Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2268348
18 Sep 17
U osnovnoj i srednjoj školi sam bio lijen kada treba da učim. U srednjoj sam padao na popravne, profesori i roditelji su muku mučili sa mnom, jedva sam dobijao prolaznu ocjenu (samo sam u četvrtom srednje prošao trojkom). Bio sam po mjesec dana u kazni, čak ni tada nisam ništa učio. Upisah fakultet i prve dvije godine sam učio samo ono iz čega imamo pitanja. Nisam imao uslov za drugu godinu. Prođu i te muke, jedva završih prvu i drugu godinu, a onda, na početku treće godine, jedna kolegica mi je zapala za oko. Crne oči, frćkava frizura, meden glas, dobra ćud, ma sve mi se sviđa kod nje. U srednjoj je prolazila četvorkom i peticom, ima radne navike i fakultet shvata ozbiljno. Peti semestar sam dao u roku. Sad za šesti učim svaku riječ sa slajdova, kao i ona. Da mi je neko pričao da ću dobiti toliku volju za učenjem, ne bih mu vjerovao. Ljubav sve pokreće, ljubav čini nemoguće. Ništa ne može motivisati čovjeka kao ljubav. S.M., gdje si bila ranije da me izlečiš od bolesti zvane ljenost?
6055
177
59
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#224

Jednom sam se, kad su neki likovi krenuli da me biju, sakrio u WC, a kad su hteli da provale vrata od WCa rekao sam im da se sazale jer imam proliv.

odobravam 13689   •   osudujem 377   •   komentari 38
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579206   •   osuđujem 13491   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#

odobravam   •   osuđujem   •   komentari
Detaljnije