Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2417879
06 Jun 18
Muškarac sam i feminista sam. Od bajki, basni, serija, filmova, žena bi uvek trebalo da teži moralnoj čistoti i žrtvovanju, bilo da time okajava prvi greh, ili udovoljava svom muškarcu, gde je njen dualizam (ili je svetica ili je k****) neophodan radi investiranja negativne energije u loše projekcije muških potreba. Da ne krenem od istorije i činjenice da žena nije mogla da se zaposli bez odobrenja muža, nije mogla da nasleđuje imovinu, osim ukoliko ne bi bilo muških rođaka, pa je imovina išla njoj umesto državi. Kako neko može žaliti za takvim vremenima i tvrditi da žene nisu bile podređene, a i danas su? Zadovoljne, obrazovane žene kasnije ulaze u brak, emotivno zrelije, iskusnije, sa stečenim boljim obrazovanjem i samim tim boljim poslom. Kao takve su mnogo bolje životne saputnice. Balkanskom tipu ne odgovara takva žena, jer se oseća inferiorno u odnosu na nju. Zato on u njoj vidi samo ono negativno, da bi odbranio svoj primitivizam. I tu je naša krivica, ne njihova.
5651
803
241
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#344

Imam fantazije da glumim u gangbang pornicu.Da li sam ja normalna?

odobravam 2102   •   osudujem 242   •   komentari 89
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 232167   •   osuđujem 15397   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5146   •   osuđujem 1723   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2593488

Moj dečko tvrdi da je u redu da skenira svaku devojku na ulici dok šetamo zajedno, a da je isto tako u redu da na mene ne obraća mnogo pažnje jer se "gledamo svakog dana".

odobravam 138   •   osuđujem 1325   •   komentari 0
Detaljnije