Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2466829
05 Sep 18
Moj pradeda je kao poklon posle balkanskih ratova dobio kuću u kojoj su do tada živeli neki Turci. Ta kuća datira iz 1864 i zadnjih trideset godina niti je popravljana, niti je šta u nju ulagano. Prošle zime se jednostavno srušila pa smo ćale i ja sačekali prve tople dane da rasčistimo ruševine i oslobodimo mesto. Rečeno-učinjeno. Ovog leta smo hteli da produbimo temelj te stare kuće pa da sazidamo novu jer smo kupili materijal skoro do krova. U toku kopanja naiđemo na ćup, a u ćupu pedesetak zlatnika. Tata je nosio kod nekog zlatara na procenu i ovaj mu je ponudio cifru od koje mu se zavrtelo u glavi. Sa druge strane baba sa mamine strane ni da čuje da prodamo to zlato, veruje da je prokleto i da će nas stići velika nesreća nego predlaže ili da ga vratimo gde je bilo ili da ga pretvorimo u pare i damo sve u humanitarne svrhe. Da se ja pitam prodao bih odmah to i uložio u naše domaćinstvo, ali vidim da se ćale koleba i plašim se da će poslušati babu koja bar po meni priča gluposti.
5642
250
146
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#92

Volim kako devojke mirišu. pogotovo u proleće.mmm

odobravam 5141   •   osudujem 112   •   komentari 36
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 229612   •   osuđujem 13308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4935   •   osuđujem 1646   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2499077

Čim sam iz bolnice posle porođaja došla kući, svekrva dovela drugarice da vide bebu. Odmah ide ono umiljavanje "Jao ima oči na majku". A ono fazon beba još nije ni progledala.

odobravam 1774   •   osuđujem 88   •   komentari 0
Detaljnije