Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2360815
13 Feb 18
Pošto je ovo jedina društvena mreža na kojoj sam, imam pitanje za dame od 25-30 godina (moja ciljna grupa). Naime, živim u Švajcarskoj i odnedavno sam razveden. Živim sam u finom stanu, vozim prosečan auto, imam ne tako težak posao sa fleksibilnim radnim vremenom. Izgledam prosečno, pazim na odevanje kako na poslu, tako i gde god da odem privatno. Glavni hobi mi je planinarenje, fotografisanje, putovanja. Moje pitanje bi bilo: za godinu, dve kada se oporavim od razvoda (nadam se i ranije), razmišljam da tražim devojku iz Srbije. Koliko je devojaka spremno da napusti roditelje, prijatelje, taj život u Srbiji, zarad nekog u koga je zaljubljena, ali daleko od kuće, gde je manje-više cela radna nedelja isprogramirana, sem vikenda? Koliko je spremna da uči jezik, pa i da se doškoluje ako želi? Bojim se njene večite patnje za domovinom i da će uvek biti nesrećna ovde. Ili sve to da ostavim i tražim našu devojku ovde u CH, koja je već integrisana? Hvala na odgovorima, lep pozdrav.
1961
730
250
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#154

Povremeno gledam Farmu!

odobravam 355   •   osudujem 1130   •   komentari 15
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 225291   •   osuđujem 9930   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4378   •   osuđujem 1437   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2364029

Bivša djevojka koja me proganjala 4 godine me konačno popustila.. Inače ukratko njen CV: lažna trudnoća, lagala da sam je prebio, uhođenje, javljanje mojim djevojkama i drugaricama itd. Nakon par mjes...(više)

odobravam 2240   •   osuđujem 102   •   komentari 0
Detaljnije