Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2278148
04 Oct 17
Završila sam fakultet u roku, sa 22 godine. Odmah nakon diplomskog sam upisala Master i otprilike u isto vrijeme počela raditi. Posao je bio u školi, na zamjeni, i kada mi je istekao ugovor, posvetila sam se postdiplomskom i riješila četiri od šest ispita sa tri desetke i jednom devetkom. Dakle, prilično uspješno. To je sve bilo u periodu od oktobra do ovog ljeta, a posljednja dva-tri mjeseca, priznajem, uglavnom sam se odmarala jer sam se zaista istrošila. I tako, prije koju sedmicu neočekivano dobijem novi posao (ovaj put na duže staze) i počnem raditi, sva uzbuđena i puna optimizma, da bi mi majka (koja je, inače, vanredno završila privatni fakultet sa 40 godina i ne umije vezati prosto-proširenu rečenicu) s uobičajenim podsmijehom dobacila da sam se strahovito ulijenila, da ništa ne radim i da od mene nikad ništa neće biti. Malo je reći da se osjećam posrano.
5455
343
95
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 4669   •   osudujem 66   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 224034   •   osuđujem 9006   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4227   •   osuđujem 1377   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2323844

U životu jedino i isključivo želim da imam pare. Možda ćete mi reći kako pare ne mogu da kupe sreću, ali svaki put kad sam imao para ja nisam bio presrećan, ali sam bar zaboravio na nesreću. Zaboravio...(više)

odobravam 1376   •   osuđujem 33   •   komentari 0
Detaljnije