Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga administratori odobre.
Važno upozorenje!

Komentari koji sadrže direktne uvrede, prozivke, ciničnost, eksplicitne vulgarnotsti, CAPS LOCK, nekonstruktivne kritike, gramatičke ispravke ili otkrivanje ličnih podataka neće biti odobreni. Proverite sadržaj Vašeg komentara pre postavljanja.
Takođe, trudite se da komentar bude gramatički korektan i smislen. Hvala.

Potvrdi Proveri sadržaj komentaraDaj svoje mišljenje.

#2567689
17 Apr 19
'90-te godine u Herceg-Novom... Naselje iznad magistrale... Baka Milica, porijeklom iz Novog Sada, koja je živjela sama, jer joj je muž odavno bio preminuo, a djeca su živjela u Novom-Sadu (sjećam se kćerke Marije i unuka Dače iz priče), sjedi na zidiću ispred svoje kuće i posmatra nas, a mi djeca se igramo na livadi, stalno se vrtimo oko nje, dolazimo joj u goste, posjećujemo je, propitujemo, pratimo je u stopu. Imala je tipičan vojvođanski naglasak. Oslovljavala nas je sa ''slatkišu'', kad je naljutimo sa ''idi u peršun'', a pominjala je i neke kelerabe. U dubokoj starosti su je djeca odvela u Novi-Sad da bude sa njma. Više nikad je nismo vidjeli. Prošlo je gotovo 20 godina od tada. Prolazim prije mjesec dana kraj njene kuće i vidim radnike. Kuća se ruši. Zastanem, pogledam one starinske prozore sačinjene od kockica, stari tepih kroz poluodškrinuta vrata, zidić na kome je sjedjela i počnem da plačem...
5701
95
36
share
odobravam
osuđujem

Ostavi svoj komentar
Random
schuffle icon
#168

Nekad kad setam i slusam muziku zamisljam da sam u spotu. I vi to radite, priznajte!

odobravam 1511   •   osudujem 85   •   komentari 43
Detaljnije
Hit
#2024049

Drugar me ponizio u društvu da bi dobio 30 sekundi slave.

odobravam 232599   •   osuđujem 15811   •   komentari 0
Detaljnije
Preporučujemo
#84

Namerno se suncam gola na terasi iako znam da neke komsije mogu da me vide 0:- )

odobravam 5159   •   osuđujem 1724   •   komentari 77
Detaljnije
Aktuelno
#2606007

Devojke, čim osetite da se ,,hladite", raskidajte sa momcima, nemojte im davati lažnu nadu. Polomih se oko ove moje, da bi mi na kraju rekla ,,Ti si toliko normalan da ne mogu da ti nađem jednu jedinu...(više)

odobravam 2076   •   osuđujem 107   •   komentari 0
Detaljnije