Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2501088
23 Nov 18
Noćas sam saopštio mojima da odustajem od fakulteta. Inače sam prva godina i vodim se logikom bolje odustati sad na vrijeme nego da gubim godine na nešto što vidim da sam promašio. Trenutno u mojoj kući vlada ratno stanje povodom ove novosti. Saopštio sam im plan da sljedeće godine planiram upisati nešto drugo ali oni za to neće ni da čuju. Nikad u životu nisam imao veću svađu sa nekim nego sada. Oni su ubijeđeni da ja ovo mogu završiti, kako oni kažu "uz malo više truda". A nije stvar da ne mogu naučiti, nego nemam volje. Mislio sam da će ovo podnijeti lagano, ali tek sad ne znam šta ću. Nemam podršku od njih za novi fakultet koji je u drugom gradu, bez njihove finansijske pomoći ne bih izgurao. Počeo sam da osjećam svejednoću o mojoj budućnosti i to me plaši. Totalno sam večeras pukao. Evo ne pamtim kad sam zadnji put plakao od muke kao sada. A posebno ih je iznervirala moja rečenica kad sam rekao "neću da budem više igračka da ispunjavam tuđe želje i ambicije".
5455
261
142
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#157

Nekad u autobusu uporedjujem velicinu glave sa drugim ljudima!o.0

odobravam 723   •   osudujem 1519   •   komentari 30
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 231819   •   osuđujem 15086   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5132   •   osuđujem 1722   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2580576

Majka me je naučila da prijatelje isključivo biram po tome kakvi su kao ljudi. Da su druge stvari kao što su njihov fizički izgled i način oblačenja, obrazovanje, posao, seksualni i ljubavni život i g...(više)

odobravam 2073   •   osuđujem 64   •   komentari 0
Detaljnije