Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2386906
04 Apr 18
Živim u selu, ali sam se preselila u grad zbog škole. Neka bude da sam bezobrazna, ali ne volim da idem kući samo zbog toga što uvek ima nešto da se radi oko poljoprivrede. A zašto mi je teško da radim? Zato što kad dodjem kući moram da pospremim po kući i da spremim ručak, večeru, jer nemam majku pa sve moram sama, tako da nemam vremena ni za učenje, i jednostavno mrzim da radim poslove po njivama i voćnjacima, izgubim ceo dan. A uz to imam i oca i brata koji sve to i rade. Grize me savest i znam da je odvratno što se tako ponašam, ali prosto ne volim to radim. Nemojte sad da pomislite da sam umislila nešto jer ne provodim više toliko vremena na selu, ali sve to ja nisam podnosila ni dok sam morala da radim isto. Jeste da od toga živim, ali ne bih se školovala da sam htela da ostanem domaćica i da obavljam takve poslove. Priznala sam.
5627
398
97
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5488   •   osudujem 75   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 228899   •   osuđujem 12741   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4819   •   osuđujem 1614   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2474545

Otkad sam diplomirao bolujem od depresije. Ubija me rad u kancelariji među 4 zida dok gledam kroz prozor kako se smenjuju godišnja doba i čekam penziju i smrt. Osećam da nisam zaista živ, da mi je pre...(više)

odobravam 2203   •   osuđujem 165   •   komentari 0
Detaljnije