Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2249772
23 Aug 17
Potpuno sam izgubila želju da se družim sa ljudima. To sam danas shvatila kad je moj momak trebao da izađe sa društvom, i jedva nekako me namolio da i ja izađem jer ne voli da ostajem sama kući. Tako mi se nije išlo da sam se malo i uplašila. Ništa to ne bi bilo čudno da nije svaki put tako, ali sam danas uvidela taj problem. Sa druge strane, kad razmislim svi ljudi su mi isti. Kao da su progamirani, sve što je u trendu se i te kako prati a već uveliko nam je nametnut taj "američki" fazon. Toliko sam se umorila od istih priča, ko je gde, sa kim i šta radi da više nemam živce za tako površne osobe. Svesna sam da ću izgubiti verovatno sve prijatelje zbog ovog mog ponašanja, ali ne dižem nos samo sam jako jako umorna. Sve češće mi prolazi misao kroz glavu da ako mi je sad ovako, šta će biti za 10, 15g? Prerano sam se umorila a nemam želju da to i popravim.
2707
198
43
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#255

Posvadjala sam se sa cimerkom i sad rolnu toalet papira nosim u sobu jer ne želim da je i ona koristi.

odobravam 4689   •   osudujem 542   •   komentari 28
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13483   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158371

Ne znam da li iko obraća pažnju na ovaj detalj, ali ja to kad primjetim kod neke djevojke, njen maksimum je friendzone. Radi se o debljini noge iznad skočnog zgloba, taj parametar određuje u potpunost...(više)

odobravam 213   •   osuđujem 1208   •   komentari 0
Detaljnije