Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2394490
18 Apr 18
Odgojila me mama, dok je stari radio bauštelu u Njemačkoj po mjesec dva. Govorila mi je da je loš otac i muž, što sam kao dijete lako povjerovao jer, kad bi i bio doma, bio je loše volje. Tek godinama kasnije sam shvatio da je on samo hladan i suzdržan, dok mama stalno dramatizira i traži sukob čim se vrati s posla. Zato bi i otišao u birtiju svakih par tjedana i napio se, a kad bi se vratio, opet bi ga napala, pa onda on popizdi i kao "agresivan je i loš". Prigovarala mu je cijeli život što se ne želi družiti s njenim stvarno dosadnim prijateljima, a što želi sa svojima, pa ih je uzgubio. Nije mu dala da sudjeluje u mom odgoju, a mene je učila da tretiram žene ko boginje, i bio sam papučar. Stalno mu prigovara što nakon posla legne i "ništa ne radi". Tek kad sam odrastao i zapao u istu situaciju s dvjema djevojkama, shvatio sam da su i one, i sve žene u mojoj najširoj familiji rospije koje nam ne daju da imamo život i odspavamo na miru, i okolo pričaju sve najgore o nama. Ne, hvala.
3192
2896
125
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#92

Volim kako devojke mirišu. pogotovo u proleće.mmm

odobravam 5141   •   osudujem 112   •   komentari 36
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 229612   •   osuđujem 13308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4935   •   osuđujem 1646   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2499077

Čim sam iz bolnice posle porođaja došla kući, svekrva dovela drugarice da vide bebu. Odmah ide ono umiljavanje "Jao ima oči na majku". A ono fazon beba još nije ni progledala.

odobravam 1774   •   osuđujem 88   •   komentari 0
Detaljnije