Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2322267
09 Dec 17
Svadba nam je bila planirana za avgust. Otišao sam u maju u Njemačku na dva mjeseca kako bih zaradio nešto para, srećom tamo sam imao strica koji mi je sredio vrlo dobro plaćen posao, pa eto i na ta dva mjeseca dobro mi je došlo kako bih nešto para zaradio za svadbu, jer "buduća" žena nije imala posao i bili smo u nezgodnoj situaciji. I tako dođem ja sa puta 7 dana ranije u dogovoru sa Švabom pusti on mene ranije čak mi i plati tih 7 dana što nisam radio, i ajde reko da je iznenadim. Dolazim ja kući sav veseo, čitav put mi u mislima moja buduća žena i svadba, međutim taj trenutak kada sam zakoračio na kućnu prag nikada neću zaboraviti. Ulazim u kuću polako na prstima kako bih je iznenadio i imam šta vidjeti, uhvatim je kako me vara sa nekim momkom, njih dvoje u krevetu. Istog trenutka sam ih izbacio iz kuće, on je brzinski sjeo u auto i pobjegao a ona se bacila na travu i plakala čitav dan. Tog trenutka završila je za mene za čitav život, a poslije par mjeseci saznao sam da ju je taj momak šutnuo.
3162
90
99
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#290

Ponekad pozelim da sam Goku! Motko, izduzi se :(

odobravam 1084   •   osudujem 46   •   komentari 37
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13486   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158241

U jednom slučajnom trenutku pronašla sam poruke s drugim djevojkama na muževljevom telefonu. Uglavnom su bile razgovori o raznim stvarima, pa čak i o seksu. Često bih primjećivala i njegove komentare ...(više)

odobravam 1267   •   osuđujem 68   •   komentari 0
Detaljnije