Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2421352
13 Jun 18
Ljudi, verujte u čuda. Moj deda je pre rata bio oficir kraljeve garde, kandidat za čin majora. Odmah po početku rata je zarobljen i proveo je rat u logorima. Po povratku u tadašnju Jugoslaviju, imao je izbor da udje u JNA ili ... Pošto je imao dokumentaciju da je prvo bio u oficirskom logoru, morali su da mu priznaju oficirski čin, pa su mu dali čin potporučnika. Godinama kasnije u nekom drugom gradu, baka kupi na pijaci trešnje i prodavac joj ih umota u fišek od novinskog papira. Ona donese kući taj fišek i razmota ga, kad ono predratne novine. I to list iz novina na kojem piše ime mog dede i promocija u čin kapetana. Odnese taj papir, sa sve flekama od trešanja dedi, ovaj to preda i priznaju mu čin. Kasnije je mogao i da napreduje dalje, doduše "samo" do potpukovnika, da mu ne bude mnogo kao kraljevom oficiru. Ali ipak. Čudo! Još uvek imamo taj list iz novina. A ovo je priča iz života dede koji je ljuljao baku na ljuljašci.
2790
128
36
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#357

Kada mi je jako dosadno, odem na forum filoloskog fakulteta i okacim post pun pravopisnih gresaka! Uvek mi pomogne!

odobravam 11373   •   osudujem 277   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 228396   •   osuđujem 12279   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4756   •   osuđujem 1583   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2456482

Muževa sestra je udarila šamar našem sinu od 3 godine, jer joj je nagazio na cvijet u vrtu dok se igrao. Držao se za obraščić i plakao, a ona ga je samo ravnodušno promatrala. Ovo me jako razbijesnilo...(više)

odobravam 1138   •   osuđujem 137   •   komentari 0
Detaljnije