Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2548016
03 Mar 19
Pre neki dan sam napravio svoj Instagram nalog. Iz razloga što su ga svi napravili pa hajde i ja. Čisto da pratim savremene trendove, pa i u socijalnim mrežama. Inače imam 33 godine. Međutim, kada sam ušao u suštinu te društvene mreže, odmah sam shvatio da je Fejsbuk mala maca po pitanju štetnosti u odnosu na pomenuti Instagram. Ta društvena mreža razvija ili najbolje ispoljava narcizam, kako kod mladića još više kod devojaka. Osobito kod maloletnih osoba ženskog pola. Pritom stvara ovisnost, konstatnog proveravanja lajkova i gledanosti njihovih svakodnevnih storija. Čini mi se da taj način percepiraju svoju vrednost, pritom zanemarujući svoje prave instinske vrijednost. Možda grešim, ali takav sam utisak stekao. Ili sam možda otkrio toplu vodu, ne znam. Moramo se pomiriti, da jednostavno živimo u instant vremenu, sa instant vrednostima.
5539
382
101
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#202

Muški sam frizer i uvek pitam ' je l kao prosli put?', a u stvari nemam pojma kako je bilo nego samo šišam kako mi dune.

odobravam 9599   •   osudujem 1585   •   komentari 29
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 232599   •   osuđujem 15811   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5159   •   osuđujem 1724   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2606007

Devojke, čim osetite da se ,,hladite", raskidajte sa momcima, nemojte im davati lažnu nadu. Polomih se oko ove moje, da bi mi na kraju rekla ,,Ti si toliko normalan da ne mogu da ti nađem jednu jedinu...(više)

odobravam 2076   •   osuđujem 107   •   komentari 0
Detaljnije