Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2093897
08 Jan 17
Saznala sam juče, mesec dana pred venčanje da mi je verenik bio makro po klubovima pre par godina. Izvukao se iz toga kada je mene upoznao. Dve njegove zvanične bivše devojke su bile prostitutke i on ih je podvodio. U suštini im je izigravao paravan za te prljave poslove. Jedna od njih mi je sve ispričala iz osvete i pokazala dokaze šta je radio i sa kim. On je prema meni divan, savršen, volim ga najviše na svetu, ali ovo me je ubilo. Isključila sam telefon, ne javljam mu se. Nemam snage da ga pogledam u oči. Čitav naš život je jedna velika laž. Na lekovima sam i mislim da ću morati da idem kod psihijatra jer ću dobiti nervni slom. Ne znam čime sam ovo zaslužila u životu i gde mu je pamet bila da tako nešto radi. Još gore što uopšte ne znam kako da se iščupam iz svega ovoga jer sam suviše zaglibila. Barem da mogu da ga mrzim, bilo bi mi lakše. Neka je proklet lak novac i lake žene, i ljudi koji ih podvode i plaćaju. Uništavaju živote kome stignu, moj je uništen.
5115
1051
279
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 759   •   osudujem 1526   •   komentari 30
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579191   •   osuđujem 13472   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3157729

Studirajući u Novom Sadu dobijala sam jednom mjesečno torbu hrane iz rodnog grada. Čekajući bus na dolaznom peronu, koji je najčešće kasnio, primjetim par (momak i djevojka) koji pri dolasku svakog bu...(više)

odobravam 1759   •   osuđujem 16   •   komentari 0
Detaljnije