Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2427407
26 Jun 18
Studiram medicinu. Prije upisa svi su mi govorili "nemoj to, iskrvit ćeš se, ne isplati se", ali ja sam smatrala da će mi nečiji spašeni ili poboljšani život biti satisfakcija za svu muku studija. Evo završavam šestu godinu psihički dotučena. Umorna sam od svega, od neimanja vremena za sebe/dečka/obitelj/ŽIVOT. Od svakih praznika i blagdana i produljenih vikenda provedenih za knjigom. Od svih propuštenih Advenata i događanja u gradu, od kraja akademske godine krajem 7.mjeseca i početkom iduće već početkom rujna. Od svih "ne mogu, moram učiti" izgubljenih vanfakultetskih prijateljstava. Od svih profesorskih izdr*avanja i "motivacijskih" govora kako smo nesposobni i da šta tražimo na ovom fakultetu. Od usranog sustava i toga da specku u rodnom gradu mogu dobit samo preko kuverte i veze. Od toga da je svatko svakome konkurencija i da sam okružena morskim psima, a ne kolegama. Imam osjećaj da sam u želji da nekome poboljšam život fino uništila svoj.
5363
245
72
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5488   •   osudujem 75   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 228899   •   osuđujem 12741   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4819   •   osuđujem 1614   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2474545

Otkad sam diplomirao bolujem od depresije. Ubija me rad u kancelariji među 4 zida dok gledam kroz prozor kako se smenjuju godišnja doba i čekam penziju i smrt. Osećam da nisam zaista živ, da mi je pre...(više)

odobravam 2203   •   osuđujem 165   •   komentari 0
Detaljnije