Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2242606
11 Aug 17
Ono što sam saznala tokom 10 godina od mature: 1. Najpopularniji se nekako "izgube". Niko više ne zna gde su i kako su, a niti ih zanima. Nekad ih sretnemo, uglavnom izgledaju lošije nego u srednjoj školi, ali ni to nije bitno. 2. Neko od osoba za koje to nikako nisamo očekivali (možda neko sa kim se uopšte nismo družili tokom srednje, ali se odatle znamo) će nam postati veoma blizak ili ćemo ga bar viđati i družiti se relativno često 3. Većina "Najboljih prijatelja" će se izgubiti iz našeg života u potpunosti u prvih par meseci 4. Većina najuspešnijih / najlepših / najostvarenijih ljudi koje znamo su tokom srednje bili "nevidljivi" 5. Parovi koji su zajedno tokom sve 4 godine uglavnom raskinu 6. Osim onog jednog para koji stvarno ostane "zauvek zajedno" 7. Većina profesora je u stvari bila potpuno fer prema nama iako to onda nije tako delovalo 8. Profesori koje smo najmanje voleli su nam uglavnom dali najbolje životne savete 9. Srećni smo zbog svake mrve znanja koju smo poneli odatle.
8252
350
134
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 4669   •   osudujem 66   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 224034   •   osuđujem 9006   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4227   •   osuđujem 1377   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2323844

U životu jedino i isključivo želim da imam pare. Možda ćete mi reći kako pare ne mogu da kupe sreću, ali svaki put kad sam imao para ja nisam bio presrećan, ali sam bar zaboravio na nesreću. Zaboravio...(više)

odobravam 1376   •   osuđujem 33   •   komentari 0
Detaljnije