Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2289213
21 Oct 17
Ja sam iz imućne obitelji, naslijedio sam posao i proširio ga, tako da sam sa 30 godina bio situiran i živio na dosta visokoj nozi. Upoznam nju, željna svega, cijeli život siromašna, ali pametna, prelijepa i jako ambiciozna. Poludim za njom, oženim ju, imajući uvijek negdje na pameti da je možda novac i životni nivo koji ima sada, veliki dio razloga zašto je sa mnom. Ne sasvim bez temelja, i sama je uvijek govorila da ne zna kako bi opet podnijela siromaštvo i sve što nosi. 2015. Firma u velikim problemima, propast na vidiku, većinu što sam imao sam prodao da ju spasim. Svi računi blokirani, mi jedva za koru kruha i ono što je prijekopotrebno djetetu. Ona nikad riječ nije rekla, na svom poslu je radila prekovremene, bila je najveća potpora, nikad se žalila, nikad ništa tražila, od ničega stvarala sve. Svoju ženu obožavam od prvog dana, ali ovu razinu poštovanja, ljubavi i divljenja nisam mislio da ću ikada prema ikome osjećati. Hvala.
8847
63
51
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#344

Imam fantazije da glumim u gangbang pornicu.Da li sam ja normalna?

odobravam 1649   •   osudujem 189   •   komentari 89
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 226336   •   osuđujem 10713   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4509   •   osuđujem 1495   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2396357

Što su mi roditelji stariji, to ja sve više pomičem granice što je to smatram starim. Nekad kao dijete sam ljude preko 40 zvala baba i djed. Nije mi bilo jasno kako se moze reć "umro mlad", a imao 60 ...(više)

odobravam 1550   •   osuđujem 22   •   komentari 0
Detaljnije