Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2477901
28 Sep 18
Sad vidim koliko sam đubre ispao prema njoj. Ja stariji od nje 10 godina, sa debelim dosijeom u policiji. A ona ćerka policajca (kojeg sam mrzio), prelijepa,odličan učenik, pametna, kulturna. Voljela me više nego iko, to vidim tek sad. A ja okolo radio šta sam htio, varao je, lagao, pravio joj pakao. A ona me i dalje voljela. Branila me pred svima. Otac joj saznao kažnjavao je zbog mene, a ona bježala iz škole samo da me zagrli i da mi kaže koliko me voli. Skoro pa nikad je nisam iznenadio na lijep način, nikad je prvi zagrlio ili poljubio. Ali se sjećam našeg zadnjeg poljupca, zadnjeg susreta. Vašar u našem gradu, ona saznala za sve moje laži i raskida sa mnom, a ja iz nekog bijesa nanesem joj tjelesne povrede.. Čak i tad me branila nije me prijavila ona već moja sestra. Boli me i sad kad se sjetim kako te noći u policijskoj stanici prolazi pored mene i neće da me pogleda. Sad je zaručena i zivi sa zaručnikom a ja napravio dijete gradskoj ku*vi. Zauvijek ćeš mi biti u srcu... 
786
9113
153
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#293

Namerno prelazim linije kad bojim!

odobravam 580   •   osudujem 417   •   komentari 35
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 229983   •   osuđujem 13604   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 4979   •   osuđujem 1662   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2511811

Shvatila sam da je zaljubljen kada me je ujutro na poslu dočekala kutija sa lijekovima, voćem, šalicom čaja i porukom Gute Besserung (brzo ozdravljenje).

odobravam 1764   •   osuđujem 56   •   komentari 0
Detaljnije