Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2550624
09 Mar 19
Prije kad su me pitali zašto ne želim da imam djecu, uvijek sam govorio da je to prevelika obaveza, ali sam lagao. Imam neopisiv strah od toga, kad se sjetim svog djetinjstva, dernjanja u kući, modrica, razbijenih čaša, kad se sjetim da sam ja morao sa nepunih 16 godina zaustaviti mamu kad je pošla na tatu sa nožem, a sestra od 20 godina sjedi u ćošku plače ne zna šta da radi, kad se sjetim sestrine sjene u kojoj sam odrastao "kako ona može a ti ne možeš?", kad se sjetim pogleda mog razreda i razrednice kad sam na času citirao mog tatu "trebali smo te ostaviti", i na kraju svega ovoga kad shvatim kroz šta sam sve kao dijete prošao, shvatim da to ne bih želio ni ljudima koji su mi ove rane nanijeli. Kad me žena pita zašto imam ožuljak na desnoj ruci preko vena, kad me pita nadam li se malom Aci koji je već na putu, samo mi se scene vraćaju i teret postane teži. Strah me da ne povrijedim svoje dijete, strah me da će me jednog dana pogledati i da će vidjeti moje roditelje u meni.
5676
180
105
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#85

Nekad stvarno uzivam da slusam Justina Bibera, mogu da ga slusam satima, pogotovu pesmu Never say never. Je l sam mnogo grešan? 

odobravam 3888   •   osudujem 7623   •   komentari 346
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 231849   •   osuđujem 15109   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5134   •   osuđujem 1722   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2581857

Majka me je kupala do petog razreda.

odobravam 572   •   osuđujem 1531   •   komentari 0
Detaljnije