Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2516715
28 Dec 18
Pre nekoliko dana,odvedem svog 12-to godišnjeg sina kod babe i dede dok žena i ja obavljamo kupovinu. Nije prošao ni sat, zazvoni mi mobilni javlja se sin i kaže:,,Tata deda slomio ruku". Ja šta ću sednem u auto i pravo kod svog oca. Kad tamo moj otac sa izvrnutom rukom, ja brzo u bolnicu i doktor kaže 2 preloma leve ruke. Nekako mu doktor namesti ruku i stavi u gips, pa oca odnesoh kući. Pitam majku šta se desilo kaže: "Htela sam unuka da pošaljem po hleb da ne bih deda i ja išli po ovakvom vremenu a on mi kaže ne mogu baba, nemam aplikaciju za hodanje i nastavi da leži. Kažem dedi idi ti, vidiš da nema cipele, (pomisli baba na vrstu cipela) dok ne može da hoda u tim 'aplikacijama'" i iskritikuje me kakav sam ja to otac kad mi dete ima lošu obuću. Pošto sam shvatio da je reč o mobilnoj aplikaciji, zovnem ja sina i opalim mu dva šamara i odmah mu instaliram 'aplikaciju'. Od tog dana svaki dan zove babu i dedu da pita jel im treba nešto, a mobilni više ne pominje.
6023
261
118
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#408

Kad su svi spavali u vrtiću, ja sam samo žmurio!

odobravam 5723   •   osudujem 79   •   komentari 69
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 230442   •   osuđujem 13962   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5028   •   osuđujem 1682   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2528952

Otkada sam ovdje pročitao da ona cura ne voli kada je muškarci diraju oko struka dok prolaze pored nje u klubu, ne diram više ni jednu, prolazim s rukama u zraku, kao da me hapse.

odobravam 1989   •   osuđujem 54   •   komentari 0
Detaljnije