Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2185017
13 May 17
Bivšoj koja me je varala i koja mi se smijala kada sam je zadnju noć veze vidio u gradu sa drugim sam uspio naivnim emailom instalirati keylogger na kompjuter i sve što ukuca meni dolazi kao dnevni report na e-mail. Nakon tog raskida sam bio asocijalan pa sam vrijeme provodio koristeći dobijeni tekst. Sa lažnih profila bih odgovarao na komentare njene ekipe "ti si ona o kojoj xx priča da ima vaginitis" ili bih se javljao likovima sa kojima muti kao "dečko kojem je poznanica od xx rekla za poruke i jedva čeka da ih nađe u gradu". Uspio sam da je posvađam sa četiri od pet prijateljica. Kada je diplomirala i počela tražiti posao putem e-maila, firmama o kojima je za vrijeme veze pričala da su joj san bih slao psovke kao nastavak na poslate CV-eve (i onda obrisao iz outboxa) i onda bih poslao sa svog lažnog e-maila da sam njen psihijatar i da ona nije dobro tako da je ne kontaktiraju. Već šest mjeseci, svaka provedena sekunda u uništavanju nje je linija karme koju povučem sa osmijehom.
2769
10368
416
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#255

Posvadjala sam se sa cimerkom i sad rolnu toalet papira nosim u sobu jer ne želim da je i ona koristi.

odobravam 4689   •   osudujem 542   •   komentari 28
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13483   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158371

Ne znam da li iko obraća pažnju na ovaj detalj, ali ja to kad primjetim kod neke djevojke, njen maksimum je friendzone. Radi se o debljini noge iznad skočnog zgloba, taj parametar određuje u potpunost...(više)

odobravam 213   •   osuđujem 1208   •   komentari 0
Detaljnije