Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2419791
10 Jun 18
Bio sam žrtva nasilja od strane svog oca. Jednom sam na času "ležao" naslonjen glavom na stolu, jer nisam mogao da se naslonim na leđa od modrica i rana i nastavnica me je opomenula da ne dremam na času. Igrom slučaja joj je drug koji sedi iza mene rekao da me otac bije i da zato ne mogu da se naslonim. To je ceo razred znao, jer sam im pomenuo. Lakše mi je bilo. Znala je i moja razredna, ali nije se bavila time. Iako sam tada bio užasno postiđen i posramljen, zahvalan sam nastavnici što me je izvela sa časa. Insistriala je da se zove policija i centar za socijalni rad iako se psiholog protivio jer sam bio osmi razred i uskoro idem iz te škole i nema potrebe da se pravi drama. Posle dosta godina otišao sam do škole da se zahvalim toj nastavnici što se za mene tada založila. Nisam bio spreman ranije. Sva sreća radi i dalje i emotivan je bio susret. Ocu sam oprostio, iako nemam nikakvu komunikaciju sa njim. Posle prijave nastavnice, preselio sam se kod babe i dede i nisam ga više video.
6989
69
55
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#85

Nekad stvarno uzivam da slusam Justina Bibera, mogu da ga slusam satima, pogotovu pesmu Never say never. Je l sam mnogo grešan? 

odobravam 3888   •   osudujem 7623   •   komentari 346
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 231849   •   osuđujem 15109   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5134   •   osuđujem 1722   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2581857

Majka me je kupala do petog razreda.

odobravam 572   •   osuđujem 1531   •   komentari 0
Detaljnije