Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2341382
13 Jan 18
Četvrta sam godina na državnom fakultetu a ne pamtim da sam ozbiljno učio ikad. Prijemni sam prošao na foru, nešto prepoznao, nešto prepisao i upao na budžet. Od tog momenta svaki ispit polažem iz maksimum 2x i to na prepisivanje, sreću (naučim 10% gradiva i baš to mi dođe), desi se da profesor izađe iz kancelarije taman da pronađem odgovore na internetu ili da zapadnem kod jednih od onih profesora kod kojih prođeš samo ako znaš ime predmeta (svaki faks ih ima realno..). Ostalo mi je još 3 ispita, dao sam u roku, prosek 8,1 a pojma nemam ništa. Bukvalno sam neke predmete položio na prepisivanje a da ne znam tri rečenice da kažem o tome. Bilo mi je super tada, imao sam sreće prepisivao i ređao ispite, moji me nisu smarali a ja uživao u studentskim danima. Ali sada kako se bliži kraj i kada znam da ću morati da pokažem znanje pri traženju posla, shvatam da sam se opasno zaj..ao.
2197
1268
97
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#183

Uvek pomirisem WC papir nakon sto se obrisem :( ne znam sto to radim al ne mogu da prestanem

odobravam 432   •   osudujem 1363   •   komentari 70
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 229886   •   osuđujem 13538   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4961   •   osuđujem 1659   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2508504

Nikad neću zaboraviti izlazak sa devojkom koju dobro ni ne poznajem. Pozajmio kola od komšije na strane tablice a njeno prvo pitanje je bilo "Kad si došao otud". A ja Nemačku poslednji put video pre ...(više)

odobravam 972   •   osuđujem 126   •   komentari 0
Detaljnije