Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2446945
31 Jul 18
Radim u hitnoj pomoći, i pre neki dan smo primili poziv, saobraćajna nesreća sa obaranjem pešaka. Kao na poziv prvog reda hitnosti, tehničar vozač i ja uskačemo u automobil i krećemo ka mestu nesreće. Od momenta primanja poziva do dolaska na mesto nesreće prati me čudan osećaj, kakav do sada u svojoj karijeri nikada nisam imao. Izlazimo iz automobila i zatičemo jeziv prizor. Devojka koja leži na putu povređenu gotovo do neprepoznatljivosti i vozač koji se hvata za glavu, plače i govori nam da mu je podletrla pod kola. Prilazimo unesrećenoj i vidimo da se radi o koleginom detetu koje inače privatno poznajem, i znam koliko je vezan za nju. Momentalno ga udaljavam sa terena i alarmiram još jednu ekipu. Uprkos svim mojim naporima stanje se pogoršava, i u momentu dolaska druge ekipe gubimo devojku. Tri puta je bila klinički mrtva i tri puta je reagovala na reanimaciju. Sada je živa. Moj kolega ni sam ne zna koliko je života spasao, ovo je izgleda bilo priznanje od onog gore, odato njemu.
9328
98
110
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 723   •   osudujem 1519   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 231819   •   osuđujem 15086   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5132   •   osuđujem 1722   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2580576

Majka me je naučila da prijatelje isključivo biram po tome kakvi su kao ljudi. Da su druge stvari kao što su njihov fizički izgled i način oblačenja, obrazovanje, posao, seksualni i ljubavni život i g...(više)

odobravam 2073   •   osuđujem 64   •   komentari 0
Detaljnije