Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2394490
18 Apr 18
Odgojila me mama, dok je stari radio bauštelu u Njemačkoj po mjesec dva. Govorila mi je da je loš otac i muž, što sam kao dijete lako povjerovao jer, kad bi i bio doma, bio je loše volje. Tek godinama kasnije sam shvatio da je on samo hladan i suzdržan, dok mama stalno dramatizira i traži sukob čim se vrati s posla. Zato bi i otišao u birtiju svakih par tjedana i napio se, a kad bi se vratio, opet bi ga napala, pa onda on popizdi i kao "agresivan je i loš". Prigovarala mu je cijeli život što se ne želi družiti s njenim stvarno dosadnim prijateljima, a što želi sa svojima, pa ih je uzgubio. Nije mu dala da sudjeluje u mom odgoju, a mene je učila da tretiram žene ko boginje, i bio sam papučar. Stalno mu prigovara što nakon posla legne i "ništa ne radi". Tek kad sam odrastao i zapao u istu situaciju s dvjema djevojkama, shvatio sam da su i one, i sve žene u mojoj najširoj familiji rospije koje nam ne daju da imamo život i odspavamo na miru, i okolo pričaju sve najgore o nama. Ne, hvala.
3189
2895
125
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5488   •   osudujem 75   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 228899   •   osuđujem 12741   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4819   •   osuđujem 1614   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2474545

Otkad sam diplomirao bolujem od depresije. Ubija me rad u kancelariji među 4 zida dok gledam kroz prozor kako se smenjuju godišnja doba i čekam penziju i smrt. Osećam da nisam zaista živ, da mi je pre...(više)

odobravam 2203   •   osuđujem 165   •   komentari 0
Detaljnije