Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2537295
09 Feb 19
Prošlo ljeto sam bio na Work and Travel program u Americi. Imao sam 20 godina. Prije samog polaska sam bio nevin i naravno za mene tako neiživljenog Amerika je predstavljala veliki izazov. Nije mi mnogo bila bitna zarada već da se što bolje provedem. Već treću noć sam završio sa nekom crnkinjom. Konačno da sam i ja skinuo taj teret sa leđa i "probio" led. Ukratko da skratim priču, za ta 4 mjeseca koliko sam bio tamo sam spavao sa 8 različitih djevojaka (2 crnkinje, 3 amerikanke, 2 latine i 1 ruskinja). Nije mi cilj da se falim, niti mislim da je ovo pohvalno ali stekao sam nekog lijepog iskustva na ovom polju, kojeg nisam mogao steći u mom gradu, a nije da nisam pokušavao. Djevojke su tamo mnogo opuštenije, ne mogu reći da su nemoralne, već čisto eto mnogo je lakši pristup. Ne moram misliti hoće li me poniziti ako priđem, i ove što odbiju to bude maksimalno korektno. Ovog ljeta planiram da idem opet ali ovoga puta moj jedini cilj će biti zarada.
4638
1168
177
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#156

Ispala mi palacinka na pod, ali sam je odmah podigao... Pravilo "tri sekunde" vazi?

odobravam 1332   •   osudujem 104   •   komentari 45
Detaljnije
Hit
#2913949

Devojke koje mnogo putuju su u 99% slučajeva promiskuitetne, imaju mnogo partnera iza sebe i (meni) svakako nisu materijal za neku ozbiljniju vezu. Kada vidim da devojka ima mnogo fotografija sa putov...(više)

odobravam 575322   •   osuđujem 8308   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5272   •   osuđujem 1748   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2918018

Ako hoćete sa sigurnošću da znate koliko vas neko voli, samo se razbolite. Ali ne ono gripa na par dana, nego ozbiljno na duži period, kada ne možete da izlazite, zabavljate se, kada niste max dotjera...(više)

odobravam 960   •   osuđujem 193   •   komentari 0
Detaljnije