Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentara



Daj svoje mišljenje.

#2443602
26 Jul 18
Diplomirani sam ekonomist, ali me taj posao nikad nije privlačio. Moja strast je kuhanje i nakon faksa sam putovala po Europi i učila od vrhunskih kuhara. Imam restoran u Milanu koji odlično posluje. Jednu večer sam radila na šanku jer je zaposlenica bila na bolovanju i baš tad uđe nekoliko kolega sa faksa na večeru, slave neki poslovni uspjeh. Čujem ja njih kako mi se smiju, govore da sam jadna konobarica i slično. Dođem do njih i kažem da vlasnik želi da odete iz restorana zbog nekulture. A jedan kolega se smije i kaže neka on sam dođe i potjera nas, a ne njegova konobarica. Kad sam rekla da sam ja vlasnik nisu vjerovali, sve dok nisu došli zaštitari i izveli ih van. Ne podnosim takve ljude.
5409
282
56
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#255

Posvadjala sam se sa cimerkom i sad rolnu toalet papira nosim u sobu jer ne želim da je i ona koristi.

odobravam 4689   •   osudujem 542   •   komentari 28
Detaljnije




Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 579200   •   osuđujem 13483   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5440   •   osuđujem 1806   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#3158371

Ne znam da li iko obraća pažnju na ovaj detalj, ali ja to kad primjetim kod neke djevojke, njen maksimum je friendzone. Radi se o debljini noge iznad skočnog zgloba, taj parametar određuje u potpunost...(više)

odobravam 213   •   osuđujem 1208   •   komentari 0
Detaljnije