Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2477901
28 Sep 18
Sad vidim koliko sam đubre ispao prema njoj. Ja stariji od nje 10 godina, sa debelim dosijeom u policiji. A ona ćerka policajca (kojeg sam mrzio), prelijepa,odličan učenik, pametna, kulturna. Voljela me više nego iko, to vidim tek sad. A ja okolo radio šta sam htio, varao je, lagao, pravio joj pakao. A ona me i dalje voljela. Branila me pred svima. Otac joj saznao kažnjavao je zbog mene, a ona bježala iz škole samo da me zagrli i da mi kaže koliko me voli. Skoro pa nikad je nisam iznenadio na lijep način, nikad je prvi zagrlio ili poljubio. Ali se sjećam našeg zadnjeg poljupca, zadnjeg susreta. Vašar u našem gradu, ona saznala za sve moje laži i raskida sa mnom, a ja iz nekog bijesa nanesem joj tjelesne povrede.. Čak i tad me branila nije me prijavila ona već moja sestra. Boli me i sad kad se sjetim kako te noći u policijskoj stanici prolazi pored mene i neće da me pogleda. Sad je zaručena i zivi sa zaručnikom a ja napravio dijete gradskoj ku*vi. Zauvijek ćeš mi biti u srcu... 
788
9150
153
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#388

decka sam prevarila, jednom :)

odobravam 1368   •   osudujem 1764   •   komentari 107
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 231793   •   osuđujem 15068   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5132   •   osuđujem 1722   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2579742

Pre mesec dana su me prebacili u kancelariju sa šest žena od kojih su četiri neudate. Te slobodne su mlade i kreću se od 26 do 34 godine. Od svih njih bih izdvojio ovu najstariju kao najlepšu i najzgo...(više)

odobravam 1454   •   osuđujem 444   •   komentari 0
Detaljnije