Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2170934
21 Apr 17
Imao sam neki stari polovan LG studentski telefon, koji je imao jedva memorije za par njenih slika i omiljenu pjesmu. Od mog podstanarskog stana do „letnje kuhinje“ njene tetke dijelila nas je samo jedna pjesma. Ta pjesma trajala je 6 minuta i 39 sekundi. U stvari, kada bih se vraćao, sjećam se da bi ta pjesma prošla i po 3 puta, ali kada je trebalo da dođem do nje, dok bi se instrumental pjesme polako gasio, ona bi već otvarala vrata i ljubila me, grlila, i tada bih bio siguran da jedna druga pjesma počinje. Nekoliko godina kasnije, trčao sam u isti podstanarski stan jer su roditelji došli u posjetu i pitao se ko li će biti ta osoba zbog koje ću tako istim intenzitetom da trčim - ali sa drugim motivom. Ona je već krenula drugim strujama, a moje vode, sada, 6 godina nakon našeg prvog plesa, 72 mjeseca poslije njenog pogleda u kojem sam znao da sam dobio bitku ali ne i rat, su 3500km daleko od njenih osmjeha ali molitve su nam na istim frekvencijama. Osjećam je.
2785
496
119
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#290

Ponekad pozelim da sam Goku! Motko, izduzi se :(

odobravam 1084   •   osudujem 46   •   komentari 37
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13486   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158241

U jednom slučajnom trenutku pronašla sam poruke s drugim djevojkama na muževljevom telefonu. Uglavnom su bile razgovori o raznim stvarima, pa čak i o seksu. Često bih primjećivala i njegove komentare ...(više)

odobravam 1267   •   osuđujem 68   •   komentari 0
Detaljnije