Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2278148
04 Oct 17
Završila sam fakultet u roku, sa 22 godine. Odmah nakon diplomskog sam upisala Master i otprilike u isto vrijeme počela raditi. Posao je bio u školi, na zamjeni, i kada mi je istekao ugovor, posvetila sam se postdiplomskom i riješila četiri od šest ispita sa tri desetke i jednom devetkom. Dakle, prilično uspješno. To je sve bilo u periodu od oktobra do ovog ljeta, a posljednja dva-tri mjeseca, priznajem, uglavnom sam se odmarala jer sam se zaista istrošila. I tako, prije koju sedmicu neočekivano dobijem novi posao (ovaj put na duže staze) i počnem raditi, sva uzbuđena i puna optimizma, da bi mi majka (koja je, inače, vanredno završila privatni fakultet sa 40 godina i ne umije vezati prosto-proširenu rečenicu) s uobičajenim podsmijehom dobacila da sam se strahovito ulijenila, da ništa ne radim i da od mene nikad ništa neće biti. Malo je reći da se osjećam posrano.
5473
346
95
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 712   •   osudujem 1519   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 228909   •   osuđujem 12751   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4827   •   osuđujem 1615   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2474555

Moj dečko se popeo na stolicu i počeo da vrišti kada je video bubu. Od toga momenta nekako je potpuno pao u mojim očima. Pričao mi je prije kako je sam izbio dva muškarca. Ne ložim se na takve priče a...(više)

odobravam 789   •   osuđujem 1790   •   komentari 0
Detaljnije