Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2495676
10 Nov 18
Došao letos u selo drugar iz Minhena, on inače tamo super zarađuje i dobro živi. Izlazili, provodili se, išli po klubovima, uglavnom smo onako delili račune. Bio sam rezervisao i vikend na moru tako da smo i tamo proveli neko vreme. Ugostio sam ga i kod mene kući par dana, na moje insistiranje, moja je žena kuvala 3 obroka, prala mu, imao pun pansion. Sve bilo ok da nisam, kad je otišao našao kovertu sa parama u džepu. On je ladno preračunao koliko sam ja potrošio u toku njegovog boravka, pa pošto je znao da ne bih uzeo tajno mi ostavio pare i još dosta preko jer navodno nije stigao deci ništa da mi kupi. Znam da će mnogi reći kako je divan i fer, ali mene je to uvredilo i od tad sam postavio distancu. Ne trebaju mi tako sitničavi ljudi koji gledaju svaki dinar da isplate u životu. Došao sam do zaključka da je poprimio njihovu osobinu koju najviše mrzim i postao pravi proračunati švaba.
832
9162
142
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 723   •   osudujem 1519   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 231819   •   osuđujem 15086   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5132   •   osuđujem 1722   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2580576

Majka me je naučila da prijatelje isključivo biram po tome kakvi su kao ljudi. Da su druge stvari kao što su njihov fizički izgled i način oblačenja, obrazovanje, posao, seksualni i ljubavni život i g...(više)

odobravam 2073   •   osuđujem 64   •   komentari 0
Detaljnije