Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2417879
06 Jun 18
Muškarac sam i feminista sam. Od bajki, basni, serija, filmova, žena bi uvek trebalo da teži moralnoj čistoti i žrtvovanju, bilo da time okajava prvi greh, ili udovoljava svom muškarcu, gde je njen dualizam (ili je svetica ili je k****) neophodan radi investiranja negativne energije u loše projekcije muških potreba. Da ne krenem od istorije i činjenice da žena nije mogla da se zaposli bez odobrenja muža, nije mogla da nasleđuje imovinu, osim ukoliko ne bi bilo muških rođaka, pa je imovina išla njoj umesto državi. Kako neko može žaliti za takvim vremenima i tvrditi da žene nisu bile podređene, a i danas su? Zadovoljne, obrazovane žene kasnije ulaze u brak, emotivno zrelije, iskusnije, sa stečenim boljim obrazovanjem i samim tim boljim poslom. Kao takve su mnogo bolje životne saputnice. Balkanskom tipu ne odgovara takva žena, jer se oseća inferiorno u odnosu na nju. Zato on u njoj vidi samo ono negativno, da bi odbranio svoj primitivizam. I tu je naša krivica, ne njihova.
5635
802
241
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5018   •   osudujem 1680   •   komentari 77
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 230413   •   osuđujem 13944   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5018   •   osuđujem 1680   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2528057

Ne znam za vas, ali meni je neverovatno što živimo u svetu gde postoje plate sa kojima je nemoguće preživeti. Pričam o radnim mestima koja podrazumevaju 8 sati dnevno i 5 dana u nedelji. Kako je moguć...(više)

odobravam 2130   •   osuđujem 50   •   komentari 0
Detaljnije