenili koju poruku i to je to.. Kasnije tj poslednjih godinu možda malo više, to je preraslo u svakodnevno dopisivanje i pričanje itd.. Više puta smo se dogovarali da se upoznamo, uvek nas je nešto sprečavalo, više nju nego mene..i razumeo sam to na neki način..i onda rešimo konačno da kad se vratim (jer sam u međuvremenu bio u inostranstvo da radim) da se upoznamo, da bi nekoliko dana pre nego sam hteo da se vratim na moju poruku koju sam joj poslao ne dobio baš nikakav odgovor, iako je videla poruku, sačekao sam, onda sam i zvao i isključivala je, da bi me na kraju blokirala.. Čemu? Čemu to? Ne mogu da shvatim da postoje takve devojke-osobe uopšte.... Ja sam se zakleo ne bih joj nikad ni pisao više, ni odgovarao, niti me zanima više, fizički, jer to je dno dna što neko može da uradi u doba internet upoznavanja.
86
7
0
share
odobravam
osuđujem

Zadnja sam godina srednje škole (ekonomska) i najveća želja mi je da se odmah zaposlim u struci i da se polako osamostaljujem. Želim si platiti teretanu, voditi zdraviji život, štediti za vozački i mnogo toga. Prosto ne želim potrošiti još najmanje 5 godina na studiranje. Nadam se da će mi se želja ostvariti.
171
19
0
share
odobravam
osuđujem

Не могу да разумем сврху инстаграма и разум његових корисника. Ти људи треба да посете психолога, јер заиста није нормално гледати слике неких дебила, који се сваки час сликају и каче то на ту квазидруштвену мрежу, док живот поред њих пролази. Сматрам да ти људи имају озбиљне менталне проблеме. Постојање и коришћење фејсбука мање-више има логике, али инстаграм... Осуђујте колико хоћете, али гледати те дебиласте слике, често и по више од сат времена дневно је антисоцијално и деструктивно по човекову психу.
207
109
0
share
odobravam
osuđujem

Sa godinama mi je sve bitnije da je osoba uredna i čista više nego prirodna ljepota.
411
9
0
share
odobravam
osuđujem

Da se ponašam i imam stav konstantno u životu kao posle 5 rakija, imao bih milione i maltene svaku ženu koju poželim. To samopuzdanje, taj stav, ta volja za životom... Ma idi.
498
39
0
share
odobravam
osuđujem

Imam druga koji ima glas kao paja patak.
437
16
0
share
odobravam
osuđujem

Jedino što me izvlači iz depresije je pozitivno društvo.
597
15
5
share
odobravam
osuđujem

Svaki put kad zaključam vrata uvijek pokušam opet otvoriti vrata da se uvjerim da su zaključana.
786
15
7
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva