Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2282825
12 Oct 17
Hobi mi je sakupljanje kaktusa. Volim da ih sakupljam i negujem, prešlo mi je u opsesiju da moram da imam neke vrste. Dosta vremena posvećujem kolekciji, poručujem ih iz inostranstva idem po sajmovima u Evropi i ostalo, to me veseli i tome se radujem više nego gardarobi ili bilo čemu drugom tog tipa. Inače sam fakultetski obrazovan, radim posao nevezano za hobi i imam 28 godina, treniram, izlazim... Sve devojke sa kojima uđem u ozbilniju vezi kada im pričam o hobiju nekako ga negoduju, bude šta će ti to, gubljenje vremena, ma baci to kupi kera, zašto bacaš te silne pare da bi nabavio retke vrste i sl. e tada nastane problem jer me takav stav distancira od njih (nesvesno) i jednostavno se oladim, više mi nije zanimljiva i ubrzo raskinemo. Ne znam jel to normalno? Ali ja te biljke volim neke imam po 15 godina, kao što neko ima kera, papagaja ili ribice ja tako imam oko 400 različitih vrsta kaktusa i za svaki imam neku priču.
5341
278
165
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 712   •   osudujem 1519   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 228909   •   osuđujem 12751   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4827   •   osuđujem 1615   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2474555

Moj dečko se popeo na stolicu i počeo da vrišti kada je video bubu. Od toga momenta nekako je potpuno pao u mojim očima. Pričao mi je prije kako je sam izbio dva muškarca. Ne ložim se na takve priče a...(više)

odobravam 789   •   osuđujem 1790   •   komentari 0
Detaljnije