Prijava komentara

     Zašto želite da prijavite ovaj komentar? (Primer: vulgaran, uvredljiv, irelevantnan,...)
Prijavi Nazad
Vaša ispovest je uspešno poslata i uskoro će se naći u sekciji Budi Admin.
Ne možete ostaviti više od 1 ispovesti dnevno.


Sinoć na Valentinovo dolazim u stan i tamo me dočekala moja djevojka. Spremila večeru, kolače, poslije zapalila svijeće i presvukla se u sexy obleku.. pređemo u spavaću sobu. I ja zaspim. Preko 12h na poslu sam i tako danima. Jutros sam se u šest probudio, da idem na posao, ona na drugoj strani kreveta u pamučnoj pidžami, nije se pomjerila ni kad je moj alarm zvonio, a inače ustane sa mnom piti kafu prije posla. Znam da je ljuta ali ja sam slomljen od posla.
891
233
0
share
odobravam
osuđujem

Supruga i ja ne osećamo potrebu da vodimo ljubav svako veče. Više volimo da pogledamo film, mazimo se, češkamo.
1193
54
0
share
odobravam
osuđujem

Imala sam momka koji je lagao apsolutno sve. Imao je toliko fantastične priče. Najgora od tih laži je bila da mu rođeni brat uopšte nije brat (niti rođak).
821
58
0
share
odobravam
osuđujem

Životna želja mi je da neko peva pesme koje ja napišem. Svi mi kažu da imam talenta, a ja ne znam odakle bih krenula... Pišem stalno, ali kome moje reči da pokažem?
690
28
2
share
odobravam
osuđujem

#2855528
10h
Prilazim samo devojkama sa malim grudima.
738
186
8
share
odobravam
osuđujem

#2855535
10h
Izabrala sam najbolju prijateljicu za kumu. Sada videh nije najbolja prijateljica, a i kuma je iz kurtoazije. Pretužno...
828
53
7
share
odobravam
osuđujem

#2855574
10h
Pre otprilike dve nedelje oko 4 časova ujutru vraćala sam se iz noćnog provoda i čekala šesnaesticu na Zelenjaku do Novog Beograda. Pored mene su stala dva momka za koje sam prvo mislila da su Rusi jer su prebrzo govorili, a ipak sam razumevala neke reči. Načuljim uvo i čujem da su Piroćanci koji su govorili svojim dijalektom. Koliko sam uspela da razumem iz priče ovaj jedan radi u Beogradu, a drugi je došao kod njega za vikend, obojica trešteni pijani. Toliko su se slatko smejali, čavrljali i jeli neku picu da je bilo uživanje slušati ih i gledati. Volim taj južnjački dijalekat i mogla sam da se zaljubim u obojicu samo slušajući ih. Čekali smo bus oko 45 minuta, a za to vreme oni su prevrnuli priču o noćnom provodu u Beogradu, o nekoj Jeleni i Milici, o rođendanu ovog što je došao za vikend... ma bili su mi toliko slatki da mi došlo da im tražim brojeve.
1215
112
7
share
odobravam
osuđujem

#2855683
11h
Pre oko godinu dana sam dobila genitalni herpes, i to tokom sexa sa dečkom sa kojim sam i dalje u vezi, i sa kojim sam izgubila nevinost. Doktorka mi je rekla da sam ja nosilac virusa, tako da se tokom tog jednog puta kada smo imali sex on aktivirao, jer sam tada pila jak antibiotik i imunitet mi je bio baš slab. Iako mi je ona rekla da on nije kriv, često pomislim da mi je možda on preneo, a da nije ni znao da ga ima (čitala sam da mnogi ljudi nemaju simptome). A on nije želeo da se testira, jer već ima herpes na usni i smatra da ne može da ga dobije i na genitalijama. Iako nam je lepo, u teškim momentima pomislim kako bi neki drugi partner odreagovao da mu priznam da imam herpes i odmah se uznemirim. Bilo mi je jako teško kada sam saznala, pogotovu što se kod nas to vezuje za promiskuitetne devojke i zvuci dosta "prljavo", a meni on prvi dečko ikad.. Često krivim sebe što nisam bila odgovornija kada je trebalo, ali ni na kraju pameti mi nije bilo da će ovo da mi se desi. :(
203
810
16
share
odobravam
osuđujem

#2855556
11h
Jako mi je krivo što ne mogu da pričam sa majkom kao svi ostali. Ona me prosto nikad ništa nije pitala i meni je glupo da sama započnem razgovor. Imam toliko toga što bih htela da joj kažem a ne mogu.  
1006
38
7
share
odobravam
osuđujem

#2855593
11h
U vezi sam sa dečkom koji me stvarno mnogo voli moraću da raskinem sa njim jer ja nisam dovoljno zainteresovana za njega I ne mogu da ga zavolim kao što on mene voli samo mučim sebe ovako ali i bolje sada da raskinem nego da se to tako vuče I da me još više zavoli ne želim da mu stvaram bol ali ću morati sad dok ne bude kasno.  
868
231
44
share
odobravam
osuđujem


Budi Admin!
Arhiva